Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 b7 2.0 tdi bpw ,Alsuoklio sandara  (Skaityta 1200 kartus)

Neprisijungęs Modiss

• Įrašai: 251
    • Žiūrėti profilį
Audi A4 b7 2.0 tdi bpw ,Alsuoklio sandara
« Topic Start: 2016 Sausio 19, 17:32:08 »
Sveiki , gal kam teko susidurti su 2.0 ar 1.9 tdi PD motoro , tepalo alsuokliu? kaip jis veikia? nes bandziau i ji pusti ir traukti,tai lyg užkimštas, tada nuėmiau visa dangti. kiek paputinėjus pradėjo pustis i vidu, o traukiant nesitraukia. Prie didesniu apsuku atsirasdavo tepalo kvapas ,spaudzia tepaliuka i turbos karstaja dali, bet ne visada,tik gerai užgrežus. Kaip šitas alsuoklis turi veikti ištiesu?  :think:

Neprisijungęs Modiss

• Žiūrėti profilį
Esu nusijėmes dangteli, taigi reikia apsispresti keisti ar ne, gal kasnors galėtumėte ant panašaus PD motoro pažiurėti kaip dirba šitas alsuoklis , i kuria puse turi praleidinėti ora , ar tik i viena ar i abi? bučiau labai dekingas  :think:

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
uzkurus turi pust lauk,keisk nes sitiems audi motorams jie genda.

Neprisijungęs tomas1010

• Įrašai: 181
    • Žiūrėti profilį
Tai ten visa dangteli turi keist :think:

Neprisijungęs Modiss

• Žiūrėti profilį
Taip ten viskas išvieno išlydita kartu su dangciu.

Neprisijungęs tomas1010

• Žiūrėti profilį
nesamoningai padaryta. pvz golfe 4 1,9 toks pat principas to alsuoklio, bet nusiima jis. nu reikes rytoj pas save pasiziuret ar pucia is jo :)

Neprisijungęs Modiss

• Žiūrėti profilį
nesamoningai padaryta. pvz golfe 4 1,9 toks pat principas to alsuoklio, bet nusiima jis. nu reikes rytoj pas save pasiziuret ar pucia is jo :)
Butu labai faina jei pažiurėtum, nes kai as puciau man putėsi sunkiai, o traukian i save isvis nėjo oras, tai mastau ar pirkti nauja ar ne :)

Neprisijungęs tomas1010

• Žiūrėti profilį
Butu labai faina jei pažiurėtum, nes kai as puciau man putėsi sunkiai, o traukian i save isvis nėjo oras, tai mastau ar pirkti nauja ar ne :)

numoviau vamzdeli uzkurtai, tai eina garas per ji :)

Neprisijungęs Modiss

• Žiūrėti profilį
pusti nebandei užgesintai? as kai puciau tai lyg uzkaltas, matyt variklio slegis ji atidaro.

Neprisijungęs Modiss

• Žiūrėti profilį
Visgi mano alsuoklis gatavas, siandien uzsidėjau dangteli užvedziau varikli , ir opa stumia matuokle lauk, kelia tepalus. Užsakytas naujas dangtelis kaina apie 150 eur  (z)  ot durnai padaryta -alsuoklis kartu su dangteliu  (n)