Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 2007m 2.0l 103kw bedos su veleno padetimi  (Skaityta 1437 kartus)

Neprisijungęs shilkas

• Įrašai: 182
    • Žiūrėti profilį
Sveiki kolegos, istiko mane tokia beda, variklis 2.0l 103 kw vieno velenelio, teko keisti alkuninio veleno rieboksli is smagracio puses, kaip jau issiaiskinau jis eina su davikliu, zinoma senaji nuiminedamas to nezinojau. Db turiu problemu, isstaciau velena ant "metkiu"-zymiu, isstaciau riebokslio zieda ant "metkiu"-zymiu, ir variklis nesikuria nors tu verk atsisedes (-) gal patarsit ka padariau ne taip? Ant zymiu velena isstatinejau ikisdamas 6mm grazteli i voztuvu veleneliu zvaigzduteje esancia skyle ir sukau kol neuzsifiksavo. Gal turit patarimu? Gal kazka kitko reikia isstatinet? Is anksto dekoju uz pagalba.

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Tai klaidų jokių neišmeta?

Neprisijungęs shilkas

• Žiūrėti profilį
Italiskai kazka raso, o laido vago nebuvo po rankal

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Italiskai kazka raso, o laido vago nebuvo po rankal

O kaip be laido tokius parametrus paziureti, juk uztenka veleneli tik per reguliavimo vietas per daug pasukti ir jau nesikurs. Ne ta cia masina kur dazais patepliojai dirza ir galvoji,kad visos mietkes vietoje.

Neprisijungęs shilkas

• Žiūrėti profilį
kad dirzu nejudinau, juk turi buti kazkokios zymes kurios yra naudojamos keiciant butent rieboksli, nekalbu juk apie dirzus

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
kad dirzu nejudinau, juk turi buti kazkokios zymes kurios yra naudojamos keiciant butent rieboksli, nekalbu juk apie dirzus

Taip yra zymes, elsoj reiktu paziureti kas kaip, o pasijungus kompa is karto parasytu klaida , kad neatitinka velenu sinchronizacija, butu aisku , kad nepastatei ziedo i vieta arba pasirodytu, kad beda visai kitur.

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
ant priekines zvaigzdes dedasi

o tu statei pagal paskirstyma,kas nera tikslu,is cia gali gauti nemaza paklaida

Neprisijungęs shilkas

• Žiūrėti profilį
Turbut del to ir bus. Man vienas zmogelis sake kad aant smagracio turi but nuline atzyma ir pagal ja galima

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
dabar pasiulyk tam zmogeliui nuimti greiciu deze ir perstatyt salnyka su davikliu