Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 2.5TDI V6 juodų dūmų klausimas  (Skaityta 2416 kartus)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A6 2.5TDI V6 juodų dūmų klausimas
« Topic Start: 2010 Gegužės 11, 18:12:58 »
Sveiki,

Na, vėl aš jūsų klausinėsiu apie juodus dūmus.  :-] :-] Vienu žodžiu yra taip: Tiek greitėjant, tiek važiuojant ramiai ir pagreitėjant žemom apsukom meta juodus dūmus. Navariau i Audi Centra, ten padarė diagnostiką, veliau žiūrėjom gyvus parametrus, viskas ok. Pakeitėm oro srauto matuokle, pravažavom, paramertai dar geresni. Tarkim važiuoju trasoj ir apsukas laikau virš 2000 apsukų, tai viskas būna ok, gali greitėt kiek nori, viskas švaru. Kaip manot gal čia gali būt užsilenkę purkštukai, ar turbina nedapučia, ar gal net kuro siurblys ? Dėl siurblio, tai pats abejoju, nes ir žiemą viskas ok būdavo. Lauksiu tikrai rimtų pasisakymų. :) (mašina 1999 A6 2.5TDI V6 110kW)
kokiu cia marazmu prirasiai?  (!?) "padarem diagnostika, ziurejom gyvus parametrus , viskas gerai, pakeitem maf, gal turba nedapucia, gal purkstukai izsilenke. nepyk, bet nesamones  (!?)
O kas čia blogai ?  (!?) Nu ok, jei taip, tai padarė klaidų nuskaitymą, tada parametrus stovint įjungtai mašinai ir parametrus važiuojančiai.  :-] :-] Nu, o vėliau garsiai pamąsčiau.  :-] Su rašybos klaidom, taip kad atleiskite man už mano baisias nuodėmes.  :-] :-] Peace.  ;) :)