Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 99m. 2,5Tdi 132kw quatro veleneliu nustatymas  (Skaityta 2044 kartus)

Neprisijungęs Cunning

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, neradau temos su 132 kw dyzelinio variklio veleneliu nustatymu, esme tokia kad praejus 2 metam po kapitalinio remonto man nuluzo varzstas, pagrindinio dirzo itempimo guolio, taigi to pasekoje luzo 5 kromislai, bet voztumai nesusilankste bent jau kiek matavom, dabar pasiskolinau ta vadinama liniuote ir nesuprantu kaip su ja naudotis kad nustatyti galvu 4 velenelius, pagelbekit informacija, aciu.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 09, 17:14:18 sukūrė Cunning »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Kaip manai del kokios priezasties luzta karomislai? Ar isivaizduoji, kad voztuvas uz juos zymiai stipresnis ir net nepalinko, nenoriu tiketi. O kaip jus matavot voztuvus?

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
Kaip manai del kokios priezasties luzta karomislai? Ar isivaizduoji, kad voztuvas uz juos zymiai stipresnis ir net nepalinko, nenoriu tiketi. O kaip jus matavot voztuvus?

Kiek žinau yra variklių (pvz., kai kurių Crysler modelių) kuriuose trūkus diržui, lūžta būtent koromislai, o vožtuvų nelanksto. Pažįstamas pirko su nutrūkusiu diržu Crysler (2.5 L, 4 cyl. dyzelį), užteko tik koromislus pakeisti. Tikėtina, kad ir VAG koncernas gali pagaminti tokių variklių.

Neprisijungęs Cunning

• Žiūrėti profilį
As nezninau ar 100proc nesulankste, bet pamatavus su slankmaciu auksciai vienodi buvo, labiau mane domina informacija kokiu budu surinkti tinkamai tuos velenelius, klausimas butu ar liniuote tokia pati eina kaip ir ant benzininio pvz 2,8 variklio ? nes sakykim kiek skaiciau visur ir foto stebejau tai ten skardeles kazkokios yra kur isistato liniuote o pas mane nieko panasaus nera. 

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
kokia liniuote? ten is galo galvu veleneliai fiksuojasi specialiais fiksatoriais o ne liniuote, cia gi ne benzas

Neprisijungęs Cunning

• Žiūrėti profilį
Tai mane tas ir domina, gal iseitu kazkokia foto imest kaip atrodo ? beje aprasyma kaip viska suvest kad butu gerai nes , pinigu stygiaus atveju si karta teko paciam ardytis ir tvarkytis auto, buciau dekingas uz betkokia informacija.

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,75367.1200.html
cia sitoje temoje keite dirzus esme panasi.isgalo yra ipjova fiksuoji ja lygiai su galva(dangteliu kaip cia paaiskinti teisingiau) is priekio irgi yra ipjovos jas ir suvesti tai pat kaip isgalo.na kazka suprasi

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
a dirzas persoko jei jo matuok nemataves voztuvai bus gave biski

Neprisijungęs garazasTDI

• Žiūrėti profilį
uzdek dirza ir pamatuokit cilindru sandaruma, bus viskas aisku

Neprisijungęs arvydas2000

• Įrašai: 355
    • Žiūrėti profilį
i masinos prieki ziurint kaires puses galvos veleneliai sustatymi plokstele ikisama is galo ir suliginama su galva  o desines puses galvos velenelio ilgesnio plokstele kisasi is galo  ir sulyginama su galva o trumpesnio velenelio plokstele kisasi is prikio ir sulyginama su galva ar gerai as mastau? jai ne  tai pataisykit jai galit man toks darbas gresia neuzilgo tj renku info kaip pasidaryt nes reiks paciam atlikt viska.  :)

Neprisijungęs garazasTDI

• Žiūrėti profilį
man atrodo kad Tau nesigaus, nes surinkti abu velenelius taisyklingai , ir pasatatyti i vieta nera taip paprasta kaip atrodo, tuo labiau kad fiksuojasi tik vienas velenelis poroj, o kitas statosi pagal žyme ant dantracio

Neprisijungęs arvydas2000

• Įrašai: 355
    • Žiūrėti profilį
Na tada reikia ant dantraciu zymes sutapatinti ir ilgesnio velenelio mietke pagaut ta plokstele ikisus sulyginti su galva ar ne taip?? bet kam tada mietke ta ispjova yra ant trumpesnio velenelio is priekio jai jis issitato sutapatinus dantraciu zymes? kalbu apie varuotojo puses trumpa velenuka.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 13, 15:19:58 sukūrė arvydas2000 »