Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a4 1,9tdi aušinimo skysčio prooblema  (Skaityta 963 kartus)

Neprisijungęs Mintis

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
Audi a4 1,9tdi aušinimo skysčio prooblema
« Topic Start: 2016 Vasario 08, 22:08:34 »
Sveiki, tai vat yra tokios dvi problemos, ir mano manymu jos gali but susijusios tarpusavyje, yra slegis aušinimo sistemoje, pučia šlangas, jeigu yra užsuktas išsipletimo bakelis tai nuo slegio kažkur apačioje radiatoriaus išvaro antifryza, jeigu atsuktas (dabar iš vis be jo važineju :D), tai palaipsniui dingsta antrifryzas, niekur nelaša tepalas švarus. O kita problema, kad pečiukas ne visada šildo(galima sakyt išvis nešildo :D) pavyzdžiui: važiuojant pastoviu greičiu ir ta pačia pavara po tam tikro laiko pradeda pust karšta ora, jei tik perjungi pavara, ar tai nusileidžia ar pakyla apsukos tai iškart pučia šalta ora i salona... ir šiaip stovint ir laikant apsukas ties 1-1.2k girdisi toks lig vandens čiurlenimas ar kažkas panašaus salone. Tai vat kame gali but šaknys? Šiaip jau artėja diržu keitimas (ir šiaip yra atsirades labai jau nežymus cipsejimas prieki, matyt kažkuris guoliukas i pabaiga) tai jei galvoi problema tuo pačiu ir ja nusiimčiau, bet jei pagrinde pečiukas filiuoja tai pirma ji žiurečiau. Tai vat nuo ko siulot pradet ? Ir ar gali del pečiuko but tas slegis sistemoi ? AČIŪ.

Neprisijungęs oramo

• Įrašai: 1049
    • Žiūrėti profilį
Lupk galva zemen, slyfuok ir nauja tarpine . Peciukas prades syldyti ir spaudimo ausinimo sistemoj tokio nebebus   ;)

Neprisijungęs Mintis

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
Lupk galva zemen, slyfuok ir nauja tarpine . Peciukas prades syldyti ir spaudimo ausinimo sistemoj tokio nebebus   ;)
Dekui tau, na ka nusimato nemažai darbelio :D