Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI COUPE 1,9tdi problema su pakaitimo žvakėm, gestą.  (Skaityta 1252 kartus)

Neprisijungęs \/ainius

• Įrašai: 1470
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, šiandien ištiko mane tokia bėda, grįžau iš mokslų ir pastačiau mašina kieme,  visą dieną ant lietaus prabuvo, ateinu vakare mašinos užkurti ir įvaryti į garažą, įjungiu degimą, nedega pakaitimo žvakės, išjungiau klimą, išjungiau degimą, jungiu vėl degimą, pakaitinimo žvakes nedega klima vėl pučia, išjungiau ją ir vėl išjungiau degimą, įjungiu degimą pakaitinimo žvakės nedega, mėginu kurt, jokių gyvybės ženklų, tik suka motorą.
Ateinu už 10 min įjungiu degimą suveikė pakaitinimo žvakės, užsikuriu, laukiu kol pašils truputį, pašilo gal 2 min max ir užgeso, užsikuriu ir bandau važiuoti, truputi pasmaugiau aš ta mašiną, įjungiau laisva riedu ir užgeso, sustojau užsikūriau, važiuoju vėl, įsisukinėju į kiemą ir man ji vėl užgeso. Kame čia bėda?
Gal kam kas panašaus buvo, ar nutuokiat kas gali būti kaltas. Beje pas man b4 variklis, turbina, siurblys, pravotkė visa iš AUDI A3 81kw + čipuota.
Iš anksto ačiū.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
man panasu i pravodkes arba ecu beda :] galimi variantai:
1. kazkur itrukes laidukas
2. suslapes ecu, arba dar kazkas jam nutike
3. tas kas cipavo chrienovai prilitavo cipus, arba jei lizduose tai issoko is ju, arba oksidavos.

Cia karocia variantu gali but daug :}

Neprisijungęs d0n0ras

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
Pabandyk pakeisti relę 109, ilgai knisausi su savo kol radau kame bėda, bet jai nors ir šiltai auto nors sekundei nemirkteli pakitinimo žvakės tai turėtu būti ta relė, ja pasikeičiau bėdos dingo.

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
Gedimas lig ir rastas, pakaitimo zvakiu laidai sujungti per kazkokia plasmase, ji issilydzius  :think: , bet ir kvailoje vietoje, prie peciuko slangos.
Tai reiks draskyt ir lituoti laidus.
Masina pasistaciau garazan ir laidus supurskiau dregmei atspariu purskalu, ir kolkas bedos nesikartoja. :)

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
Nu bet ir eina tas masiniu kas per rankas....

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
Reikai tiketis cia ir apsistos, nebent nebespeciau kedimu remontuoti :)

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
Čia gal andrėno buvus?

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį