Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 2.5TDI V6 juodų dūmų klausimas  (Skaityta 2324 kartus)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 2.5TDI V6 juodų dūmų klausimas
« Topic Start: 2010 Gegužės 10, 18:11:22 »
Sveiki,

Na, vėl aš jūsų klausinėsiu apie juodus dūmus.  :-] :-] Vienu žodžiu yra taip: Tiek greitėjant, tiek važiuojant ramiai ir pagreitėjant žemom apsukom meta juodus dūmus. Navariau i Audi Centra, ten padarė diagnostiką, veliau žiūrėjom gyvus parametrus, viskas ok. Pakeitėm oro srauto matuokle, pravažavom, paramertai dar geresni. Tarkim važiuoju trasoj ir apsukas laikau virš 2000 apsukų, tai viskas būna ok, gali greitėt kiek nori, viskas švaru. Kaip manot gal čia gali būt užsilenkę purkštukai, ar turbina nedapučia, ar gal net kuro siurblys ? Dėl siurblio, tai pats abejoju, nes ir žiemą viskas ok būdavo. Lauksiu tikrai rimtų pasisakymų. :) (mašina 1999 A6 2.5TDI V6 110kW)

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A6 2.5TDI V6 juodų dūmų klausimas
« Atsakymas #1: 2010 Gegužės 10, 18:29:21 »
Sveiki,

Na, vėl aš jūsų klausinėsiu apie juodus dūmus.  :-] :-] Vienu žodžiu yra taip: Tiek greitėjant, tiek važiuojant ramiai ir pagreitėjant žemom apsukom meta juodus dūmus. Navariau i Audi Centra, ten padarė diagnostiką, veliau žiūrėjom gyvus parametrus, viskas ok. Pakeitėm oro srauto matuokle, pravažavom, paramertai dar geresni. Tarkim važiuoju trasoj ir apsukas laikau virš 2000 apsukų, tai viskas būna ok, gali greitėt kiek nori, viskas švaru. Kaip manot gal čia gali būt užsilenkę purkštukai, ar turbina nedapučia, ar gal net kuro siurblys ? Dėl siurblio, tai pats abejoju, nes ir žiemą viskas ok būdavo. Lauksiu tikrai rimtų pasisakymų. :) (mašina 1999 A6 2.5TDI V6 110kW)

Turbinos dapūtima turėjot matyt stebėdami real parametrus, gal pačipinta, bei kaip tik virš 2k apsuku tur4tu mest.

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Gegužės 10, 18:33:00 »
Na, kas dėl čipavimo, tai pats nelindau šiuo klausimu. :) Man kažkaip peršasi mintis, kad purkštukai myža. Na bet ir kuro filtras nekeistas.  (!?) :s Bet traukia tai gan padoriai.  :-]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Gegužės 10, 20:27:29 »
Ieškai sliekų, kur nereikia. Mano kai pačipino, tai išvis per dūmus nieko nebesimatė, jei dugną numindavau ne prie aukštų sūkių, o prie žemų. Taip turi būti.

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Gegužės 10, 21:08:13 »
no smoke - no power ;) reik pafilmint kaip mano dumina :D

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Gegužės 10, 23:23:14 »
no smoke - no power ;) reik pafilmint kaip mano dumina :D
Aš juokauju, kad reik su pusbriku susitikt ir paleist juodų dūmų kartu.  :-] :-] Dabar tai važinėju taip ir vsio, nu ką daryt jei parametrai geri.  :-] :-]

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Gegužės 10, 23:26:32 »
Ieškai sliekų, kur nereikia. Mano kai pačipino, tai išvis per dūmus nieko nebesimatė, jei dugną numindavau ne prie aukštų sūkių, o prie žemų. Taip turi būti.
Man dabar jau net ir tėvai sako, kad kabinėjuos prie mašinos.  :-] :-] Kokiai čia tau pačipinę buvo ? C5-ai ar C4-ai ? :) Tau irgi mesdavo prie žemų ?  :O :O Man kai nuotaika būna, tai aš gale važiuojančiam duodu pauostyt dūmų greitėdamas žemais apsisukimais.  :-] :-]  (y)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Gegužės 11, 07:06:18 »
Man dabar jau net ir tėvai sako, kad kabinėjuos prie mašinos.  :-] :-] Kokiai čia tau pačipinę buvo ? C5-ai ar C4-ai ? :) Tau irgi mesdavo prie žemų ?  :O :O Man kai nuotaika būna, tai aš gale važiuojančiam duodu pauostyt dūmų greitėdamas žemais apsisukimais.  :-] :-]  (y)

C5 132kw. Taip, ypač prie žemų dūmino...

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Gegužės 11, 07:25:52 »
Na, džiugu, kad toks ne vienas.  :-] :-] Nors ir nebeturi tos C5.  :-] :-]

Neprisijungęs need1982

• Įrašai: 208
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Gegužės 11, 08:23:32 »
Manoji buvusi c5 2.5 tdi 110 kw, prie žemų apsukų užmynus tapkę irgi dumindavo gerai:D, ge

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Manoji buvusi c5 2.5 tdi 110 kw, prie žemų apsukų užmynus tapkę irgi dumindavo gerai:D, ge
O tai tarkim kai pardavinėjai, tai bandė mušt kainą dėl šito ? Už kiek pardavei jei ne paslaptis ?  :-] Gali ir i PM. :)

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
jauciu pili salerka ruska? :-] nes draugiu ant renuko irgi predejo metiti juodus dumus kai uzpila ruska sakerka :-]

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
jauciu pili salerka ruska? :-] nes draugiu ant renuko irgi predejo metiti juodus dumus kai uzpila ruska sakerka :-]
Nu, pilu is degalinių ir moku tokią kainą kaip visi.  :-] Velniai žino, ko pasitaiko.  :-]

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį

dabar tu man paaiskink prie ko cia saliarka rusiska? jei tos pacios masinos ten vazineja ir neturi bedu. jei normali rusiska, tai dar geriau nei lt ;) su rusiska as daugiau km pravaziuoju nei su kokia lietuviska is statoilo ;) o jei norit tikrai gera dyzeli pamatyt, tai i norvegus nulekit ir uzsipilkit, va tada tai pajusit ekonomija ir kokybe, o ne kazkoki orleno gaminama sh ;)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Na, vėl aš jūsų klausinėsiu apie juodus dūmus.  :-] :-] Vienu žodžiu yra taip: Tiek greitėjant, tiek važiuojant ramiai ir pagreitėjant žemom apsukom meta juodus dūmus. Navariau i Audi Centra, ten padarė diagnostiką, veliau žiūrėjom gyvus parametrus, viskas ok. Pakeitėm oro srauto matuokle, pravažavom, paramertai dar geresni. Tarkim važiuoju trasoj ir apsukas laikau virš 2000 apsukų, tai viskas būna ok, gali greitėt kiek nori, viskas švaru. Kaip manot gal čia gali būt užsilenkę purkštukai, ar turbina nedapučia, ar gal net kuro siurblys ? Dėl siurblio, tai pats abejoju, nes ir žiemą viskas ok būdavo. Lauksiu tikrai rimtų pasisakymų. :) (mašina 1999 A6 2.5TDI V6 110kW)
kokiu cia marazmu prirasiai?  (!?) "padarem diagnostika, ziurejom gyvus parametrus , viskas gerai, pakeitem maf, gal turba nedapucia, gal purkstukai izsilenke. nepyk, bet nesamones  (!?)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

kokiu cia marazmu prirasiai?  (!?) "padarem diagnostika, ziurejom gyvus parametrus , viskas gerai, pakeitem maf, gal turba nedapucia, gal purkstukai izsilenke. nepyk, bet nesamones  (!?)
O kas čia blogai ?  (!?) Nu ok, jei taip, tai padarė klaidų nuskaitymą, tada parametrus stovint įjungtai mašinai ir parametrus važiuojančiai.  :-] :-] Nu, o vėliau garsiai pamąsčiau.  :-] Su rašybos klaidom, taip kad atleiskite man už mano baisias nuodėmes.  :-] :-] Peace.  ;) :)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
prie ko cia klaidos? as pats tragiskai rasau. rasei kad daretes normalia diagnostika, ziurejot paramterus prie apkrovu ir panasiai. tai nakuja maf'a keitet? is kur kyla klausimai, kad turba nedapucia ir purkstukam amen? o gal tau tik bile ten pamaige ir pasake, kad viskas gerai? nepyk, bet bet kuris bis suprantatntis apie diagnostika, pasakys, kad pirmas postas - marazmai. arbe tave apmulkino. bet gi AUDI CENTRAS  :V

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
prie ko cia klaidos? as pats tragiskai rasau. rasei kad daretes normalia diagnostika, ziurejot paramterus prie apkrovu ir panasiai. tai nakuja maf'a keitet? is kur kyla klausimai, kad turba nedapucia ir purkstukam amen? o gal tau tik bile ten pamaige ir pasake, kad viskas gerai? nepyk, bet bet kuris bis suprantatntis apie diagnostika, pasakys, kad pirmas postas - marazmai. arbe tave apmulkino. bet gi AUDI CENTRAS  :V
Keitėm nes buvo sumažėjus trauka, man pačiam reikėjo naujos OSM, tai todėl ir parametrus geresnius pradėjo rodyt pakeitus, tai ir palikom naują OSM. :) Ir be abejo sumažėjo dūmų. :) Tai sakau, gal čia kas pasiūlys kokiu paprastų sprendimų. :)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
tai gi dianostika daretes? tai  kiek turba uzpucia? ka purskstukai parode? juk ziurejot

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Audi Centras buvo ne pirma vieta, kur dariau diagnostiką šiuo klausimu. Išgirdau tą patį atsakymą: variklio skyriuj klaidų nėra ir parametrai normoje.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

dabar tu man paaiskink prie ko cia saliarka rusiska? jei tos pacios masinos ten vazineja ir neturi bedu. jei normali rusiska, tai dar geriau nei lt ;) su rusiska as daugiau km pravaziuoju nei su kokia lietuviska is statoilo ;) o jei norit tikrai gera dyzeli pamatyt, tai i norvegus nulekit ir uzsipilkit, va tada tai pajusit ekonomija ir kokybe, o ne kazkoki orleno gaminama sh ;)

Tikra tiesa. Pilu skandinavišką ir estišką d, tai ir trauka, ir sąnaudos, palyginus su LT, tikrai skiriasi.

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
kad lietuviska saliarka yra sudas seniai aisku, tik tiek, kad negadina agregatu kaip kokia prasta baltarusiska. Su vokiska salerka maniske vaziavo nei kiek nedumindama, kai pradejau LT pilt tada ir prasidejo.

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Na tai va, vasarą laukia tolimos kelionės, tai bus progos užsipilt nelietuviškos.  :-] :-]