Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 c5 mistika su ausinimo sistema  (Skaityta 2182 kartus)

Neprisijungęs pazka

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 c5 mistika su ausinimo sistema
« Topic Start: 2013 Sausio 30, 22:12:09 »
Sveiki,

peržiūrėjau forumu temas, bet lyg ir neradau tokios situacijos...

vairuoju audi a6 c5 1.9 Tdi 85 kw. Situacija tokia: pastoviai dingsta antifrizas ( apie litras per pora savaičių). Tarpinė tvarkoje, tepale pedsakų nėra, dūmo nemeta. Išskirtinumas tame, jog beprotiškai sunkiai įšyla variklis, o jeigu tai jau pavyksta padaryti (retas atvejis), pečiukas staiga nustoja pūsti šiltą orą (Temperatūros rodyklė rodo 90 laipsnių, bet pučia šaltą orą). prašau protingų patarimų, kad bent įsivaizduot kur ieškot.
Ačiū už pagalbą

Neprisijungęs Darix888

• Įrašai: 86
    • Žiūrėti profilį
ikaitini varikli ir lendi i duobe, dviracio antra karta neisrasi... :) tikrink radiatoriu ir slangas

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Palauki kol ikaista motoras.Jei pucia salta,palaikyk kokia minute 2000-2500rpm.Jei atsiranda siluma,keiti tarpine po galva ;)

Neprisijungęs siaudytis

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A6 c5 mistika su ausinimo sistema
« Atsakymas #3: 2013 Vasario 03, 17:22:30 »
salone grindys neslampa? gali but salono radiatorius..

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Vasario 03, 20:00:39 »
jei salono radiatorius tai man atrodo ir langas rasotu ir riebalotas butu nuo tasolo :think: o jei tarpine tai slangas pustu arba tepale butu tasolas ar atvirksciai nors gal ir nevisada paziurek kilimus po kojom normaliai jei litrais dingsta tai kilimai bus slapi tasolas greit neisgaruoja

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2013 Vasario 03, 20:07:13 »
jei salono radiatorius tai man atrodo ir langas rasotu ir riebalotas butu nuo tasolo :think: o jei tarpine tai slangas pustu arba tepale butu tasolas ar atvirksciai nors gal ir nevisada paziurek kilimus po kojom normaliai jei litrais dingsta tai kilimai bus slapi tasolas greit neisgaruoja

Teisingai sakai, kai leidzia peciukas langas ziauriai rasoja ir riebus buna.
Reiktu ziureti kaip slangos i peciuka paduodama ir gryztama, koks temperaturu skirtumas, uzkurus ar is karto kaista ausinimo radiatorius, gal termostatas uzsikirtes. Gali buti ir tarpine, isipletimo bakelio tarpine nuima ir slangu nepucia, bet tada butent peciukas is karto atsala. Neaisku cia nupirkta auto, ar senai vazineja ir tik dabar taip atsitiko.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2013 Vasario 04, 00:12:57 »
na bent jau nuo peciuko ir slangu pradet jieskot o ne kaip cia zmogui iskart siulo tarpine po galva keist (!?)

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2013 Vasario 04, 15:36:28 »
Gali but viskas kiaura,vistiek sils peciukas.O kai kompresija pucia i slangas,susidaro oro tarpas peciuke.Tik palaikius apsukas issivarineja kamstis.Kuriam laikui aisku.Bet kol ant laisvu dirba,greit atsala peciukas.

Neprisijungęs pazka

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2013 Vasario 07, 22:37:05 »
Teisingai sakai, kai leidzia peciukas langas ziauriai rasoja ir riebus buna.
Reiktu ziureti kaip slangos i peciuka paduodama ir gryztama, koks temperaturu skirtumas, uzkurus ar is karto kaista ausinimo radiatorius, gal termostatas uzsikirtes. Gali buti ir tarpine, isipletimo bakelio tarpine nuima ir slangu nepucia, bet tada butent peciukas is karto atsala. Neaisku cia nupirkta auto, ar senai vazineja ir tik dabar taip atsitiko.

tiesa sakant galiniai kilimeliai kiaurai slapi ir langai belenkaip rasoja... na kaip ten bebutu nuvariau masina i servisa ten rado pasiputusia galva ir tarpine padegusia...tai dabar surinkineja :)
bet dėl salono tada vistiek neramu jeigu dreksta. vadinasi dar ir peciuke problema bus :/

Neprisijungęs Ūkvedys

• Įrašai: 619
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2013 Vasario 07, 23:56:02 »

tiesa sakant galiniai kilimeliai kiaurai slapi ir langai belenkaip rasoja... na kaip ten bebutu nuvariau masina i servisa ten rado pasiputusia galva ir tarpine padegusia...tai dabar surinkineja :)
bet dėl salono tada vistiek neramu jeigu dreksta. vadinasi dar ir peciuke problema bus :/
tai kur slapia paimt su ranka ir palaizyk, jei saldu tai ausinimo skystis, jei ne tai dugnas kiauras :)

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
na bent jau nuo peciuko ir slangu pradet jieskot o ne kaip cia zmogui iskart siulo tarpine po galva keist (!?)
Tai kas cia man rode kazka prie smilkinio?

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
Tai kas cia man rode kazka prie smilkinio?
as rodziau ir ka? tai kad tu atspejai gedyma nieko nesako,kad su tokiais simptomais reik iskart visem tarpines po gava keist ipac pas kurios v6 varikliukai biski pinigu kainuoja tai manau galima ir nuo ko kito pradet jieskot:) :oldman:

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Nezinociau nesakyciau.15m krapstau gelezis ;)

Neprisijungęs rga4

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
sveiki,kad nekurt temos prie to pacio parasysiu mano a4 2,5tdi v6 AFB tokia pat beda ant laisvu nesildo salono ,temperatura variklio pakyla normaliai,tik kai laikai kokius3000rpm.ir daugiau tada pradeda sildyt atleidi gaza ir siluma baigiasi,viskas prasidejo kai pakeiciau pagrindini vandens radiatoriu, siaip visada viska gerai buvo,radiatoriu idejau no automatines pavaru dezes,mano mechanine,ten yra dar dvi skyles kurios ausina autopavaru dezes tepalus dabar jos atviros.Pagal auksciau skaitytus postus susidariau nuomone kad ir mano varikliuko galvom kaput ?siaip nei garu nepastebejau nei slanges pucia isipletimo bakelio kamscio tarpine yra skystis nedingsta,nu cia tai geras siurprizas :-{,as tikejaus kad gal peciuko radiatorius uzsikiso.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 13, 11:03:30 sukūrė rga4 »

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
gali but dar toks variantas,kad pompos sparnuotei amen ant mazu apsuku nespeja varinet tasolo,arba termostatas,bet tada tau ir temperatura skydelija nekiltumano toks pamastymas cia yra geriau zinanciu gal ka patars

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Del kokios priezasties keitei radiatoriu?

Neprisijungęs rga4

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
as pompa pakeiciau irgi pirmiausia ant jos pagalvojau,radiatoriu keiciau nes sparnote truka ir prakirto radiatoriu,ne del kokio praleidimo kuris atsiranda per laika, no per didelio spaudimo vandens sistemoj kai galvos tarpines praleidzia kompresija i vandens sistema.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 13, 15:29:29 sukūrė rga4 »