Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi C4 (85kw) greitkely trukcioja  (Skaityta 3676 kartus)

Neprisijungęs Amber

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
Audi C4 (85kw) greitkely trukcioja
« Topic Start: 2010 Spalio 20, 11:43:21 »
Sveiki,

reikia konsultacijos,
pastebejau jau antra karta, lekiant ilgesni laika kely, auto trukcioja. paskutini karta pries pora sav. lekiau i vilniu is siauliu, tai prie panevezio lekiant 100-120km/h (6begiu) pasijuto, poto prie ukmerges. taip tokiais tarpais, svelniai pasitraukuliuoja ir toliau lekia. po miesta lakstant nesu pajutes.

Neprisijungęs meikas

• Įrašai: 165
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi C4 (85kw) greitkely trukcioja
« Atsakymas #1: 2010 Spalio 21, 13:52:18 »
viena is daugelio priezasciu gali but uzstriges wastegate voztuvas, turbina per daug uzsipucia ir kompas fuel cut padaro.bent jau pas mane taip buvo.

Neprisijungęs Amber

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Spalio 26, 10:13:18 »
diagnostika sita gedima pamatytu ?
nes kai nieko nemato kompas, tada meistrai prikuria simta priezasciu.

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Spalio 26, 20:45:10 »
nu dvejose vietose nieko nerado, atšale orai tai nebesijaučia trųkčiojimo, su baime iki pavasario , arba megint auto pasikeist? (z)

Neprisijungęs Amber

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Spalio 27, 08:55:44 »
siaip tai nera cia jokio baimes, tiesiog sustosi pakelej ir tiek.
leksim ant kapu tolimesni kelia, ir matysiu ar kartojas sitie navarotai. reiks paexpermentuoti, 5begiu tapati greit islaikyti, poto 6begiu. kaip reguos.

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Spalio 29, 18:14:52 »
linkiu nesustot pakely, lauksim eksperimento rezultatų (h)

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Vasario 01, 13:31:16 »
viena is daugelio priezasciu gali but uzstriges wastegate voztuvas, turbina per daug uzsipucia ir kompas fuel cut padaro.bent jau pas mane taip buvo.

O kaip jį patikrinti? Man būdavo panašiai, ir tik ilgam kely (maždaug 100 km reikia nuvažiuoti, kad atsirastų). Kai pradeda trūkčioti, išsipurto ir vėl toliau važiuoja. Buvau laikinai visai Atjunges N75 vožtuvo fyškę - patikrinimui - niekas nepasikeitė. Gal blogas?  :V (Audi B4 1.9 TDI, 1994m.)

Neprisijungęs Žora

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Vasario 01, 13:40:06 »
o oro negaudo kuro sistema ??

Neprisijungęs juozasu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Vasario 01, 14:09:30 »
o oro negaudo kuro sistema ??

Gaudė orą, bet tas jau išspręsta:

Citata
Išsprendėm, bet dar nepatikrinta galutinai. (Reik važiuoti be perstojo apie 100-140 km, kad ji pasireikštų) Sakė meistras, kad dėl pernelyg didelio oro kiekio sistemoje buvo tie trūkčiojimai. Susidarydavo labai didžiulis burbulas ir prie tam tikros progos nueidavo į siurblį - ir dėl to dūsta. Nei Domeikavoje, nei Dizridoje nesugebėjo pašalinti problemos: oro sistemoje. Bent jau Dizrida nepaėmė pinigų už tai, ko nepasakysi apie Domeikavos OBBA servisą. Lauko žiemos sąlygom su meistru - tolimu giminaičiu sutvarkėm, trumpam jis grįžo iš Norvegijos. Greitai rado. O OBBA pakeitė kuro filtrą, nepadėjo, na tai susimokėk... už pakeitimą ir už filtrą. (Nors kuro filtras buvo katik keistas, bet motyvavo, neva prastos firmos, gali orą gaudyti...) Tai va. O orą gaudė nes šlanga iš kuro bako yra neoriginali ir per stora, nelabai gražiai užsimauna ant kuro filtro galvutės vamzdelio. Tiesiog ant to vamzdelio užsukom izoliacijos ir užmovėm šlangą, ir viskas jokių burbulų. Negi sunku tą pamatyti keičiant Filtrą, kai numauna ir uždeda šlangas? Gėda turėtų būti "ale" tokiems meistrams, lupikautojams...

Tik va įdomu kas turi darytis atjungus N75 vožtuvo fyškę (jei geras N75). Man jokio skirtumo nesijaučia  ?!? ??

Neprisijungęs juozasu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Vasario 01, 14:10:57 »
Papildymas, jei siūlysite daryti diagnostiką: DIAGNOSTIKA šiuo atveju nieko nerodo... Ir niekas nemato, net ir Dizrida.

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 01, 17:31:58 sukūrė juozasu »

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Vasario 01, 19:52:35 »
kur ceškėj 2.5 vestgeitas, gal kas foto galit? (h)

Neprisijungęs juozasu

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Vasario 02, 09:58:56 »
o tai aciu, pasidomesiu ar isvis tas daiktas pas mane veikia.

Neprisijungęs elsaro

• Žiūrėti profilį
Ats: Audi C4 (85kw) greitkely trukcioja
« Atsakymas #13: 2012 Birželio 28, 19:18:06 »
Sveiki, turiu audi 100 c4 2,į tdi 85kw. Ir ji turi tokią problemą. Kai nuvažiuoji kokius 5 kilometrus, na pradeda šilti variklis atleidus gazą apsukos nenukrenta iki normalių, taip laikosi apie 1000rpm apie 1100rpm. ir nepulsuoja, taip tiesiog atleidi gazą ir laikosi toukios apsukos truputį pakilusios. Kai perkuriu viskas būna gerai, bet tik pagazavus vėl jos lieka pakilusios. Nesuprantu kame bėda. Taip ieškojau kas galėtų būt, atjungiau purkštuką su laidu, niekas nepasikeitė, tada atjungiau EGR vožtuvą, nu wastegate vožtuvą ir viskas susitvarkė kolkas. Tas kolkas tai dar tik viena diena. Ar gali būt kad čia šitas vožtuvas man knisa protą, ar čia kažkas giliau?

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2012 Liepos 01, 16:11:42 »
Sveiki, turiu audi 100 c4 2,į tdi 85kw. Ir ji turi tokią problemą. Kai nuvažiuoji kokius 5 kilometrus, na pradeda šilti variklis atleidus gazą apsukos nenukrenta iki normalių, taip laikosi apie 1000rpm apie 1100rpm. ir nepulsuoja, taip tiesiog atleidi gazą ir laikosi toukios apsukos truputį pakilusios. Kai perkuriu viskas būna gerai, bet tik pagazavus vėl jos lieka pakilusios. Nesuprantu kame bėda. Taip ieškojau kas galėtų būt, atjungiau purkštuką su laidu, niekas nepasikeitė, tada atjungiau EGR vožtuvą, nu wastegate vožtuvą ir viskas susitvarkė kolkas. Tas kolkas tai dar tik viena diena. Ar gali būt kad čia šitas vožtuvas man knisa protą, ar čia kažkas giliau?

tai gal kompas nemato kad variklis šiltas ir laiko apsukas kaip katik užvestam varikliui, gal daviklis atjungtas

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2012 Liepos 11, 10:05:54 »
diagnostika sita gedima pamatytu ?
nes kai nieko nemato kompas, tada meistrai prikuria simta priezasciu.

Gal radai kame beda ? Man kartais uzeina vaziuojant ir spaudziant gaza ,pradeda trukciot ir tuo metu ties trukciojimais ismeta LABAI LABAI dideli kamuoli dumu, jei atleidi gaza, laikai idealiai tolygiai, vaziuoja be problemu, tik paspaudi ,vel tamposi ir dumu... pavaziuoji ramiai puskilometri vel be problemu,gali kad ir iki dugno spaust. Pasitaik oir meiste, ir uzmiestyje. Toks jausmas kad kazkas atsikrato , dave minciu kad forsunke su laidu bludija, bet kaip tai suzinot ? Vietoje niekada nebuna, tai jei nebuna ir kompas nieko nematys, o veziotis kompa kasdien ir laukt irgi ne iseitis  :think: A6 C4 2.5TDI 85KW

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2012 Liepos 12, 09:57:13 »
Kame saknys, pavaziavus ramiai apie kelis kilus, toks jausmas kad auto uzmiega , spaudi gaza nieko, jokios reakcijos , numeti apsukas , pergazuoji- tada atsigauna.