Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a4 2008m 2.0tdi 140bhp kada keiciamas paskirstymo dirzas  (Skaityta 3106 kartus)

Neprisijungęs kindzas1983

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
noreciau gauti visa info apie sitas masinas.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
:-]

visa info yra internete.

• Žiūrėti profilį
tau gal pametyti kur ieskojau visur senos man reikia svieziu ziniu jei nezinai tai neposti dekuij

• Žiūrėti profilį
Minor points aside, the timing belt on the 140 2.0 TDi is due at 80k if I remember correctly. The MkIV 1.9 TDi's it was due at 60k, hence where the confusion may be coming from because 04 was the first of the 2.0 and last of the 1.9's

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
tau gal pametyti kur ieskojau visur senos man reikia svieziu ziniu jei nezinai tai neposti dekuij

Jeigu sukonkretizuotum kokia butent informacija domina, butu daug paprasciau, nes visa info tikrai labai isplesta savoka.

• Žiūrėti profilį
nu temoj siaip parasiau  ko reikia konkreciai, garazas tdi paarase kada, nes masina jau pravaziavau be keliu km 100000 stuku ir galvoju kada prima karta keiciamas paskirstymo dirzas, jeigu tu zinai ka nors daugiau i ka aatkreipti demesi reiktu,  tai gali postint linkus as nete perziuresiu, siaip masina dar nauja tik del dirzo klausimas kiles buvo

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį

pardonce... bet ar meistrai taisantys automobilius patirties ir žinių semiasi (tik) internete?

autoriui:
Atsisiunti programą ELSA, pasivartai, gal rasi ką sau tinkamo. Dėl AUTODATA bijau tvirtinti.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

pardonce... bet ar meistrai taisantys automobilius patirties ir žinių semiasi (tik) internete?

autoriui:
Atsisiunti programą ELSA, pasivartai, gal rasi ką sau tinkamo. Dėl AUTODATA bijau tvirtinti.

O kur siulai semtis? Paradoksas, pabandyk paskambineti per servisus ar kas apsiims tokiai koki rimtesni gedima pataisyti, arba atsakys atvaryk paziuresim, bet niekad nedarem todel negarantuojam. Juta irgi ausim karpo, na meistrai ten nekuom nesiskiria nuo garaziniu, tik, kad gali su gamintojais susisiekti ir kazka suzinoti.
 Autodata galima pamirsti, jokios info, ELSA jau normaliau, bet pvz. schemos arba labai sumakaluotos, arba neatitinka.

• Žiūrėti profilį
tai jus abu apsispreskit kuria, :))))))) ir sita kur turiu nelabai genda tik tepalus reikia speti keisti is viskas :))) Siusiuos  ELSA manau pravers ateityje :)))

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Atsisiusk vartotojo zinyna ir tau uzteks, vis tiek pats nieko neremontuosi.

• Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį
pats ir pirkis ta zinyna, senajai audelei viska pasikeiciau pats ka reikejo tik del purkstuku GARAZAS TDI,  padejo, o del sitos nzn dar niekas negenda tik reikejo info apie dirza, jei turi daugiau klausimu i pm prasom :))))

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tik vienas klausimas: kaip tu pats remontavaisi , jeigu net nezinai kas kiek dirzus keisti. Atsidaryk voztuvu dangteli, pasiziurek isiurbimo kolektoriu, pastudijuok schemas ir pasakyk, ka tu ten pats sugebesi padaryti.

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Seip autoriui truksta elementaraus mandagumo, tokius klausimus kaip dirzelio keitimas galima rasyti bendroje temoje. nebutina naujomis temomis metytis, O 2008 metu masina kad ir kaip ziuresi naujumu nekvepia.

O jeigu juokais :)
"Kitaip sakant neaiskink ka mums daryti mes tau nesakysim kur eiti...."
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

• Žiūrėti profilį
tai tegu moderatoriai ar autoriai sukuria viena skyriu, tarkim nuo 1980 - 2012 metu audi-vw,  paskirstymo dirzu keitimas, tepalu keitimas , ir visa kita info kad butu galima matyti vienoje temoje, ir nereiks kurti jokiu bereikalingu temu,

• Žiūrėti profilį
tai tegu moderatoriai ar autoriai sukuria viena skyriu, tarkim nuo 1980 - 2012 metu audi-vw,  paskirstymo dirzu keitimas, tepalu keitimas , ir visa kita info kad butu galima matyti vienoje temoje, ir nereiks kurti jokiu bereikalingu temu,
pragmatiškas požiūris...
Visu pirma - yra stengiamasi prižiūrėti forumą ir valyti nuo naujų bereikalingų ar besidubliuojančių temų. Tačiau prižiūrėtojų gyvenimas forumu nesibaigia ir visko nespėja. O ir rašinėtojų (ypač naujokų tarpe) gausu.

Idėja tavo graži, jeigu gali - sukuri temą prie grupės "Patarimai esantiems garaže" parašai visą intrukciją ir bus puiku. Pasivartai užsienio forumus, verti, perrašai, perpasakoji, jeigu reikia papildai iliustracijomis... O tikėtis jog kažkas labai veržtusi viską dėstyti... naivoka. Žinoma, po kurio laiko gali atsirasti altruistų (kaip pvz buvo vienas forumas su Algiosu priešaky, tikrai žmogus daug patardavo kėbulo remonto bei dažymo klausimais).

Kaip pvz. galima imti forumietį Toto. Pastebiu jog turi didelį žinių bagažą, įtariu jog galėtų ištisus straipsnius rašyti įvairių elektros gedimų diagnozavimo/šalinimo klausimais. Tačiau tai jo duona. Šiuo atveju iš esmės suprantu jį.

Manau būtų laikas įsigilinti ir suprasti kas yra forumas. ;)

Taikiai (y)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
tai tegu moderatoriai ar autoriai sukuria viena skyriu, tarkim nuo 1980 - 2012 metu audi-vw,  paskirstymo dirzu keitimas, tepalu keitimas , ir visa kita info kad butu galima matyti vienoje temoje, ir nereiks kurti jokiu bereikalingu temu,
Seip ideja gera, asmeniskai pasistenksiu padaryti tai, nes kas diena dirbu si darba tad pabandysiu susisteminti info ir sukelti cia.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
nu temoj siaip parasiau  ko reikia konkreciai, garazas tdi paarase kada, nes masina jau pravaziavau be keliu km 100000 stuku ir galvoju kada prima karta keiciamas paskirstymo dirzas, jeigu tu zinai ka nors daugiau i ka aatkreipti demesi reiktu,  tai gali postint linkus as nete perziuresiu, siaip masina dar nauja tik del dirzo klausimas kiles buvo

:D
cia 100000 stuku = 100 milijonu? o sakai masina nauja