Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: [B4] 1.9 Tdi (66Kw) tepalo spaudimas  (Skaityta 1942 kartus)

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
[B4] 1.9 Tdi (66Kw) tepalo spaudimas
« Topic Start: 2012 Liepos 03, 08:48:58 »
Turiu keista itarima kad pas mane variklis eina i pabaiga, tepalo spaudimas nukrenta iki 1 atmosferos, (duomenis pagal tepalo spaudimo VDO dacika stovinti prie pelenines) ar 1 atmosfera nepermazai ?

Dar atidarius tepalo uzpilimo kamsti, pucia gan stipriai ir spjaudosi tepalo lasiukais,

Neprisijungęs Žora

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
Pas mane kai gerai ikaitus tai daznai buna ~1bar (b4 1.9tdi), cia ant laisvu stovint

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Man mechaniskai esam matave, tai isilusiam motorui apie 1,5 stovejo ar net daugiau. Ant laisvu, gazo padavus smarkiai kyla

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
o kad pucia per tepalo uzpilimo kamsti? cia labai blogai ? kiek zinau turetu traukti o ne pusti..

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Tau pucia ,ar tasko, nes kai tasko nieko baisaus. Uzdek kamsti jis turi sokineti, pagazavus turi pritraukti.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Teisingai only audi sneka, bet dar siaip ir ant laisvu turi jaustis atsukus itin lengvai turi pritraukti propke, paleidziant pirstais svelniai jauciama. Jei jau nebepritraukia, tai jau  :V ,nors va pazystamas su golfiuku tdi 81kw  jau laksto 3 metus ,kur net paspaudus gazo ten us ta propke niekas neisdaro ,nepritraukia visiskai

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
pucia, ranka pridejus gan stipriai jauciasi, reikes pameginti ar pritraukia kamsti pagazavus, o ka reikia tvarkyti ? cia voztuvai ? kompresi ar kas jau pavargusi ?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Cia gaunasi variklis viskas gerai, tepalo spaudimo lempute nedega, apie tepalu rijima nieko neuzsimenama, bet ryskiai zmogus noretu investuoti litu i variklio remonta , bet beda neranda gedimo  :-] Vaziuok tu ramiai ir nekreipk demesio, geras gedimas pats islys  :-)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
tepalu ryja nedaug pravazevus 1000 km, gal koki puse stiklines ir nelieka, bet melina duma tai labai meta, eginsiu keisti voztuvu salnikelius,

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Parasyk kaip sekes pakeitus gumeles,ar macys ;)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
butinai parasysiu, bet net nezinau nuo ko pradet, nesu keites :D

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
Pas mane kai gerai ikaitus tai daznai buna ~1bar (b4 1.9tdi), cia ant laisvu stovint
pas mane kazkas panasaus
Cia gaunasi variklis viskas gerai, tepalo spaudimo lempute nedega, apie tepalu rijima nieko neuzsimenama, bet ryskiai zmogus noretu investuoti litu i variklio remonta , bet beda neranda gedimo  :-] Vaziuok tu ramiai ir nekreipk demesio, geras gedimas pats islys  :-)
bet pas mane pradejo kartais lempute tepalo uzsidegti ir po keliu sekundziu uzgesta, po kiek laiko vel uzsidega ir uzgesta ir taip buna visa kelione, o buna normaliai niekas nedega...tai gal cia daviklis puliuoja?

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
dar turetu ir pypset, daviklio laidas man buvo nuluzes, psie filtros is apacios kur isuktas, pajungus viskas tvarkoi :)

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
na pas mane kazko nepypsi... :V reikes pracekinti laidus ten...