Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a6 c4 nesikuria  (Skaityta 1878 kartus)

Neprisijungęs AuDi A6 C4

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
Audi a6 c4 nesikuria
« Topic Start: 2013 Sausio 24, 21:51:58 »
Sveiki forumieciai, iskilo man irgi tokia problema su mano arkliuku, grystu siandien is mokslu ir galvoju reikia savo masinyte po langais pasistatyt, ogi ysedu pasildau zvakes, kurt prasuka starteris pora kartu ir lyg toks garsas kad kaskur uzstringa , vel prasuka ir takst vel tas garsas, islipu su baime kad gali but pagr dirzas trukes, bet ne ,paziurau su visais dirzais tvarkoi, toliau kurem , duma juoda meta, viskas sukasi kaip priklauso.Galu gale emiausi galutinio varianto bandyt truktelt, prikabinom su draugu tj tysem gal koky 150m kol uzsikure. Pradejo variklis purtytis, padirbo gal 20s ir vel uzgeso. Gal galit kas padet nuo ko pradet ziuret?

Neprisijungęs Mirka

• Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a6 c4 nesikuria
« Atsakymas #1: 2013 Sausio 24, 22:44:43 »
Zvakes veikinacios? Gal kuras uzsalo,statyk i silta garaza.

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 1611
    • Žiūrėti profilį
Audi a6 c4 nesikuria
« Atsakymas #2: 2013 Sausio 25, 02:49:24 »
Senai kuro filtras keistas?

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Sausio 25, 08:30:02 »
atsargiai su tais traukimais ziema ant buksyro. zinoma jai uzsikure tik uztempus tai viskas gerai,bet jai uzsalo kuras,tai netampyk daugiau 10 metru.susikaups per daug kuro cilindre ivyks detonacinis sprogimas ir nutrauks dirza. tada kukuosi. geriau ipilk atitinkamai zibalo i kura,kad neuzsaltu salerka.   (h)

Neprisijungęs AuDi A6 C4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Sausio 25, 10:24:49 »
Kuro filtras keistas gal pries 1.5 metu, zvakes tikrinau pries ziema lyg veikia, kuro irgi naujo uzsipylaiu , bet jai siurbly buvo uzsalus tj galimas varijantas mano manymu. Dq uz atsakymus  ;)  :)

Neprisijungęs mariusA6

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2013 Sausio 25, 11:04:29 »
Gerai priziuri masina kolega galiu pasakyt  :) asmeniskai as filtra keiciu pries kiekviena ziema , o pasakymas zvakes lyg veikia irgi daug nezada  :)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2013 Sausio 25, 15:08:31 »
Mjo, kuro filtras pries pusantru metu :D As irgi pries ziema pasikeiciu ji, plius zvakes iskart pasikeiciau auto nusipirkes, 4 nudegusios, nors ir kontroline lempute dege, dvi leisgyves, prie -15 vos vos uzsivesdavau, pakeitus zvakes, viskas lyg ir gerai, bet ilgai sukdavau starteriu, net i apysilte masina sunkiai kuresi, paankstinau degima ir iskart atsigavo kurimasis ;)
Dar tiesa staterteri nusiemiau, bet jis buvo tvarkingas, tad papildoma maitinimo laida storesni atsivedziau nuo akumo, tai starteris suktis greiciau pradejo :)

Neprisijungęs AuDi A6 C4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2013 Sausio 25, 17:18:06 »
mariusA6- Nu tj jai tu pili zalia ar rusiska kura tj ir keisk kas metai, ysidejau gera filtra pilu kura is degalines ir tikrai zinau kad sistema nera uzsikisus, siandien isleidau visa kura, galvojom kad bus uzsikise, bake nera jokios siukslytes, zvakes visos veikia gerai , prie -15 kurdavosi be problemu, taigi siandien konstatavom kad siurbly uzsales kuras...

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2013 Sausio 25, 17:57:39 »
Ir sakai, kad kuras geras? Jei jau siurblyje uzsala... Idomu kokiose degalinese piliesi? Jei arktinis prie -15 sala...

Neprisijungęs gabanaluw

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2013 Sausio 25, 19:06:55 »
kuras gal geras pet ciuju filtre tiek kondensato ir s kad salerka nelenda :D

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Re: Re: Audi a6 c4 nesikuria
« Atsakymas #10: 2013 Sausio 25, 21:20:18 »
kuras gal geras pet ciuju filtre tiek kondensato ir s kad salerka nelenda :D

Va tau ir pasekmes jo nekeitimo ;)
Jei jau vanduo pro filtra iki siurblio daeina, tai siulyciau kito gamintojo ir brangesni isideti, kuris vandeni islaikys ;)

Neprisijungęs mariusA6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2013 Sausio 25, 21:35:56 »
Taip su zalia vazineju, kaip matau tu to nezinai kad ji visiskai tokia pat kaip ir eiline salerka tik zymeta zaliai ukininkams, ne visi ta supranta.  Siurbliai aisku musu skirtingi, (mano a6/c5 2.5tdi) bet vazineju ta pacia zalia vasarine saliarka ir niekas man nesala ;) taip pat tuo paciu kuru dvi ziemas isvazinejau su pasatu 1.9tdi ir neuzsalo nei karto ;) kolega gerai sako, kad filtre pilna vandens bus  :D

Neprisijungęs Ūkvedys

• Įrašai: 619
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2013 Sausio 25, 21:56:33 »
Taip su zalia vazineju, kaip matau tu to nezinai kad ji visiskai tokia pat kaip ir eiline salerka tik zymeta zaliai ukininkams, ne visi ta supranta.  Siurbliai aisku musu skirtingi, (mano a6/c5 2.5tdi) bet vazineju ta pacia zalia vasarine saliarka ir niekas man nesala ;) taip pat tuo paciu kuru dvi ziemas isvazinejau su pasatu 1.9tdi ir neuzsalo nei karto ;) kolega gerai sako, kad filtre pilna vandens bus  :D
nu nu vasarine nesala, cia jau pasakos, nebent pili kokio zibalo ar tu priedu nuo uzsalimo

Neprisijungęs mariusA6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2013 Sausio 25, 22:52:26 »
nu nu vasarine nesala, cia jau pasakos, nebent pili kokio zibalo ar tu priedu nuo uzsalimo
nezinau kuom tau tai irodyt :) pries kelias dienas buvo vaziuojant keli truktelejimai, bet tuo ir baigesi. O Peugeot Partner stovi kieme uzsales su ta pacia salerka, pilk nepyles tu priedu  ;) Audi, be jokiu priedu, stovi garaze kur panasiai apie -8 buna , o vasarine iki -10 nesala. Taip kad toki ivaizdi susidariau, kad jei uzsikure audi , tai nieks nebeuzgesins  :DDD
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 25, 22:54:28 sukūrė mariusA6 »

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2013 Vasario 05, 10:21:59 »
vava snekejau su bratkiu jis antra ziema vazineja 1.9 tdi su zalia salerka kuria perkasi vasara. nu ir ka manot ji nekart neuzsalo, kai man vasarine paprasta prie -13 prigriebe.... stebetina bet man atrodo jog zalia salerka nesiskirsto i vasara ir ziema, nes paprastai ja ukininkai perka dideliais kiekiais metams. nes kito paaiskinimo kodel ta zalia vaziuoja net per didziulius salcius nera

Neprisijungęs gabanaluw

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2013 Vasario 05, 17:32:27 »
mano tevas ukininkas . tai tikrai galiu pasakyt kad vienodai maniskei a6 c4 pilu zale vasarine ji sala typo prie 15 bet ir prie 26 vazinejau nieks nesala o pas teva nisan terano 2 tai prie 18 uzlinko tai teko partyst namo o seip kas del zalios salerkos yra vasarine sala prie -15 yra pusiau ziemine sala prie -19 lyk ir ziemine -35 bent jau sake furistas kur atveza salerka. :(