Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B4 1.9tdi 66kw problema su akseleratoriumi.  (Skaityta 2834 kartus)

Neprisijungęs nolsem

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
sveiki. audi b4 istiko beda. vaziuoja puikiai, kuro sanaudos nedidele, tepalu nevalgo ir panasiai, bet dingsta akseleratorius. jis dingsta kai visiskai atleidi gaza bevaziuojant, pvz permetant pavara. gazas beveik niekad nedingsta jei pavara ijunginejai neskubant, leidziant apsukom nukrist iki minimumo, na pas mane tai 900sukiu. gazas atsiranda jei jam dingus isnaujo ijungi pavara arba dar karta numygi sankaba. prietaisu skydelyje dega servis lempute. gal kas susiduret su panasia problema ir galite padeti?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Balandžio 17, 14:32:51 sukūrė Leopoldas »

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
metai?

Neprisijungęs nolsem

• Žiūrėti profilį
oj :D 93 avantas 1.9tdi, 66kw. :)

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
metai?

Jei yra service lempute, tai B4 iki 1994 m.

Neprisijungęs nolsem

• Žiūrėti profilį
mane domintu pats gedimas ir jo sprendimas :)

Neprisijungęs juozasu

• Žiūrėti profilį
mane domintu pats gedimas ir jo sprendimas :)

O kai dingsta akseleratorius, ir pamaigai iki dugno ir vel atleidi, neatsiranda kazkurioje padetyje?

Neprisijungęs nolsem

• Žiūrėti profilį
neatsiranda. mistika kazkokia. negali kompas taip daryt, ar kokia siurblio elektronine dalis? cia vietiniu prisiklausiau jau iki .... :)

Neprisijungęs juozasu

• Žiūrėti profilį
neatsiranda. mistika kazkokia. negali kompas taip daryt, ar kokia siurblio elektronine dalis? cia vietiniu prisiklausiau jau iki .... :)

O visai nereguoja i akseleratoriu, ar iki 1100 iki 1200 apsuku leidzia sukelti? O tik po to nereguoja?

Neprisijungęs nolsem

• Žiūrėti profilį
nereguoja visiskai. kol sankabos neismini tai ir neveiksnus visiskai. nebutina kartais net ir sankabos visiskai ismygt, tiesiog 1/4 spusteli prilaikydamas truputeli gazo ir jis vel atsiranda. man galva nenesa, priciom cia deta sankaba

Neprisijungęs juozasu

• Žiūrėti profilį
nereguoja visiskai. kol sankabos neismini tai ir neveiksnus visiskai. nebutina kartais net ir sankabos visiskai ismygt, tiesiog 1/4 spusteli prilaikydamas truputeli gazo ir jis vel atsiranda. man galva nenesa, priciom cia deta sankaba

O Stabdi kai pamaigai neatsistato gazas? Siaip del stabdziu gali taip darytis (jeigu ECU mato, kad stabdis ispaustas, mazina kuro padavima). O del sankabos nesu susidures.

Neprisijungęs nolsem

• Žiūrėti profilį
o del kuro padavimo mazinimo neturetu man dust masina? kad ir mazinamas kuro padavimas, manau visvien turetu gazas veikti bent jau minimaliai. beto, jei atleidus gaza i pakalne leidziantis, tai man masinai nei stoja nei ka, palaiko apsukas pagal riedejima. tik va jau pakelt nebesugeba :)  na  reiks pameginti su stabdziu.

Neprisijungęs juozasu

• Žiūrėti profilį
o del kuro padavimo mazinimo neturetu man dust masina? kad ir mazinamas kuro padavimas, manau visvien turetu gazas veikti bent jau minimaliai. beto, jei atleidus gaza i pakalne leidziantis, tai man masinai nei stoja nei ka, palaiko apsukas pagal riedejima. tik va jau pakelt nebesugeba :)  na  reiks pameginti su stabdziu.

Dusti neturetu. Iki 1100-1200 tik numazina apsukas kai pavyzdiui stovinciai masinai paspaudziu gaza iki 2500 apsuku, o paskui iminu stabdi. Juk kai atleidi gaza ir vaziuoji nuo kalno, masina nedusta, nors apsukos ne 900  rpm :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 30, 14:56:55 sukūrė juozasu »

Neprisijungęs nolsem

• Žiūrėti profilį
na ismeginau normaliai audine. konkretus simtomai tie patys, dingsta gazas. bet esme ta, kad gazas dingsta ji visiskai atleidus, bet atsiranda gazas vel, apsukoms nusileidus iki 1100 sukiu. sankaba pasirodo ne prie ko :) tiesiog kad jos pagalba greiciau apsukos nukrenta :)  gal zinote iseiti? :)

Neprisijungęs diodor

• Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
man panasu, kad oro srauto matuoklei slepiasi mistika, pabandyk susikeist su kuom nors pas ka tokia pati ir neturiu tokios problemos

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
siurblio galvoje problema. sliauziklio,kuris reguliuoja kura, problema. sutrukinejes.