Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a4 1,9 problemele su pagrindiniu dirzu  (Skaityta 2455 kartus)

Neprisijungęs tomys

• Įrašai: 81
    • Žiūrėti profilį
audi a4 1,9 problemele su pagrindiniu dirzu
« Topic Start: 2011 Gruodžio 23, 11:39:53 »
Sveiki. darant diagnostika kompas parode kad pagrindis dirzas stovi nevisai vietoje, taciau normos ribose. butina ji perstatyt kaip reikia ar ne?

Neprisijungęs Imbocilas

• Įrašai: 198
    • Žiūrėti profilį
Jei tau su kurimusi vazevimu viskas ok tai nejudink nieko.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. darant diagnostika kompas parode kad pagrindis dirzas stovi nevisai vietoje, taciau normos ribose. butina ji perstatyt kaip reikia ar ne?

O gal gali smulkiau paaiskinti koks variklis ir ka kompas parode, kad dirzas ne vietoj.

Neprisijungęs tomys

• Žiūrėti profilį
as tai nzn ka rode. tiesiog pasake darant diagnostika kad normos ribose, taciau ne visai savo vietoje. audi a4 1.9 b6. ir ar sita procedura imanoma paciam atlikt garaze? priedo paklausiu, jei begiai sunkiai metasi taciau sankba apynauja, greiciu dezes tepala ziuret? 2 begis sunkiai isimauna. saltas. silti begiai puse velnio

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
o gal kokia paduska variklio ar dezes nuplysus, betkokiu atveju kelk ir ziurek.

Neprisijungęs audriuss71

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
siurblio degimo kampo be kompo tiksliai nenustatysi ,o dirzas visvien ant zymiu stovi,kitaip kazin ar vaziuotum,o gal voztuvu skivukas kiek netiksliai uzdetas,ta galima pamatyti nuemus voztuvu dangteli
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 24, 23:16:12 sukūrė audriuss71 »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
siurblio degimo kampo be kompo tiksliai nenustatysi ,o dirzas visvien ant zymiu stovi,kitaip kazin ar vaziuotum,o gal voztuvu skivukas kiek netiksliai uzdetas,ta galima pamatyti nuemus voztuvu dangteli

Atkreipk demesi apie koki varikli kalbama, cia PD jokio siurblio nustatineti nereikia.
Dirzas tikrai vietoje , nes tu jo net neuzkurtum jeigu butu netiksliai, paprasciausiai gal kazkiek veleneliu sinchronizacija neatitinka, bet neaisku kas ir kaip dare diagnostika ir kodel tokios isvados priejo. Realiai tai tas ne vietoje nelabai ir jauciasi.

Neprisijungęs tomys

• Žiūrėti profilį
diagnostika dariau pas tikrai kompetetinga zmogu. mechaniskai patikrinus variklio paduskas itarima sukele tik 1, kuri irgi rode klaida, ant jos buvo siek tiek tepalo, tai jis gal pazeide.bet kad grynai ji butu parejus tai nepasakyciau. kazin ar drebejimas ant laisvu apsuku gali but kazkiek susijes ? + ryte kuriasi tragiskai, is puses abaroto bet kalatuoja kokias 5s visas ir duma balta meta

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai  kodel tikras meistras neatstate to degimo, meistras- kuris nustato gedima ir ji sutvarko.
Del kurimosi, ar tikras meistras paziurejo purkstuku darba realiu laiku, ar apziurejo siurbli del pralaidumo, ar kuras nenuseda. Kaip pakaitinimo zvakes?

Neprisijungęs tomys

• Žiūrėti profilį
as pas ji vaziavau del kitu priezasciu,bet padare ir diagnostika. purkstukai dirba gerai,bet minty vest juos isimtus patikrint turiu. pakaitinimo zvakes tikrintos. del to dirzo nemazai nuomoniu,vieni sako nekist nagu,kiti kad butina statyt i vieta,zinok db kuo tiket. remontas nepigus,tad jei nera butinybes kazka daryt,kam kist litus.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
as pas ji vaziavau del kitu priezasciu,bet padare ir diagnostika. purkstukai dirba gerai,bet minty vest juos isimtus patikrint turiu. pakaitinimo zvakes tikrintos. del to dirzo nemazai nuomoniu,vieni sako nekist nagu,kiti kad butina statyt i vieta,zinok db kuo tiket. remontas nepigus,tad jei nera butinybes kazka daryt,kam kist litus.

Apie koki remonta kalbi, tai tik dirza atstatyti, bet dar karta tau sakau, jeigu PD varikliams dirzas ne vietoje, jis net neuzsikurs, ne tik , kad blogai dirbs, butu is karto klaida, kad neatitinka davikliu signalas, nemaisyk su paprastu TDI. Kitas dalykas, jeigu purkstuku darbas geras, tai kam juos imti, tada turesi keisti ir sandarinimo gumytes, vieno purkstuko komplektas apie 35 lt , o ir patikrinimas brangus ir uzima laiko ir dar ne bet kur tai daro. Jeigu salta tik 5s blogai dirba itarciau zvakes, jeigu tik rytais arba ilgiau pastovejusi, tai nuseda kuras.

Neprisijungęs tomys

• Žiūrėti profilį
zvakes tikrinom nueme pypkes,tradiciniu budu,bet pameginsiu su testeriu norml perziuret. gal butu galima placiau apie kuro nusedima?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
zvakes tikrinom nueme pypkes,tradiciniu budu,bet pameginsiu su testeriu norml perziuret. gal butu galima placiau apie kuro nusedima?

Man tas zvakiu tikrinimas nuemus pypkes, dar patikimesnis negu su testeriu varza ar srove tikrinti. PD kuras neseda kaip seniems tdi, tiksliau siurblys bake is karto paduoda kura i siurbli, del nusedimo lengviausia patikrinti , is ryto ijunk kokius 5-7 kartus tik degima, kad siurblys uzpompuotu kura, jeigu uzsikurs gerai ir is karto dirbs priezastis aiski. Jeigu ne , tai ziureti ar is viso siurblys bake dirba, o paskui jau sinchronizacija, kuro normos ir t.t.

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
esu mates kai masina su pd varikliu uzsiveda ir su sinchronizacija 4 grupej  8 , kai normos tarp -3ir3 masina elgesi nesamoningai, pastacius 0 viskas susitvarke, pas kolega audinej stovi sinchronizacija 2.1 ir sokineja beveik palei 3 taigi sinchronizacija nera tokia kokia turi buti, kas gali itakoti daugybe niuansu ilgesnej ar trumpesnej perspektyvoje, purkstukai lyginant viena su kitu dirba graziai iki 0.5 korekcija , bet bipas smarkiai pliuse, mano rekomendacija isstatyti dirza kaip priklauso ir pakeisti purkstuku rem. komplektus ir normaliai juos atreguliuoti

Neprisijungęs tomys

• Žiūrėti profilį
pameginus ryte degima pasukiot pries kuriant lyg ir geriau griebe motoras. del dirzo. ar gali meistras garaziukinis pastatyt dirza i vieta be kompo, ar teks varyt i serviza ? dar juntamas kartais vaziuojant truktelejimas, ytariu del purkstuku kaltes ...

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
O ka tie bipai parodo?nes pas  mane jielabai skirtingi tai yra 5  1  13  -4 ka tai reiskia? man masina kai daugiau sala nesikuria tenka ilgai lb ilgai sukti starteriu. kokl sala iki-10 liux kuriasi. sinchronizacija nustaciau ant 0 purkstukai rodo max -0,32 kitas 0,24 o like apie 0,05 ir 0..