Turiu ir aš klausimą. Variklis 2,5 TDI AAT. Auto A6 C4. Važiuojant ir stovint "truputį" dūmija. Smirda siaubingai bent man. Kuriasi iš pirmo karto per pora sek, gal ir greičiau. Kartais dirbant laisva eiga trukteli, neužgęsta tačiau na toks vaizdas kad koks purkštukas "viena taktą" praleidžia. Žiemą arba šaltu oru užkūrus jeigu einu langus apsivalyt, pradeda mirksės klaidos lempa. Klaida needle lift sensor. Pagazavus iki max 1500 aps užgęsta. Jau senokai ją mačiau, bet šalčiai dar negrįžo. Po diržo paskirstymo keitimo pamažėjo trauka. O pagrindinis dūmijimas važiuojant greitėjimo režimu pvz į nedidelį kalniuką. Gerai užspaudus sunkiai matosi gale važiuojančio lempos. čia naktį, Dieną kažkoks rusvas dūmas. Perspaudus 3000 jau juodas. Intercoolerio šlanga pakeista. Isiurbime yra juodų šlapių apnašų. Degimo kampas virš to geležinkelio linijų. Debesis maždaug ties 65 (xxx) nepamenu vienetų. Tepalo per 8 000 km jau supyliau beveik 8 litrus. Bet dūmas nemėlynas. Odometras rodo 400k . O klausimas toks, kur nuvažiuoti, kad patikrinti degimo kampą, gal netgi sureguliuoti ir purkštukus patikrinti pradžiai. Žodžiu noriu kad kažkas parekomenduotumėt žmogų kuris šitą variklį tikrai žino, supranta, ir sugeba pagydyt be pusės detalių keitimo. Kitaip tariant normalus diagnostikas reikalingas. Nes aš turiu vagcoma, ir visai neturiu noro, nes jau rūgštys kyla kaip nenoriu nieko daryt pats. Tiksliau galiu, bet pasistatyt auto savaitei negaliu. Taigi ponai laukiu... Miestas Kaunas kitą savaitę (spalio pradžia) būtų gerai suderinti kažką. Ačiuj