Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 2.5TDI 110KW "pravalas" - visiškas traukos dingimas. Gal kas zinote?  (Skaityta 5783 kartus)

Neprisijungęs Zexxman

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs GintarasGT

• Įrašai: 768
    • Žiūrėti profilį
O kas ne taip?  :goodboy:
viskas netaip :D tas DTE jokiu tuningu neuzsiima tie "tarakonu nameliai" tikrai ne tuningas, as net nebandyciau diagnozuoti/remontuoti kol toks sh butu prijungtas prie automobilio ;)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
reikejo iskart sakyt, kad shhhh toks po kapotu yra, o tai buria cia zmones. karoce.....(n)

Neprisijungęs CTAPblK

• Įrašai: 192
    • Žiūrėti profilį

reikejo iskart sakyt, kad shhhh toks po kapotu yra, o tai buria cia zmones. karoce..... (n)

skaitik normalei tema. pirmas postas Audi A6 2,5TDI 110KW + DTE-Chiptuning, dėžė mechaninė.

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį

skaitik normalei tema. pirmas postas Audi A6 2,5TDI 110KW + DTE-Chiptuning, dėžė mechaninė.
Na pavadinimas apgaulingas, tai nėra tikras "Chiptuning", o niekas tiesiog nesigilino, neįtarė, kad tai "ChipBox".

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Chiptuning nuo iškraipytų daviklių parametrų labai skirtingi dalykai :D tai gedimas kaip ir rastas :goodboy:

Neprisijungęs Zexxman

• Žiūrėti profilį
Labai atsiprašau jeigu ką suklaidinau, turbūt labiausiai pyksta Ramzis3, sorry seni, ne būk mergaitė, nepyk, išgerk alaus - praeis ;) Juolab, rašiau pradžioje viska, jog yra TDE-Chiptuning, gal nepaskaitei, nežinai kas čia toks ir t.t.

Šiaip nepasikeitė duomenys (kai pakeičiau box'e iš 8 į 5), tas vadinamas IQ liko 8 mg, matavome... Tai va, reiks ardyti kuro siurblį ir burti, ir tai nebus per 10min, kaip rašė Ramzis3, tai užtruks, jeigu pasiseks per valandą, jeigu ne tai per 2-3. Po to matysiu, jeigu viskas susitvarkys, laimingai važiuosiu sau...

Dėl DTE-Chiptunig box'o... turėjau "panašių" keletą, kurių kaina 100 - 200 eu ar panašiai, lyginti su dabartiniu nelabai yra kaip (nes visi anie buvo "gaidys", kuro nesumažėja, o jėgos gal truputi). DTE truputi kitoks, t.y. per-programuojamas, reguliuojamas, perdedamas į kitą automobilį ir t.t. na ir kaina jo atitinkama 478,80 svarų čia nuoroda: http://www.dte-diesel-tuning.com/quality.html Neturėjau su juo problemu per 6 metus jokių. Kuro sąnaudos nukrito iki 7,4 vasara, 7,8 žiemą nuo 8,5 ir 9 (bet važinėju spausdamas). Jėgos gali pasididinti pats, vat ten ir yra tas 0-8 kas skaitėte ankščiau - suprasite. Tas 0 reiškia sumažinti galią, jeigu važiuoji į servisiuką, tai gali prisukti galingumą, kad koks "lopelis" nespardytu "tapkės" į pedalą kai tavęs nėra... išbandžiau vakar - veikia, galios nėra nors tu ką... kai atstatai į 8 vėl skrendi. Kai pastačiau dabar ant 5 pravalas dingo, bet, galios sumažėjo. Pastatau vėl ant 8, galia vėl atsiranda, bet ir pravalas ateina, tai vat tokie įdomumai... Kuro siurblio remontas man atėmė daug brangaus laiko. Manau kad išspręsim tą reikala su Dizelvita, o jei ne tai Vitoldas pagelbės. Dar parašysiu kaip čia baigsis...

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
o vitoldas mate ta tuninga? as nepykstu, as ti neturiu pasitikejimo tais sedevrais. kazkada melfa varzas po 1200 litu pardavinejo :bedantis:

Neprisijungęs Zexxman

• Žiūrėti profilį
Vitoldas matė, sakė jo chipavimas yra geresnis (t.y pagal automobilį kiekvienam individualiai) ir aš tikiu tuom 100%. Bet sakė jeigu "tau" gerai, tai važinėk su juo... Teko važiuoti su Audine 2.5tdi (chipuota Vimotos), visaip bandžiau lyginti ir nepastebėjau kažkokio didelio skirtumo... tie patys arkliai, taip pat veža... Aišku pigiau būtu už 500lt perprogramavimas. Pirkau DTE vien dėl to, kad jį persikelsiu ir į kitą auto... jis pas mane automobilio "daiktinėje" guli, ne po kapotu kaip daugelis daro... bėja irgi jungiasi prie pagrindinio kompo + siurblio, isntaliavo man autoelektrikai.

dar įmetu nuorodą kam įdomu apie DTE: https://www.youtube.com/watch?v=42v3_1aVdak

cia box'as: https://www.youtube.com/watch?v=2_QrcwO-Jw4
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Balandžio 03, 18:40:29 sukūrė Zexxman »

Neprisijungęs GintarasGT

• Žiūrėti profilį
:D 500svaru geriau nei 500lt :D griuk negyvas :D o jei tau skirtumo nera su tikru tuningu tai lavonas ta tavo audi buvo yra ir bus arba kazkas blogai su pojuciais :D apie qulity ir as galiu beleko prirasinet bet ta dezuti vistiek liks tik varza papuosta detalemis aplinkui, buna dar ir Led'ais pripuosta, apie CR boxus isvis patyliu, net ir vireo matosi kad kitam gale tos pynes kur prie dezutes junge ikiso jungti su dviem laideliais, tai varza ant reikos daviklio, paprastai apgauna daviklio parodymus, uzkelia reikos slegi +200bar ir visas tuningas, o po pusmecio auksto slegio siurblys byra gabalais an asfalto nes EDC17 gamykliskai slegis 1800bar, o tavo atveju sumazinus iq iki 5mg niekas nepasikeis nes 3mg yra visiskas 0 maciau ir su 15mg neblogai vaziuojanciu ir visai nenustebciau jei atjungus dezute iq ir be reguliavimo butu normoj ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Balandžio 03, 21:58:59 sukūrė GintarasGT »

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
:D 500svaru geriau nei 500lt :D griuk negyvas :D o jei tau skirtumo nera su tikru tuningu tai lavonas ta tavo audi buvo yra ir bus arba kazkas blogai su pojuciais :D apie qulity ir as galiu beleko prirasinet bet ta dezuti vistiek liks tik varza papuosta detalemis aplinkui, buna dar ir Led'ais pripuosta, apie CR boxus isvis patyliu, net ir vireo matosi kad kitam gale tos pynes kur prie dezutes junge ikiso jungti su dviem laideliais, tai varza ant reikos daviklio, paprastai apgauna daviklio parodymus, uzkelia reikos slegi +200bar ir visas tuningas, o po pusmecio auksto slegio siurblys byra gabalais an asfalto nes EDC17 gamykliskai slegis 1800bar, o tavo atveju sumazinus iq iki 5mg niekas nepasikeis nes 3mg yra visiskas 0 maciau ir su 15mg neblogai vaziuojanciu ir visai nenustebciau jei atjungus dezute iq ir be reguliavimo butu normoj ;)

(y) ta pati pamasciau, tik liezuvis neapsiverte...

Neprisijungęs Zexxman

• Žiūrėti profilį
Tai kad su DTE per 6 metus pravažiavau ~300t, total pravažiavo mašina 450t. siurblį remontavau, ne dėl DTE, tiesiog atėjo laikas. Dėl traukos viskas gerai, man pakanka, tikrai ne lavonas, kaip tu ten pats sau isivaizduoji visai net nevažiavęs...

dėl atjungimo DTE ir IQ normos 5mg - iliuzija, ar prijungtas ar atjungtas neturi reikšmės, taip sakė Dizelvita, o ir Vitoldas nieko neužsiminė... taip kad <piš>

O gal dėdė GintarasGT yra meistriukas? tai aš norėčiau pas jį atvažiuoti savo lavonėlį parodyti,  sakau, gal prikeltų iš numirusių? Bet turbūt sakys, aš ne..., aš iš Maskvos... o gal?

Nors realiai, tai jau visi tie ale meistriukai per gerklus lenda... tiek visko žino, bet nieko nepadaro :) kur čia problema? gal kas pasakys? GintarasGT gal žino?

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
Tau neatrodo keista, kad pareguliavus savo cipboxą dingo pravalas? Įdomu kodėl  :)  Aš asmeniškai neužsiimčiau remontuot tokio gedimo, kol tas cipboxas būtų įmontuotas. Po to ir visi meistrai blogi pasidaro ir t.t.

Neprisijungęs Zexxman

• Žiūrėti profilį
tai galim atjungti ta box'a, 2 min darbo... bet nei vienas kuris testavo neatjunginėjo (nei Vimota, nei Dizelvita, nei kiti)... aš paprastas vairuotojas, kuris nieko neišmano, kai nuvažiuoju pas meistrus - nemokinu jų ką ir kaip daryti...

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
Na tai atsijunk tą cipboxą savaitei, pavažinėsi, nebus galios pradingimo ir žinosi kame bėda, o dabar į siurblį landžiot ir t.t. nežinau ar verta.. Tuo labiau, kad ne vienas žmogus jungė kompą ir atseit viskas ok.

Neprisijungęs Zexxman

• Žiūrėti profilį
dabar kaip ir sakiau pravalo nebėra, nes nuimtas galingumas, dabar palikta 60 procentu DTE galios, realiai man užtenka ir tiek... išėmus box'a manau tik galia sumažės, nes pravalo tikrai neatsiras dėl to. tai kodėl nepabandžius atstatyti gamyklinius parametrus siurbliui, jeigu DTE-chiptuning yra programiškai sureguliuotas ant 5mg... neatrodo kad čia yra logikos? Ir šiaip jau sutarta data darbams, reikia palaukti ir pamatysim... jeigu atstato į 5mg ir aš vėl užsikeliu DTE iki dugno ir nelieka "pravalo", tai tuomet viskas čiki... ir galima bus vėl draginti :)

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
Tie 5 mg yra laisviems sūkiams ir jie nelabai ką įtakos traukai. Realiai tu sumažinsi bendrą "teorinį" kuro įpurškimą per 3mg/str visai kreivei ir tiek.(perstumdamas nuo 8 iki 5). Įdomu kaip čipboxas turbiną valdo, jei išvis ją valdo :D

Neprisijungęs Zexxman

• Žiūrėti profilį
vat dėl turbinos valdymo nieko nežinau brol. Kai sumažinau galią, tai trauka prasideda nuo 1700-1800, kai buvo maximum galia tai nuo 1300 prie sėdynės jau limpi, ir žinau, kad prieš siurblio remontą buvo raketa, dabar tik puse raketos :( truputi nuotaikos nėra dėl to...

ir dabar visai pasimečiau, gal tu ir teisus...

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
Na dar neatmesčiau tikimybės ir dėl remontuoto siurblio, jei taip iškart po remonto atsitiko

Neprisijungęs Zexxman

• Žiūrėti profilį
iškarto po remonto taip ir atsitiko, tik pradžioje nepastebėjau, kol nepradėjau draginti, kai dugną nuspaudi ir ties 2500 arba 3000 pravalas, atleidi pedalą ir gali vėl smaugti ir praeina tuos 3000 ir iki 5000 nueina... ir nebūna pravalo kol ribotuvas pats neatjungia...

Neprisijungęs GintarasGT

• Žiūrėti profilį
nu joa, su boxsu sushiki siurblo darba, meistrai sumazina iq mechaniskai ir visi patenkinti tu vaziuoji su boxu bet iq kaip stock :D svarbu, kad visi patenkinti, meistrai, kad bapkiu paeme, dte ir kad bapkiu paeme, o tu tikriausia kad atidavei patenkintas? :D galiniai tranzai siurbliuose mirsta ir kaip sakai: kai ateina likas, bet garantuotai ne tavo atveju nes galinis tranzas valdo butent iq o boxas ji dar "geriau" valdo kol tranzas sudega ;)

Neprisijungęs Zexxman

• Žiūrėti profilį
Tai GintarasGT gal rimtai užsiimtum mano undine, duosiu ir tau uždirbti, koks skirtumas kam pinigus dalinti ;)

Neprisijungęs GintarasGT

• Žiūrėti profilį
Tai GintarasGT gal rimtai užsiimtum mano undine, duosiu ir tau uždirbti, koks skirtumas kam pinigus dalinti ;)
as Lietuvoje TIK atostogauju 4 savaites metuose :D

Neprisijungęs Zexxman

• Žiūrėti profilį
tai va ir aš sakau, kur man į tą Maskva trenktis dba su ta lavonine undine, kaip nors persimušiu čia Kaune... o kas čia žino, gal iki dėdei atvažiuojant į gimtinę dar nebusiu sutvarkęs, tai mažu pamačytum? išmesim ta box'a (ne visai, tik kol tu žiūrėsi, o po to atgal...) ir gal surasi ką nors... kas tave žino ten, užsienį gal chipus kokius tikrus programini, tai tada ir man suprogramintum (tada visai lauk tą tarakonų dėžę mesim), nes žinių pas tave tikrai pilna galva, ne šeipsau čia brol, pažystu tokius kaip nuluptus...

Neprisijungęs GintarasGT

• Žiūrėti profilį
Kad zinotum kiek as tokiu pazystu kuriems visi meistrai shudarankiai, o jie patis protingiausi, jei susodinciau i vagonus ir atvezciau is maskvos i kauna tai uztvindytu gatves tiek kad su savo audi nerastum vietos kur galetum prie kedes "prisilipdyti" :D