Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a6 c5 2.5tdi problema gal kam teko susidurti.  (Skaityta 4053 kartus)

Neprisijungęs saidaaure

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, susiduriau su tokia problemyte kaip cia graziau pavadinus :)
Automobilis,Audi a6 c5 2.5tdi 132kw
Tai va neseniai teko nusipirkti toki varianta , kadangi dyzelio nesu turejas perkant del traukos neatkreipiau demesio vaziuot vaziavo ,kaip ir dyzeliui normaliai buvo na tik man taip atrode.Be vazinejant pastebejau kad ji tokia prirista nera astrumo nu ir tada prasidejo.
Padarem diagnostika - na klaideliu buvo ,bet visos issitryne liko purkstukas su laidu pakeiteim kaip ir klaidu nerasta daugiau.Bet traukos irgi neatsirado.
Atsirado saltukas isvaziuoju o stabdziu pedalas kaip medinis o efekto kaip su koja stabdant,bet trauka tai atrodo zandai prie sedines prilips .Tai va trauka yra stabdziu nulis .Kur tik be buvau visi rekia vakuminis siurblys,pakeiciau trauka kaip ir tokia pat gal kzk pablogejo stabdziai atsirado.Na sakau gal viskas tuom ir baigsis,bet..
1-Kita ryta vel kieti stabdziai nebesuprantu bet siek tiek pavazinejus ,atsirado.Bet taip kiekviena ryta uzkurus pedalas medinis po 30min viskas vel susitvarko,gal kam teko susidurti ?
2- Taip va riedant su traktoriuku prie 100-110 pradejo dingineti trauka kaip suprantu kompas meta avarini rezima po 10-20s vel trauka atgija ir taip mucija visa kelione.diagnostika klaidu nerodo.:/
3-Pagooglinus radau visi apie oro srauto matuokle sneka,Bandziau atjungti oro srauto matuokle niekas nepasikeicia.Trauka tokia pat , taipat ji ir dingsta.
4-Tai va dar apie ta trauka ji pagerejo bet ne tiek kiek turejo.Draugas tokia pat pasieme sakau sustojam pazesim ar man vaidenas kad taip traukos maza :) tai pasirode kad tikrai nesivaidena tolo tolo ir nutolo,galvojau kad pedalais minama pas mane :D
Tai va mano isvardintos traktoriuko bedos gal turit kas minciu,nezinau ka bedaryt diagnostika nieko meistrai kaip dviracius tvarkydami nebezinau kur detis.:)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
kazkaip itariu kad ne diagnostika darei o klaidu nuskaityma.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
O kas nors vakumo slangutes patikrino, darant diagnostika bande parametrus paziureti, ar viskas apsiriboja klaidu tikrinimu?

Neprisijungęs saidaaure

• Žiūrėti profilį
Zet zejo visus parametrus kaip supratau :)

Neprisijungęs saidaaure

• Žiūrėti profilį
Tiesa dar nuo ryto kuriasi taip kaip zemiau esancioje temoje parodyta :/

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Zet zejo visus parametrus kaip supratau :)

Tai reiskias akli buvo, jeigu jau netraukia, tai is karto matysi , kad turba neuzpucia ar kitos problemos, reikia tik pasidaryti normalia diagnostika.

Neprisijungęs saidaaure

• Žiūrėti profilį
Nu bandysim ne aklu ieskoti. :think:

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
vaziavo su masina darant diagnostika ar ant vietos stovint dare?

Neprisijungęs saidaaure

• Žiūrėti profilį
Tai va siandien vel buvau diagnostikos,stovint vietoj rode vel viska kuo pukiausiai sedom vaziuot,be vaziuojant pradejo vel darytis tas pats pastebejo kad dingsta turbinos valdymas,apsukos max 2.5 stukos .Perziurejo vakumines visur slangutes viskas tvarkoi tai pasiliko prie tos isvados ten kur stovi netoli oro filtro toks dacikas su dviejomis fiskutem  kurios iseina slanga erg ir da kzk.Sako kad bus tos fiskutes nu ka treciadieni padysim pakeist... neaisku ar bus pataike.:) (z)

Neprisijungęs saidaaure

• Žiūrėti profilį
Dar vienas klausimelis.
Jai oro srauto matuokle yra gera ja atjungus ..Kas turi ivikti?
 :smoke:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Dar vienas klausimelis.
Jai oro srauto matuokle yra gera ja atjungus ..Kas turi ivikti?
 :smoke:

Pirmas dalykas kas turetu ivykti, tai turetum pakeisti meistra, jeigu jis nesugeba kompo pagalba patikrinti turbinos aktuatoriaus darbo, o is karto keicia detales. Gal pas tave, tik geometrija uzsinesusi, nors jeigu ir stabdziai durnioja, tai gali buti problema su vakumais, tada ir turbina nesivaldo.

Neprisijungęs saidaaure

• Žiūrėti profilį
Tai va siandien turejau pakeisti tas fiskutes tipo valdyma kzk bet atrode kad gedimas nustatytas spejant , sakau bandysiu gal dar gudresniu atrast,tai va tam kaime nelabai yra pasirinkimas bet nuvaziavus i viena serviza pasake kur nuvaziuoti,ogi i garaziuka ten zmogelis vien atidarius kapota pasakius kas darosi jemesi apziuros per 5min pasake taip kad ...
visos fiskes veikia tos ten hlapanelei kzk.pajeme atsinese tokia deze su dirbtiniu kzk vakumu eme perziurejo sako neprisip...s prie ju...
Per tikrino slangutes vakumines pasake jom jau pabaiga tikrai...Ten su kzks dar brudais perziurejo sako palik masina 1val.
Nu ka palikau ogi po valandos skrenda nebevaziuoja...Pasake taip kad vakuminis akumuliatorius kzk perejas yra isleidineja vakuma ,jis stovi po vairuotojo puses posparniu gan sliktus priemimas sako dabar nepadarysiu atvaziuok kita sav,o dabar jis ten kzk uzglusino viskas veikia viskas pucia tik padaryta ne taip kaip turetu but gamikliskai.Kita sav reik pabaigt taip kad butu kaip gamikline.
Tai va tiek zyniu,kaip ir problema isspresta. :-)

Neprisijungęs saidaaure

• Žiūrėti profilį
Stabdziai cia irgi suristi. (+)

Neprisijungęs juknas

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
gal kazka daugiau butu galima suzinot apie tas vakumines slangutes?kur jos yra ir ar lengva pakeisti? :)

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Jokiu cia diagnostiku nreik.Tikrink vakuumini siurbli ;)

Neprisijungęs pilllee

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
vakuminis akumuliatorius kas tai? gal foto galima ar  nuoroda (+) :think:

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
vakuminis akumuliatorius kas tai? gal foto galima ar  nuoroda (+) :think:
11 numeriu pažymėta

Neprisijungęs wilmiz

• Įrašai: 599
    • Žiūrėti profilį
Tai va siandien turejau pakeisti tas fiskutes tipo valdyma kzk bet atrode kad gedimas nustatytas spejant , sakau bandysiu gal dar gudresniu atrast,tai va tam kaime nelabai yra pasirinkimas bet nuvaziavus i viena serviza pasake kur nuvaziuoti,ogi i garaziuka ten zmogelis vien atidarius kapota pasakius kas darosi jemesi apziuros per 5min pasake taip kad ...
visos fiskes veikia tos ten hlapanelei kzk.pajeme atsinese tokia deze su dirbtiniu kzk vakumu eme perziurejo sako neprisip...s prie ju...
Per tikrino slangutes vakumines pasake jom jau pabaiga tikrai...Ten su kzks dar brudais perziurejo sako palik masina 1val.
Nu ka palikau ogi po valandos skrenda nebevaziuoja...Pasake taip kad vakuminis akumuliatorius kzk perejas yra isleidineja vakuma ,jis stovi po vairuotojo puses posparniu gan sliktus priemimas sako dabar nepadarysiu atvaziuok kita sav,o dabar jis ten kzk uzglusino viskas veikia viskas pucia tik padaryta ne taip kaip turetu but gamikliskai.Kita sav reik pabaigt taip kad butu kaip gamikline.
Tai va tiek zyniu,kaip ir problema isspresta. :-)
muset ir man tas pats pasidare zodziu prasideja ciudai siuo metu uzsidege abs ir antipraslydimas  bet pradingineja atsiranda pradigsta atsiranda, dingsta  ir su stabdziais sakes pasidare numenu pedala o  jis tiesiog po truputy menasi lyg dugno  o pats stabdymas labai bukas ir del to muset pasigavau sia klaida 00575 INTAKE MANIFOLD PRESSURE...08-10 CONTROL LIMIT SURPASSED-INTERMITTENT? tai skambetu panasei sitaip------ Įleidimo kolektoriaus slėgis, KONTROLĖ LIMIT pranoko su pertrūkiais :think: gali del to vakuminio akumuliatoriaus taip ir su turbina daryt?(z) kaip ji uzglusinti ? noriu patikrint ar tikrai jis? dar beto is to sparno kur jis yra kazkokie garsai dar kartais ta prasme suzirze :-(
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 09, 13:30:11 sukūrė wilmiz »

Neprisijungęs wilmiz

• Įrašai: 599
    • Žiūrėti profilį
o kas cia tau kuria temas juk ne nauja kuriau o tiesiog klausiu del to vakuminio akumuliatoriaus

Neprisijungęs juknas

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
Ir kaip ten baigesi su tais vakuminiais reikalais?gal imanoma paciam kaipnors patikrint? pas mane 132kw.panasi beda

Neprisijungęs povivilas

• Įrašai: 234
    • Žiūrėti profilį
O kokia to vakuuminio akumuliatoriaus funkcija? Jame yra koks voztuvelis, ar ten tik paprasta plastikine sandari pusle?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
O kokia to vakuuminio akumuliatoriaus funkcija? Jame yra koks voztuvelis, ar ten tik paprasta plastikine sandari pusle?

Paprasta pusle, o paskirtis, kad stabilizuoti vakuma ir nebutu staigiu jo pokyciu stabdant.

Neprisijungęs UFFO

• Įrašai: 91
    • Žiūrėti profilį
muset ir man tas pats pasidare zodziu prasideja ciudai siuo metu uzsidege abs ir antipraslydimas  bet pradingineja atsiranda pradigsta atsiranda, dingsta  ir su stabdziais sakes pasidare numenu pedala o  jis tiesiog po truputy menasi lyg dugno  o pats stabdymas labai bukas ir del to muset pasigavau sia klaida 00575 INTAKE MANIFOLD PRESSURE...08-10 CONTROL LIMIT SURPASSED-INTERMITTENT? tai skambetu panasei sitaip------ Įleidimo kolektoriaus slėgis, KONTROLĖ LIMIT pranoko su pertrūkiais :think: gali del to vakuminio akumuliatoriaus taip ir su turbina daryt?(z) kaip ji uzglusinti ? noriu patikrint ar tikrai jis? dar beto is to sparno kur jis yra kazkokie garsai dar kartais ta prasme suzirze :-(
pas mane po signalizacijos ir slapuko idejimo pradejo metyt ABS ir antipraslydima. bet idomiai, zodziu kai pasukus rakteli iskart paspaudziu slapuka tada viskas ok, bet jei slapuko nepaspaudziu kokias 3s tada ismeta ta ABS ir antipraslydima ir pastoviai dega..