Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi c5 2.5 tdi 110kw ipurskimo kampas  (Skaityta 1800 kartus)

Neprisijungęs mantuxxl143

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
audi c5 2.5 tdi 110kw ipurskimo kampas
« Topic Start: 2015 Birželio 20, 09:27:50 »
sveiki turiu tokia bedele vakaryksciai pasiemiau masina is po pagrindinio diro komplekto keitimo ir meistras man iskarto uzcesino kad man nusokes karomislas ar kazkas panasei ,o esme kame kad masina po dirzo keitimo eme kaistai tarsket lyg is tikro butu karomislas nusokes ar veleneliai sudile trauka nukentejo nezymei o kuro sanaudu dar nepastebejau . taigi kaip manot kiek procentu kad yra pabeges ipurskimo kampas o ne nusokes koks karomislas ?
beje priestai buvau pakeistes osm ir trauka pagerejo tai biski as ja pakaukinau iki dirzo keitimo bet iki keitimo nebuvo jokio panasaus purtimosi variklio ar veleneliu kalenimo. :think:

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
Re: audi c5 2.5 tdi 110kw ipurskimo kampas
« Atsakymas #1: 2015 Birželio 20, 09:47:01 »
Nusiimk dangteli ir suzinosi apie karomislus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2015 Birželio 20, 10:26:13 »
nelabai galiu imt purkstukai parudyje dangteliu tarpines sugadinsiu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2015 Birželio 23, 15:44:00 »
paaiskejo problema, pagrindinis dirzas laisvas tik neaisku kas kaltas itempejas naujas ar meistras hujovas :think:

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2015 Birželio 23, 18:02:00 »
Tai tu gal su ja nebevaziuok nes manau jau ir dirzas bus persokes ir turesi jau dabar daugiau reikalu.vesk tam meistreliui atgal

• Žiūrėti profilį
taip ir buvo dirzas atsilaisvines ir persokes o visa beda nuo to kad meistras itempiama guoli prisuko  :think:  dabar jau viskas lyg ir tvarkoj butu jei ne viena erzinanti problema nezinau nuo ko bet auto autostradoje daugiau 130 kmh neina igynti kaip ikalta kartais lyg pramusa isibegeja daugiau bet po trumpo laiko lyg kazkas sudirbtu ar atsijungtu numeta greiti iki 130 ir vel kaip ikalta. meistras sako lyg viena forsunke kartais noretu atsijungineti bet prie aukstu apsusu sako isilygina net nebezinau kas cia su ja vyksta nes nesenai pakeiciau osm tai trauka gerokai pagerejo nes senasis buvo pavarges tai dabar eina kaip zveriukas bet pasiekia 130 ir nustoja traukti... niekas nieko negali pasakyti konkreciai vis tos speliones gal tas gal tas o gal tas ir nerandu nieko kas butu susidures su tokia beda nei temos neradu cia
 :-{

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
Persoko per kiek dantu dirzas.nes turejo ir voztuvai palinkti.karomislai ir luze buvo ane?

• Žiūrėti profilį
kad niekas neluzo viskas sekmingai pakeite guoli ir vel vaziuoju

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Klaipėdoj galiu pažiūrėti kampą su kompu, turiu ir OSM gerą pabandymui.

• Žiūrėti profilį
osm tai geras pas mane as galvoju ar negali man (isiurbimo kolektoriaus slegio daviklis) gribauti ? ir seip diagnostika daryta nieko nerodo nieko nemeta nebet gal imanoma pasijungt diagnostika ir pralekt autostradoj gal kai pradeda durniuot kazka ir paroditu ?

• Žiūrėti profilį
osm tai geras pas mane as galvoju ar negali man (isiurbimo kolektoriaus slegio daviklis) gribauti ? ir seip diagnostika daryta nieko nerodo nieko nemeta nebet gal imanoma pasijungt diagnostika ir pralekt autostradoj gal kai pradeda durniuot kazka ir paroditu ?

osm naujas

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
diagnostika diagnostikai nelygu

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
Traskejimo nebiera

• Žiūrėti profilį
tebera traskejimas niekur nedingsta ir niekas neiskeicia dar idomus pastebejimas autostradoi kai isoki ir neuzmyzini grazei begedamasis gali nors iki 200 isibeget ir niekas neklynija ir nors iki kauno vaziuok viskas gerai o neduok dieve isokai ir uzspaudei tai taip ir pradeda durniuot stabdo masina ir viska ir neatleidzia jau