Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: C3 dyzelio turbinos remontas/keitimas  (Skaityta 3630 kartus)

Neprisijungęs Nemesiz

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
C3 dyzelio turbinos remontas/keitimas
« Topic Start: 2012 Gruodžio 30, 22:37:40 »
Sveiki,

Situacija tokia, kad valgomas tepalas. Kiek apziurejes esu ir panasiai, speju problema gali buti su turbina. Iskilo klausimas, kiek kainuotu jos viduriu keitimas? Keisti i panasia nelabai idomu, dauguma nuvazinetu. Tvarkau sau, o ne pardavimui. O gal eina pritaikyti is naujesniu metu masinu?

Neprisijungęs gataz

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Re: C3 dyzelio turbinos remontas/keitimas
« Atsakymas #1: 2012 Gruodžio 30, 22:39:14 »
Restauravimas dazniausiai prasideda nuo 500lt.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2012 Gruodžio 30, 23:38:26 »
gal nuo c4 tinka,siaip tai lb panasios. sriote susitari del keliu dienu isbandymo ir bandai.ten gal uz 300 gausi.nera ten daug darbo turbina pasikeist.o restauravimas prasideda nuo 500,bet beveik visada baigesi virs 1000.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2012 Gruodžio 31, 08:35:25 »
koks variklis gal bent pasakysi?

Neprisijungęs Nemesiz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2012 Gruodžio 31, 12:31:45 »
Variklis tai DE. Turbina turetu but standartine is KKK serijos.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2012 Gruodžio 31, 13:01:38 »
Variklis tai DE. Turbina turetu but standartine is KKK serijos.

cia kaip suprasti? TD ar TDi ? kuriu metu c3 ? mes ne ekstrosensai. ar cia 2,4 td variklio kodas...  :think:

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2012 Gruodžio 31, 13:10:39 »
dek k16 arba k14 ir bus gerai,kainos ju menkos tikrai...pats turiu kelias nenaudojamas... o is c3 buvo tik 2.0td ir 2.5tdi,apie 2.4td nesu girdejes,nebent kazkas hibrida koki padares...

Neprisijungęs Nemesiz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2012 Gruodžio 31, 13:18:13 »
cia kaip suprasti? TD ar TDi ? kuriu metu c3 ? mes ne ekstrosensai. ar cia 2,4 td variklio kodas...  :think:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_discontinued_Volkswagen_Group_diesel_engines

dek k16 arba k14 ir bus gerai,kainos ju menkos tikrai...pats turiu kelias nenaudojamas... o is c3 buvo tik 2.0td ir 2.5tdi,apie 2.4td nesu girdejes,nebent kazkas hibrida koki padares...

Ir kiek vargo su jom? Laiko? Tepalu nevalgo, nedumija?

as labiau megejes tvarkyti viena karta.

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2012 Gruodžio 31, 13:31:34 »
nu reik ziuret pagal bukle,pvz 2.5tdi tos turbos k14-16 nera lepios jei pasiimsi neklebatuojancia ir nesuksi 1.4bar tikrai laikys...anksciau metus droziau k16 su 1.4bar nu ir nieko,atlaike...bet aisku garantijas duos tik restauruotai turbai...tik reik atsirinkt kam vest restauruot,nes esu girdejes kad restauravus po 50000 turba nuduso ir teko ismest,bet cia 1.9tdi taip buvo...

Neprisijungęs Nemesiz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2012 Gruodžio 31, 13:43:44 »
nu reik ziuret pagal bukle,pvz 2.5tdi tos turbos k14-16 nera lepios jei pasiimsi neklebatuojancia ir nesuksi 1.4bar tikrai laikys...anksciau metus droziau k16 su 1.4bar nu ir nieko,atlaike...bet aisku garantijas duos tik restauruotai turbai...tik reik atsirinkt kam vest restauruot,nes esu girdejes kad restauravus po 50000 turba nuduso ir teko ismest,bet cia 1.9tdi taip buvo...

Na maniske neturi didelio klebejimo. Sakyciau gal net ir dar gera. Bet tas tepalu dingimas jau nervuoja. O kaip viduriu keitimas, bet ne restauravimas? Mane toks variantas labiau domina.

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2012 Gruodžio 31, 13:52:49 »
kokiu viduriu? ten kai restauruoja keicia issidevejusias dalis,jei pats sugalvosi asele keist tai vargu ar iscentruosi turba,o to nepadarius greit subyres...tu ne nuo to galo pradedi daryt.as pradziai ziureciau isilgini aseles klibejima,jei jo nera,tada pasikeisciau voztuvu salnikus(aisku petikrines ar kieti ar ne) bet jei pas tave 2.0td gali but ir ziedai i pabaiga...bet cia jau trecias variantas...

Neprisijungęs Nemesiz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2012 Gruodžio 31, 13:59:47 »
kokiu viduriu? ten kai restauruoja keicia issidevejusias dalis,jei pats sugalvosi asele keist tai vargu ar iscentruosi turba,o to nepadarius greit subyres...tu ne nuo to galo pradedi daryt.as pradziai ziureciau isilgini aseles klibejima,jei jo nera,tada pasikeisciau voztuvu salnikus(aisku petikrines ar kieti ar ne) bet jei pas tave 2.0td gali but ir ziedai i pabaiga...bet cia jau trecias variantas...

Na variklis po kapitalinio. Paskutini kart galva buvau nuemes praita vasara. Be turbinos neisivaizduoju kas dar galetu buti.

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2012 Gruodžio 31, 14:07:26 »
nu jei nesisunkia pro kazkur tada lieka turba...

Neprisijungęs Andrius911

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2012 Gruodžio 31, 14:08:41 »
Neisradinekit dviraciu ir neburkit is kavos tirsciu :) nuemi slanga nuo turbos kur link motoro eina i ziuri yr joj tepal ar ne

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2012 Gruodžio 31, 14:12:12 »
Na variklis po kapitalinio. Paskutini kart galva buvau nuemes praita vasara. Be turbinos neisivaizduoju kas dar galetu buti.

nesupratau biski. tai variklis po kapitalionio ar tik galvos remonto...? jai ziedu nekeitei,tai del tepaliniu ziedu ir ryja tepala.prie ko cia turbina jai ji visai nekliba... pas mane c3 2,5tdi buvo su 600k. rida,turba klibejo taip kad pakelus asele net korpusa liecia sukant,o slegyja dirba gerai.ir tepalu nerydavo jai vazinedavau iki 140km/h uztekdavo 10k. iki keitimo be dapilimu.

Neprisijungęs Nemesiz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2012 Gruodžio 31, 15:10:28 »
Kapitalinis buvo atliktas pries kokiu 4 metus. O praita vasara buvo imta lauk galva ir keista.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2012 Gruodžio 31, 15:26:36 »
Kapitalinis buvo atliktas pries kokiu 4 metus. O praita vasara buvo imta lauk galva ir keista.

o kokius ziedus dejo ar zinai? jai kokius lenkiskus tipo vokieciu,tai ner ko noret.jie ir taip po 50k.sueina...  o del ko galva lupei po 4 metu? jai uzkaitintas variklis buvo be ausinimo skyscio,tai tepaliniams amen.ir rys tepala.kompresiniai ziedai netaip bijo kaip tepaliniai.

Neprisijungęs Andrius911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2012 Gruodžio 31, 15:59:17 »
Idomus esat :) nama nuo stogo statot ir slieku ieskot vidury dykumos :) as galvoju kad tepala eda nes padangose likes vasarinis oras :) :) :)

Neprisijungęs Nemesiz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2012 Gruodžio 31, 16:06:42 »
Na +- pravaziuota yra apie 50k Galva buvo 2 kartus per ta laika nuimta. Pirmu atveju del to, kad tarpine plyso. Antru atveju del tarpines ir pastebeta galvos defektas. Na nekuriant naujos temos, koks budas geriausiai tuos ziedus tikrinti. Nuemus karteri?

Neprisijungęs Andrius911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2012 Gruodžio 31, 19:25:31 »
O tu slanga nuo turbos ziurejei? Gumeles kada keitei?

Neprisijungęs Nemesiz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2012 Gruodžio 31, 21:23:01 »
O tu slanga nuo turbos ziurejei? Gumeles kada keitei?

CIa kurioj vietoj tos gumytes? Kiek pamenu tera zarnos ir paprastos tarpines.

Neprisijungęs Andrius911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2012 Gruodžio 31, 21:58:09 »
Voztuvu gumeles

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Idomus esat :) nama nuo stogo statot ir slieku ieskot vidury dykumos :) as galvoju kad tepala eda nes padangose likes vasarinis oras :) :) :)

ei tu ,,skubidu`` isirovei kaip porsas i pokalbi ir pats nieko tolkom parasyt negali...  (!?) ar moki skaityti ? prie ko cia voztuvu gumytes jai zmogus pries metus keite galva ir sudejo naujas.

Na +- pravaziuota yra apie 50k Galva buvo 2 kartus per ta laika nuimta. Pirmu atveju del to, kad tarpine plyso. Antru atveju del tarpines ir pastebeta galvos defektas. Na nekuriant naujos temos, koks budas geriausiai tuos ziedus tikrinti. Nuemus karteri?

jai turbina normali ir niekur kitur tepalai nesiskverbia,tai belieka tik tepaliniai ziedai.voztuvu gumytes atkrenta,nes per metus jos negalejo sukietet ar isdilti,jai keitei.
nenuemus galvos ir neisemus stumokliu,nepatikrinsi. ir dar,nezinau koks kapitalinis pas tave buvo,jai tik ziedu keitimas ir nepadarytas choningavimas cilindruose,tai greiciausiai bus sudile ziedai.  nuemus karteri tik svaistiklinius indeklus gali pakeisti. o siaip tai gali ir taip vaziuoti dapildamas tepalo ir nesukti sau galvos.tai pigiausias budas. gal dar ir parduosi ateiti masina,o jai sugalvosi keisti ziedus,tai nepirk daugiau jokiu ``originalu`` is parduotuviu,o tik is tiesioginio importuotojo Asvela.as kai keiciau ziedus mazdaug pries pora metu,tai man kainavo 2,5tdi 5 cilindram komplektas virs 500 litu.pirkau tokius pacius kokie buvo originalus Mahle.dbr kad ir spaudziant 160-180km/h tepalo neima.