Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI A6 103 kw 2.5TDI del katalizatoriaus ispjovimo, traukos ir dumingumo  (Skaityta 2341 kartus)

Neprisijungęs boliukaz

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, nezinau ka daryti gaila pjauti, bet kaip 103kw man atrodo ji prastai traukia, o katalizatorius pilnas, gali buti kad jis uzsikises?  Pravaziavus virs 235000, ir seip sugazavus labai juoda duma meta, vietoje stovint ir asfvalta nudazo gerai uzspaudus :D dar gal degima reiktu varyti kuoreguot i birstona ant kompo ka manot apie ju atliktus darbus? buvo vakumo slangele issimovus is juodos slangos virs turbinos eina ta slanga bet man  ten ja ikisus niekas nepasikeite ant traukos ir dumingumo :) seip viskas ledas tik va trauka ir dumingumas... Idesiu dar foto ta slangele kuri buvo isimovus, ka ji daro parasykit. http://img690.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img690/2281/20100708.jpg
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 08, 15:44:02 sukūrė boliukaz »

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
turi tipine ceshke a6 ir tiek.

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
turi tipine ceshke a6 ir tiek.
(+) nieko naujo :) zodziu :) o degima pasitikrink nepakenks tik i Birstona varyt nebutina, tai gali padarty betkas turintis wag-coma

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Zinai kaip sakoma: atsiverciu knyga ir matau spyga :D
Tad gal ne visiems, gal ir ne su visomis versijomis, bet is esmes esi teisus, taciau yra daug isimciu :D

Neprisijungęs denisas

• Įrašai: 154
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, nezinau ka daryti gaila pjauti, bet kaip 103kw man atrodo ji prastai traukia, o katalizatorius pilnas, gali buti kad jis uzsikises?  Pravaziavus virs 235000, ir seip sugazavus labai juoda duma meta, vietoje stovint ir asfvalta nudazo gerai uzspaudus :D dar gal degima reiktu varyti kuoreguot i birstona ant kompo ka manot apie ju atliktus darbus? buvo vakumo slangele issimovus is juodos slangos virs turbinos eina ta slanga bet man  ten ja ikisus niekas nepasikeite ant traukos ir dumingumo :) seip viskas ledas tik va trauka ir dumingumas... Idesiu dar foto ta slangele kuri buvo isimovus, ka ji daro parasykit. http://img690.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img690/2281/20100708.jpg
katalika pjauk net negalvok apie tai 250 lt gausi trauka pagereja o del duminingumo katalikas ne prie ko blogiau tikrai nebus

Neprisijungęs Gediminasc3

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
hmmm... pas mane irgi kai paziurejau katalizatorius neisimtas, nors turiu kbegeles su stampais kad ji i metus tik 10k nuvaziuodavo ir rida dbr yra ekstremaliai maza bet sunkiai tiketina kad jis ten bus sveikas.  A6 c5, ir trauka skundziuos biski 1.9 tdi, 81kw brangiai kainuoja ispjovimas ?

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
apie 120lt, nes reik biski apardyt, ir kataliza istraukt per prieki ;) O  katalyza ispjovus, gali ta trauka ir neatsirast :D. paskutini kadta kai pjoviau e39tui, rida apie 300k, o katalizai buvo svarus, gal biski krastai pasikise :)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Liepos 12, 19:20:53 sukūrė Norvegas »

Neprisijungęs donatukass

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
tavo vietoj nebūčiau toks įsitikinęs dėl 235000km... ceške 2,5tdi su tiek km galima vadint dar apynauja :-]
pas mane skydelis rodo netoli 400 000 , neaišku kiek ir kas prieš mane sukiojęs, ir stovinčiai vietoj juodą dūmą sunku išspaust. bet prieš apsilankymą pas meistrus taip pat vietoj stovinčiai juodas šlangas dūmų mesdavo vietoj stovint.
tai mano galva apsilankymas pas normalius meistrus nepamaišytų ;)