Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a4 2001 1.9tdi 130bhp manual anglas klausimelis?  (Skaityta 1855 kartus)

Neprisijungęs ralistas

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Na va pasakojimas toks esu anglijoj pasiemiau audele 2001 1.9tdi vazinejau nzn kokius 5-6men apsitvarkiau as ja tepalus pasikeites turiu viska, pakeistas dirzas buvo pries mane perkant pagrindinis viska su cekiai xujekeis, ir va kaip ivyko ploviau masinele (tik isore jokio variklio neploviau)  ir ka bandau vaziuoti ir ji man burbuliuoja bandai ekseleruoti ji lyg burbuliavo paskui lyg praejo nu ka parsitempiau as ja i namu buvo 5ieni tai laukiau 1ienio i koki centra temti daignostika daryti paskui 7ieni uzkuriu ziuji ji man veikia kaip turetu veikti tai ir vazinejau sakau gal kur vandens gavo ir dbr vel uzvakar praadejo lyti pavaziavau ir vel taspats ji vel man nebetraukia ir nesuprantu kuriam gale cia tos bedos ziurejau gal sakau kur vandens pribega per ta lovy kur aukmuliatorius idetas yra bet sausas viskas tvarkingai atrodo kitas dalykas turiu xenonus idejes daug kas sako kad gali ir xenonai tie ciurku kanors smegensi lesti bet negali buti taip nes ji pradeda man bludinti kai slia tik yra tai va sakau gal kamnors taip yra buve kazkas panasaus? ai dar va nuveziau vakar pas meistru palikau snd jie paziurejo sako diagnostika viskas gerai jokiu klaidu nemeta viskas gerai tai esu pasimetes kur ten tu slieku ieskoti joje? :)  iskarto dekui kad skaitet ir uz komentarus :)

Neprisijungęs ralistas

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
na ir dar kiek paziurejau kuro sanaudos yra tikrai padejusios su 25litrais nuvaziavau nzn kokius 230km taip tikrai negali buti.

Neprisijungęs donis7772

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
geriau sakyk kas ten burbuliuoja, kaip cia paaiskint.tiksliau megink.o daba tai nieko nesako