Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a6 c5 2.5tdi 110kw problemos su trauka  (Skaityta 2205 kartus)

Neprisijungęs zygis1992

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
sveiki,esu naujokas,perskaiciau cia tikrai daug,bet nieko sau nepritaikiau.
audine turiu beveik du metai ir pries menesi prasidejo tokios bedos:ismete klaida,kad srauto matuoklei chana,nustojo traukt.
is devetu nieko gero neradau,tai as jai nauja uz 170lt auto megos berots,nusipirkes iskart isidedu is alytaus iki vilniaus ir naujai matuoklei chana-pradejo vel taip netraukt meta klaida matuokles,kad trumpina pliusas.
sukandu dantis nuvarau i Kauno eolta nuperku originala bosha(417lt jei kam idomu),prasuku 500km ir dabar...
klaidos nebemata,bet vel nebetraukia mazdaug nuo 3k.rpm
treciu begiu isvis daugiau 100 nevaziuoja nors apsuku dar yra.
is parametru sprendziu,kad vel matuokle,nes maf actual daugiau 550-600mg nekyla
jei reikia logu sakykit ir sakykit kokius padaryt.
taigi klausimas,noriu issiaiskint,ar cia vel matuokle ir jei taip,tai kodel jos taip greit nusprogsta,kame kampas?
tiesa idejus nauja tiek pigesne,tiek brangesne ejo kaip raketa masina,tik su viena 150km,o su kita 500km.

Neprisijungęs thoughtful

• Įrašai: 425
    • Žiūrėti profilį
Na as galiu pasiulyti patikrint: turbina, vakumines slangas, n75 voztuveli, egr, katalizatoriu

Neprisijungęs zygis1992

• Žiūrėti profilį
Na as galiu pasiulyti patikrint: turbina, vakumines slangas, n75 voztuveli, egr, katalizatoriu
turbina pucia kaip prikaluso minant kyla iki 2300mbar,vakumines slangos tvarkoj,n75 dirba,egr dirba,o del katalizatoriaus ir man mintis buvo kilus isoperuot ji:D
bet seip kas liecia katalyza galvoju,kad nelesitu ir ant laisvu uzkelt apsuku iki dugno,o cia ant laisvu kelia kaip priklauso.
kitas aspektas,su nauja matuokle tam tikra laika irgi gerai vaziuoja,o vat paskui prasideda nesamones.
tai katalizatoriui itakos neturetu turet.
any ideas???

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
turbina pucia kaip prikaluso minant kyla iki 2300mbar,vakumines slangos tvarkoj,n75 dirba,egr dirba,o del katalizatoriaus ir man mintis buvo kilus isoperuot ji:D
bet seip kas liecia katalyza galvoju,kad nelesitu ir ant laisvu uzkelt apsuku iki dugno,o cia ant laisvu kelia kaip priklauso.
kitas aspektas,su nauja matuokle tam tikra laika irgi gerai vaziuoja,o vat paskui prasideda nesamones.
tai katalizatoriui itakos neturetu turet.
any ideas???
Tai galbūt blogas matuoklės maitinimas, juk negali taip matuoklės sproginėt :) Iškart ištrynus klaidą ji vėl atsiranda?

Neprisijungęs zygis1992

• Žiūrėti profilį
taip,tai automegos matuoklei tik istrini klaida ir vel iskart meta.
boshinei jokiu klaidu nemeto.
i passat kluba irgi padaviau uzklausima,nes jau nezinau kur galu ieskot,viens loga trecio kanalo padaryt paprase,tai padariau ir laukiu atsakymo.
del maitinimo nezinau,nes ana diena windows persiinstaliavau ir autodatos dabar neturiu,tai nezinau kaip patikrint.
jeigu kas pasakys kiek turi but sroves ir ant kuriu laidu tikrint-pasitikrinsiu:)

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
is vamzdzio tarp turbos ir oro sarauto matuokles iseina vamzdelis i alsuokli, jis buna prakiura ir tada daryk ka nori oro sraut kaip nera taip nera, nes visa ora is ten pasiema

Neprisijungęs zygis1992

• Žiūrėti profilį
ji jau vakar tikrinausi,nes irgi tokia minti buvo,tas pats.
tikrinau taip,alsuokli palikau alsuot laisvai numoves,o ta alkune ant isiurbimo slangos kur uzsimauna alsuoklis uzglushinau.
parametrai lieka tie patys,trauka nepagerejo.

Neprisijungęs zygis1992

• Žiūrėti profilį
pati isiurbimo slanga irgi nesuplysus,tvarkinga

Neprisijungęs labus1

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
Spaudi akseleratorių iki dugno ir iki 3000 traukia, o po to trauka dingsta, lyg kažkas laiko. Atleidi akseleratorių , po kiek laiko trauka vėl atsiranda. Ar taip? Kai aš ieškojau to priežasties tai nepuoliau MAF-ų keisti,nors irgi tos klaidos ėjo. Bėda buvo ta - turbos aktuatorius tai kilojasi, tai ne. Užakęs buvo. Pakeičiau , išvaliau dar ir turbą SKUBOJE ir valio.

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
katalizatorius uzsikises? pabandyk atjungt duslintuva pries katalizatoriu ir pagazuot

Neprisijungęs zygis1992

• Žiūrėti profilį
pas mane su turba viskas tvarkoj,su kintama geometrija taip pat,nieks nestringa.
zdz viskas,audinei kaniec,siandien dar teko numynt 700km, ir matyt del per lieso misinio pradege stumoklis.
is ko sprendziu?nes variklio viens cilindras jauciasi,kad nedirba,tarskejimas atsirado ir galiausiai,tepalus kompresija ispute per visus.
taigi-gal kam audines reikia su pradegusiu stumokliu?
noriu 3000lt 98m. sukises i ja pusantro kart tiek,kiek prasau.
jei ka domina,tai turba tvarkinga,galvos kaip ir geros,veleneliai labai grazus,kompensatoriai pries menesi nauji sudeti,voztuvai nauji ir pan...
r18 ratai su daug protektoriaus,eskiniai veidrodeliai ir pan.
pigiau neduosiu,nes man srotas tiek duoda.