Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 2,5 v6 tdi Salta kratosi tamposi  (Skaityta 1751 kartus)

Neprisijungęs Irmutisbdr2

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 2,5 v6 tdi Salta kratosi tamposi
« Topic Start: 2015 Lapkričio 10, 22:00:12 »
Sweiki. Turiu  A6 tdi 120kw BDG 2004m. Pradėsiu viska iš pradžių. Mašiniukas buvo ledas, kuro valge kiap priklauso, tepato nerijo, variklis svarus neapsitepalaves, kurdavosi idealiai iki spalio 30d. Spalio 30d. pakeitė visus dirzus, itenpejus, pompa, termostata. Is servizo pasiemes, nuvaziavau 10km, uzgesines, starteriu jau neuzkuriau, nutenpus atgal rode klaida 00550, man pasake kad degimas geras o kaltas siurblys, ir nieko nedare(siurblys restauruotas š.m. birželį.) Nuvaziavau pas meistrus kurie dare siurblį, jie sako degimas blogas, ir blogai sudeti dirzai, permete ant alkuninio veleno per danty ir atstate degima. Klaidos nemeta, vedasi gan gerai. Pasiemiau silta todel viskas buvo kiap ir gerai, tik vietoj stovint didokos sanaudos 1,5 L/h, kita diena užkurus šalta visa kratosi, dumija, tanposi ant mazesniu apsuku važiuojant. Pasiekus darbine tenperatura siektiek geriau, bet dirba astriai, iki 2000rpm stovint vietoj meta duma, vibruoja, dumai lyg kuro nesudegine. Klaidos jokios nerodo. Buvau ir pas mestra kuris paskutinis reguliavo degima, kompas per vag rodo viska ok. Nuvažiavau į Autura ir ten nieko nerado, tik pasake kad srautas mazokai pučiai, bet neturetu sukelti tokiu dalyku. Pagelbekit kur varyt ar ka daryt...
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Lapkričio 20, 09:33:04 sukūrė Irmutisbdr2 »

Neprisijungęs saulius1989

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A6 2,5 v6 tdi Salta kratosi tamposi
« Atsakymas #1: 2015 Gruodžio 18, 13:33:40 »
Pas mane ta pati beda ant kompo nk neranda ma tik zvakes keite pakaitinimo pries tai viskas gerai buvo db dumija ir barskejimas lyg koks girdis purtosi visa

Neprisijungęs Migas

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2015 Gruodžio 18, 14:15:40 »
Audi A6 C5 2.5 tdi V6 110 kw, turėjau tokią pat problemėlę, kai nusipirkęs į garažiuką "auksarankiui" nuvariau pakeisti diržus ir visus tuos priedus. Pasiėmiau - variklio garsas žiaurus, klega visas, netraukia, dumija ir tt. ypač šaltas. Grizau - sako reikia degima reduliuoti... reguliavo jis, po to ir as pats paziurejes kaip jis tai dare pora dienu sukinejau ta skremuli... ir nieko gero. Nieko neliko - nuvariau normaliems meistrams - sako visai laisvas tas pagrindinis diržas.... perdėjo dirža sureguliavo ir ledas (Kaune "Dizrida") tiesa dirža vel nauja reikejo pirkti nes per ta pora dienu kraštas papjautas jau buvo ir itempeja nauja, nes to pačio itempejo nebeina ideti antra karta sake). Tai va, norėjau sutaupyti  :-]

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2015 Gruodžio 18, 15:54:11 »
Kokio itempejo antra kart neina ideti?

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2015 Gruodžio 18, 21:34:12 »
Va taip ir būna. Užtenka pas šūdarankį pakliūt ir iš geros mašinos padaro techniškai vos ne šroto krūvą.. Tikrai nemanau kad sutapimas čia, kad diržus pakeitė ir iškart bėdų krūva..

Neprisijungęs aurimas1992

• Įrašai: 207
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2015 Gruodžio 18, 22:02:51 »
Ten hidraulinis itempejas ir gali ji det. Jis letai susispaudzia, tada uzfiksuoji ir viska sudejas atleidi...Man audi centre net sake, kad ji reikia keist tik kas antra karta keiciant dirzus...

Neprisijungęs aurimas1992

• Įrašai: 207
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2015 Gruodžio 18, 22:14:07 »
Sweiki. Turiu  A6 tdi 120kw BDG 2004m. Pradėsiu viska iš pradžių. Mašiniukas buvo ledas, kuro valge kiap priklauso, tepato nerijo, variklis svarus neapsitepalaves, kurdavosi idealiai iki spalio 30d. Spalio 30d. pakeitė visus dirzus, itenpejus, pompa, termostata. Is servizo pasiemes, nuvaziavau 10km, uzgesines, starteriu jau neuzkuriau, nutenpus atgal rode klaida 00550, man pasake kad degimas geras o kaltas siurblys, ir nieko nedare(siurblys restauruotas š.m. birželį.) Nuvaziavau pas meistrus kurie dare siurblį, jie sako degimas blogas, ir blogai sudeti dirzai, permete ant alkuninio veleno per danty ir atstate degima. Klaidos nemeta, vedasi gan gerai. Pasiemiau silta todel viskas buvo kiap ir gerai, tik vietoj stovint didokos sanaudos 1,5 L/h, kita diena užkurus šalta visa kratosi, dumija, tanposi ant mazesniu apsuku važiuojant. Pasiekus darbine tenperatura siektiek geriau, bet dirba astriai, iki 2000rpm stovint vietoj meta duma, vibruoja, dumai lyg kuro nesudegine. Klaidos jokios nerodo. Buvau ir pas mestra kuris paskutinis reguliavo degima, kompas per vag rodo viska ok. Nuvažiavau į Autura ir ten nieko nerado, tik pasake kad srautas mazokai pučiai, bet neturetu sukelti tokiu dalyku. Pagelbekit kur varyt ar ka daryt...
Speciau, kad dirzas bus blogai sudetas, pasitikrink metkes.

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2015 Gruodžio 19, 04:36:56 »
Ten hidraulinis itempejas ir gali ji det. Jis letai susispaudzia, tada uzfiksuoji ir viska sudejas atleidi...Man audi centre net sake, kad ji reikia keist tik kas antra karta keiciant dirzus...
taip jei apie sita kalba eina

Neprisijungęs Aurimas350

• Įrašai: 332
    • Žiūrėti profilį
Na, turiu ir aš jums klausimą, būčiau dėkingas jei atsakytumėte( tikiuosi autorius nesupyks) variklis 1.9tdi 81kw, per šiuos šalčius kai -15-22, variklis greit užsikuria per kelias sec., bet užsikurus labai purtosi, tikrai keli cilindrai nedirba, tuo metu žiauriai meta tokį tiršta baltai tamsu(pilka) duma, kai padirba kokiu 15-20sekundziu susinormalizuoja. Gal kas minčių? Su lemputė tikrinau žvakės geros. Per vagcom degimas ant 40laipsnių silumos 80timingas, aukščiau virsutines žalios linijos.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Sausio 06, 19:01:10 sukūrė Aurimas350 »

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
taigi, grįžus į lt sharikui pakeistos visos žvakės, pirktos turguj, nes viskas uždaryta buvo. Unikalus atvėjis - visos negeros. Visos tolygiai negeros :D nieko keisto, kad auto sąvininkas 2 servisuose jas tikrino ir sakė kad geros. Turbūt su kontrolke tikrino arba žiūrėjo ar kibirkščiuoja.
Visos šyla, visos garuoja, visos ima kažkiek srovės. 6amp, 6amp, 8amp ir 10amp. Tačiau nuo tiek nei viena neparaudonuoja.

Kad kibiskciuoja nereiskia, kad geros.

Neprisijungęs Aurimas350

• Žiūrėti profilį
Tai sakai su lemputė tikrinant žvakės dar nereiškia kad jos geros ir jas reiktų išsukti?:)

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Taip. Man irgi buvo ne vienas atvejas, kai tikrinant iprastiniais budais rodydavo, kad geros, taciau issukus jos nekaisdavo.

Neprisijungęs Aurimas350

• Žiūrėti profilį
Dėkui už atsakymą, matai aš daugiau ir nesugalvoju kas gali būti, nes keičiau variklį(pagrindinius agregatus savo dėjau) išskyrus siurblį. ir šiti šalčiai užpuolė tai va taip ir kuriasi. O su senu varikliu ana žiemą kurdavau prie gero minuso be problemų :)
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Sausio 07, 22:09:15 sukūrė Aurimas350 »

Neprisijungęs Aurimas350

• Žiūrėti profilį
Taigi, žvakės tikrintos issukus tai geros,  kaitina, bet vistiek pakeičiau į kitas, jokių pagerėjimu :-{ gal kas minčių?
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Sausio 07, 22:24:30 sukūrė Aurimas350 »