Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 B5 1.9 tdi 81kw generatoriaus isemimas  (Skaityta 1077 kartus)

Neprisijungęs AUDITWINAUDI

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
Kaip isimti generatoriu pas Audi A4 B5 1.9 tdi 81kw 1998m. Nuimiau dirza, atsukau varztus abu. Vienas issitraukia, kitas remiasi i sparnuotes aliminia dali. Islauziau kelis spanelius aliumines sparnuotes, jog varztas kuo toliau issitrauktu. Bet generatorius laikosi vis dar ant jo.

Gal ka darau ne taip ? Automobilis tvarkomas lauko salygomis. Negi neimanoma isimti generatoriaus nenuardzius sparnuotes ?

Sorry jei yra panasi tema, bet as jos neradau.

Neprisijungęs _Valdas_

• Įrašai: 412
    • Žiūrėti profilį
termomovą atsukt iš galo 8mm torciniu raktu. kitaip niekaip.

• Žiūrėti profilį
Kodel butent torciniu ? Trisiotke netinka ?

Neprisijungęs _Valdas_

• Įrašai: 412
    • Žiūrėti profilį
vadink daiktus savo vardais, nes man visai neaišku ką vadini trešotke.

aiškinu smulkiau: kokiom santechninėm replėm imi už termomovos(ten kur metalas, o ne aliumas), iš kito galo po generu ir gan giliai kronšteine yra šriubas, jis sukamas 8mm šešiakampiu. o jau ant to šešiakampio dėkis ką tik nori. tik pasantykiaut reiks, jei niekad nejudinta arba prieš tave judino stiprus žmogus.

• Žiūrėti profilį
O to 8mm sesiakampio viduje yra iskilimas ?
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Vasario 10, 18:52:50 sukūrė AUDITWINAUDI »

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
a4 nebent priejimo truksta, c5 1,9 tevui tai labai greit nuemem ta generatoriu, nieko papildomai nenuiminedami..

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
ant 1,9 c5 viena ar dvi termomovos aliumines ploksteles nulauzt reikia, kad viena generatoriaus varzta istraukt eitu ir viskas

Neprisijungęs asas0313

• Įrašai: 840
    • Žiūrėti profilį
Kaip tik vakar isiminejau A4 B5 su AFN varikliu generatoriu ir apsiejau be priekio ardymo ar termomovos atsukinejimo. Ta varzta kur remiasi i termamova reikia kelt kartu su generatorium. Ant pacio kronsteino yra ispjova,kad butu galima generatoriu iskelt neistraukus pilnai varzto. Beje ta puse, kur generatoriaus varztas nesitraukia, kelk pirmiausia, kai ta puse atsivers, tuomet pabaigsi issitraukt  generatoriu.
P.S. Kazkaip sunkiai siandien formuluojasi sakiniai, bet tikiuosi supratai kanorejau paaiskint.  :V