Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a4 tdi 81 kw juntamas trukciojimas  (Skaityta 11393 kartus)

Neprisijungęs almantasTT

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
ten su PD kita kalba :)

Neprisijungęs bronksas

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
sveiki ,pas mane a4 1,9 81kw vaziuoju apie 90 ir apsukos buna ties 1800 ir graziai trasa vaziuoju ir kas kokia 2-3 min susokineja apsukos iki 2000 ir vel nukrenta iki 1800 kas cia gali but

Neprisijungęs Darius44

• Įrašai: 316
    • Žiūrėti profilį
Pasidaryk diagnostika, gal parodys ka. Kas liecia manaja vibracija ant laisvu, trukciojima atleidziant sankaba, dideli variklio nusipurtima uzgesinant tai kol kas nieks neranda galu  :/ spejama, kad siurblys mechaniskai pasidevejes ir gali kura netolygiai skirstyt ar kazkaip ten. Dar gal per siandien pavyks patikrint keleta dalyku, jei nepades, tai tikriausiai rizikuosiu keist siurbli

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
kompuose su tam tikru numeriu yra defektas, nepaskaiciuota siurblio pasidevejimo kompensacija ar panasiaiu kazkas, o sprendimas yra deti naujesnio tipo kompa arba programa naujesne ipust

O tas pats galioja ir Audi B4 66 kW 1994m.? Jei taip, tai nedvejodamas vešiu į Chiptiuning.lt arba VIMOTA... Mano auto labai retai būna grubūs trukčiojimai bėgėjantis. Įšmynus sankabą - trukčiojimų nebūna. Tiksliau būna, tik keliant apsukas prie tam tikrų, bet labai labai menki ir švelnūs ir labai retai.

Neprisijungęs lagas

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
kompuose su tam tikru numeriu yra defektas, nepaskaiciuota siurblio pasidevejimo kompensacija ar panasiaiu kazkas, o sprendimas yra deti naujesnio tipo kompa arba programa naujesne ipust

O tas pats galioja ir Audi B4 66 kW 1994m.? Jei taip, tai nedvejodamas vešiu į Chiptiuning.lt arba VIMOTA... Mano auto labai retai būna grubūs trukčiojimai bėgėjantis. Įšmynus sankabą - trukčiojimų nebūna. Tiksliau būna, tik keliant apsukas prie tam tikrų, bet labai labai menki ir švelnūs ir labai retai.

kolkas neteko  dar susidurti kad 66kw butu tokia beda.

Neprisijungęs juozasu

• Žiūrėti profilį
kolkas neteko  dar susidurti kad 66kw butu tokia beda.

Jūs teisus, po ECU perrašymo, nepasikeitė bėdos.

Neprisijungęs salius

• Įrašai: 142
    • Žiūrėti profilį
Laba.turiu ivaldes audi a4.pradedant vaziuot 1-2 pavara tai nejuntama.Ijungus 3-4-5 pavara nuo 1700 iki 1900 apsuku  jauciamas tukciojimas.Virs 2000 aps. tai susivienodina.o ilgiau pavaziavus lyg ir dingsta.Trauka geresne atsiranda.Bet laikinai.Arba vaziuojant pastoviu greiciu pvz. 110km/h paspaudus gaza, kartais neima apsuku.Stoja,ir daugiau kaip 120 neispausi.Variklis keistai pradeda dirbt.kaip barskutis koks.Uzgesini, uzkuri  vel viskas gerai.Tik laikinai.Ir taip jau 2 metai.Man lyg ir traukos mazoka sakyciau.Filtrai  pakeisti,diagnostika daryta (Kaune MTD berods).
.Purkstuku antgaliai keisti servise.Tai kazkiek padejo.Kuro sanaudos vidurkis 5,7.Degimo kampas geras.Per praejusios ziemos salcius nepasildytom zvakem kures.Dumingumas norma.Servise  neisivaizduoja kas dar galetu but.Gal turit minciu..o gal yra rimtesniu ziniuku. :(
garantuoju kaltas siurblys

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
man panašu i plaukiojanti smagrati Oo)

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį

placiau gali?

Neprisijungęs ric-kus

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį

placiau gali?
100 kart girdeta istorija .bet tai tik burimas is kavos tirsciu.tik pas rimta meistra reik kreiptis.nes taip sukisi dar tiek pat kiek uz masina.nors ir meistras meistrui nelygu.pas mane dar pakenciama.as ir naujose toki fokusa sededamas salia vairuotojo jauciu(trukciojima).t.y.  merse.nors masina garantine.na gal nelabai gerai masinai.bet jos visos tokios ,su savais trukumais.

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
tai siūlai varyt kol užlinks?

Neprisijungęs ric-kus

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
tai siūlai varyt kol užlinks?
taip.pigiau atsieis.negu keist is lempos viska.nors trukciojimas trukciojimui nelygu.pas mane kentet galima.

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
aa, teisingai, vistiek retas gedimas praeina, dažniausiai gi išlenda kas nors :f

Neprisijungęs Pribas

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Laba.turiu ivaldes audi a4.pradedant vaziuot 1-2 pavara tai nejuntama.Ijungus 3-4-5 pavara nuo 1700 iki 1900 apsuku  jauciamas tukciojimas.Virs 2000 aps. tai susivienodina.o ilgiau pavaziavus lyg ir dingsta.Trauka geresne atsiranda.Bet laikinai.Arba vaziuojant pastoviu greiciu pvz. 110km/h paspaudus gaza, kartais neima apsuku.Stoja,ir daugiau kaip 120 neispausi.Variklis keistai pradeda dirbt.kaip barskutis koks.Uzgesini, uzkuri  vel viskas gerai.Tik laikinai.Ir taip jau 2 metai.Man lyg ir traukos mazoka sakyciau.Filtrai  pakeisti,diagnostika daryta (Kaune MTD berods).
.Purkstuku antgaliai keisti servise.Tai kazkiek padejo.Kuro sanaudos vidurkis 5,7.Degimo kampas geras.Per praejusios ziemos salcius nepasildytom zvakem kures.Dumingumas norma.Servise  neisivaizduoja kas dar galetu but.Gal turit minciu..o gal yra rimtesniu ziniuku. :(
garantuoju kaltas siurblys

Drysciau gincytis kad garantuotai kaltas siurblys. Pas mane lygiai tokia pati beda. Lygiai taip pat pakeisti dirzai, degimo kampas idealus, pakeisti visi purkstukai, filtrai. Pakeiciau net ir siurbli - nepadejo. Todel kad garantuotai kaltas siurblys, negaliu teigti, nes man nepadejo pakeitimas siurblio. Jau metai kaip vazineju "drebedamas" buten tokiame apsuku diapazone.

Neprisijungęs zmagas

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a4 tdi 81 kw juntamas trukciojimas
« Atsakymas #64: 2011 Gruodžio 01, 11:00:12 »
Laba diena,

1.9 TDi 81kw pas mane bėda panaši 3-4 ir kartais 5 bėgiu trukčioja prie 1400-1900 RPM. Trukčiojimas nežymus, pasireiškia tuomet kai mašina išyla iki 90 laipsniu, nors kartais ir šaltesnei. Užmynus virš 2000 viskas tvarkoje. Rečiau trūkčioja ant tiesaus kelio ir dažniau įkalnėje esant apkrovai.

Kompas klaidų nerodo, degimo kampas geras, kuro padavimas reguliuotas, bet šiek tiek plaukioja netolygus 1,8 iki 4 mg/H ant laisvų apsukų.

Pabandžiau pakeisti kuro siurblio kepurę (elektrinę dalį), bet situacija nepasikeitė. Siurblį pirkau iš šroto, bet netikiu, kad irgi toks pat blogas.

Parašykite kaip sekėsi išspręsti šią bėdą

Neprisijungęs juozasu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65: 2011 Gruodžio 01, 16:39:53 »
Kompas klaidų nerodo, degimo kampas geras, kuro padavimas reguliuotas, bet šiek tiek plaukioja netolygus 1,8 iki 4 mg/H ant laisvų apsukų.

Manau, kad plaukioja gerokai per daug.

Neprisijungęs zmagas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66: 2011 Gruodžio 01, 16:54:30 »
Šiandien pakeitėme laisvų apsukų daviklį - rezultato nedavė.

Kažką meistras minėjo apie sankabos smagratį.

Matau, kad šita tema sena, tai gal jau bus žmonės išsprendę savo bėdas.

Neprisijungęs juozasu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67: 2011 Gruodžio 01, 17:23:18 »
Šiandien pakeitėme laisvų apsukų daviklį - rezultato nedavė.

Kažką meistras minėjo apie sankabos smagratį.

Matau, kad šita tema sena, tai gal jau bus žmonės išsprendę savo bėdas.

Jeigu atjungus automobilio greičio daviklį (VSS) nebetrūkčios tame apsukų ruože, vadinasi kaltas bus ne smagratis.

Neprisijungęs zmagas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68: 2011 Gruodžio 03, 21:48:37 »
pasidariau normalia diagnostika N75, turba ir kiti dalykai geri.

Pasirodo kaltas - EGR vožtuvas. Kažkoks ekologinis vožtuvas, kuris užsikemša ir tada blogai įpučia orą į turbiną. Pasiūlymas būtų valyti, bet ten darbo šiek tiek yra. Todėl per kompą atjungė, sakė nuo to blogai nebus, gal šiek tiek daugiau išmes negerųjų dujų (pingvinai nepadėkos:). Atjungus traukos bėdos išsisprendė, dabar prie progos kada reikės išsivalyti jį.

Neprisijungęs juozasu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69: 2011 Gruodžio 05, 16:38:44 »
pasidariau normalia diagnostika N75, turba ir kiti dalykai geri.

Pasirodo kaltas - EGR vožtuvas. Kažkoks ekologinis vožtuvas, kuris užsikemša ir tada blogai įpučia orą į turbiną. Pasiūlymas būtų valyti, bet ten darbo šiek tiek yra. Todėl per kompą atjungė, sakė nuo to blogai nebus, gal šiek tiek daugiau išmes negerųjų dujų (pingvinai nepadėkos:). Atjungus traukos bėdos išsisprendė, dabar prie progos kada reikės išsivalyti jį.

Tai gal jisai pastrigęs yra ir paduoda kažkiek panaudotų dujų atgal į kolektorių. Tikrai gali dėl to netraukti ir trūkčioti. Programinis atjungimas to tikrai neišspręs. Kaip kažkas rašė: "EGR reikalingas tik tam, kad jį užglušinti". EGR labiausiai naudingas tik kai variklis šaltas.