Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 Avant 2008m. 2.0 TDI BRE 103 KW keistas garsas lyg iš turbinos?  (Skaityta 1144 kartus)

Neprisijungęs Auris202

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
 Mašina Audi A6 Avant 2008m. 2.0 TDI BRE 103 KW. Iki 2000 apsukų pauzė yra, tada meta juodą dūmą po to jau kaip ir važiuoja gerai. Išvaliau EGR buvo gerai apsinešęs.(nelabai kas pasikeitė) MAF naujas. Klaidų kompas nemeta. Pridedu logus (nežinau ar gavosi gerai) ir video. Tas garsas atsiranda kai variklis gauna apkrovos gerai, pradedant važiuoti iš vietos ar į įkalnę.

https://drive.google.com/file/d/0B_Qyglr57LsBelY5SUZ3cnA4cDg/view?usp=sharing
 Iš anksto dėkoju už atsakymus!

Neprisijungęs asas0313

• Įrašai: 840
    • Žiūrėti profilį
Is garso panasu i nusimovusia, plysusia slanga tarp oro srauto ir turbinos.  :think:

Neprisijungęs Auris202

• Žiūrėti profilį
Aciu asas0313. Cia apie sita slanga kalba? reiks nuimti paziureti. Is virsaus sveika atrodo.
Is garso panasu i nusimovusia, plysusia slanga tarp oro srauto ir turbinos.  :think:

Neprisijungęs asas0313

• Įrašai: 840
    • Žiūrėti profilį
Sitie patarimai tik del girdimo turbos garso vaizdo irase (log'u neziurejau-truksta kompetencijos  :bedantis: ). Nusiemes slanga, tuo paciu paklibink turbos asele, ar nera per didelio laisvumo. Ir jei visa tai tvarkoj, naudodamasis veidrodeliu, paziurek ar pati sparnuote nera kazkuom uzgauta, suzalota. Duslintuvo gofra, is kart uz turbos, neplysus?

Neprisijungęs Auris202

• Žiūrėti profilį
Sitie patarimai tik del girdimo turbos garso vaizdo irase (log'u neziurejau-truksta kompetencijos  :bedantis: ). Nusiemes slanga, tuo paciu paklibink turbos asele, ar nera per didelio laisvumo. Ir jei visa tai tvarkoj, naudodamasis veidrodeliu, paziurek ar pati sparnuote nera kazkuom uzgauta, suzalota. Duslintuvo gofra, is kart uz turbos, neplysus?
Buvau nusiėmęs šlangą, tai sveika. Aselę turbo prajudinau, sparnuotė ir gofra irgi lyg sveika..