Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A3 2010 103kW TDI taksėjimas kuro siurblyje  (Skaityta 2079 kartus)

Neprisijungęs Aivarass

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
Laba diena visiems,

Esu naujas forumo dalyvis. (h) Turbut kaip ir visi kiti atkeliauja čia su kokia tai nors problema automobilyje. Ne išimtis ir aš . :-)
Tai va, mano problema greičiausiai yra siurblyje, kuris pumpuoja kurą į rail'ą arba ne. Bet taksėjimas sklinda būtent iš tos dalies. Taksėjimas atsiranda keliant variklio apsisukimus. Ant laisvos eigos nieko negirdėti. Koks tai taksėjimas, galite pasiklausyti pasižiūrėję vaizdo įrašą. Aš suprantu, kad jus ne ekstrasensai, bet galbūt busit kas nors susidūrę su šiuo reikalu. Kompas klaidų nemeta, per diagnostikos laidą taip pat nieko nerodo. Kas per taksėjimas, gal dėl to nereikėtų labai nerimauti? Ačiū visiems už pamąstymus.

Neprisijungęs _Valdas_

• Įrašai: 412
    • Žiūrėti profilį
taip būti neturėtų manau. bent jau man CR to neteko girdėti. panašiausia, kad prie sūkių plunžeris sugeba pasiekti tai, ko neturėtų pasiekti. arba išsidėvėjimas arba kažkoks užterštumas, bet šiaip jei iki šiol neužlinko - gal ir nieko baisaus, apart garso. geras gedimas VISADA išlenda (+)

Neprisijungęs Aivarass

• Žiūrėti profilį
taip būti neturėtų manau. bent jau man CR to neteko girdėti. panašiausia, kad prie sūkių plunžeris sugeba pasiekti tai, ko neturėtų pasiekti. arba išsidėvėjimas arba kažkoks užterštumas, bet šiaip jei iki šiol neužlinko - gal ir nieko baisaus, apart garso. geras gedimas VISADA išlenda (+)

Sėdint automobilyje realiai to taksėjimo nesigirdi. Galbūt neišgirsi ir kai bus uždarytas kapotas. Ar negali tokį taksėjimą skleisti koks įtempėjas? :think:

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Nezinau,ar toks pat,ar tylesnis,bet yra ir pas mane ant butent tokio pat modelio ir variklio. 3000km ir nei tyleja,nei garseja. Vis norejau paklausyti,kaip pas kitus. Reiks tik paklausyti,ar butent is sitos vietos. Man kaip tik labiau girdisi vaziuojant svelniai vienodomis mazomis apsukomis.

Neprisijungęs Aivarass

• Žiūrėti profilį
Nezinau,ar toks pat,ar tylesnis,bet yra ir pas mane ant butent tokio pat modelio ir variklio. 3000km ir nei tyleja,nei garseja. Vis norejau paklausyti,kaip pas kitus. Reiks tik paklausyti,ar butent is sitos vietos. Man kaip tik labiau girdisi vaziuojant svelniai vienodomis mazomis apsukomis.

Būtų įdomu išgirsti. Jeigu yra galimybė ar galėtumei įrašyti kaip taviškė dirba su tuo taksėjimu? Taip pat laukiu žinių apie taksėjimo lokacijos.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Aš šiaip kiek pasatų cr turėjau, visiems daugiau mažiau buvo tas garsas, tik vis nerasdavau, iš kur. Tai darau prielaidą, kad daugiau mažiau tas garsas ten turi būti. :V

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Padariau video. Pas mane tikrai siurblys tyli. Aiškiai girdisi, kad purkštukai taip dirba.  :think:

Neprisijungęs Aivarass

• Žiūrėti profilį
Padariau video. Pas mane tikrai siurblys tyli. Aiškiai girdisi, kad purkštukai taip dirba.  :think:

Hmmm ant laisvos eigos pas mane dirba švariai. Įdomu kaip dirbtu pas tave sukėlus sūkius. Man užtenka vos pedalą paspaust ir jau taksi.  :think: Kad klaidą mestų tai viskas aišku būtų, o dabar nieko nemeta ir niekas neaišku. Beliko laukt kol rimčiau kas suges.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nera ir ant gazo nieko,tas pats garsas. O pas tave ant laisvu taippat dirba?

Neprisijungęs Aivarass

• Žiūrėti profilį
Nera ir ant gazo nieko,tas pats garsas. O pas tave ant laisvu taippat dirba?

Ant laisvų pas mane dirba be taksėjimo - tolygiai ir gražiai. Vaizdo įraše garsų kontrastas ryškiai girdimas. Galbūt ir ant laisvų taksi, bet tiesiog nesigirdi, nes nesukelia didesnio spaudimo siurblyje. O gal čia visai ne siurblyje problema, gal tiesiog tik iš šios pusės girdimas taksėjimas.  :think: Čia jau reiktų profesionalo motoristo, kuris ir pasakytų kame šaknys.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Man įdomu, ar pas mane nėra pašalinio garso. Pas tave ant laisvų kaip pas mane dirba ar tyliau?

Neprisijungęs Aivarass

• Žiūrėti profilį
Man įdomu, ar pas mane nėra pašalinio garso. Pas tave ant laisvų kaip pas mane dirba ar tyliau?

Palyginus iš tavo įkelto vaizdo įrašo tai pas mane varikliukas dirba kur kas tyliau. Labai sunku pasakyti iš tavo vaizdo įrašo ar yra kažkoks pašalinis garsas ar ne, lyg kažkas ir girdisi lyg ir ne. Pabandyk paklausyti padidindamas variklio sūkius. Bet labai pikto pas tave kaip ir negirdėti.
O aš pas save bandysiu problemos ieškoti su pasiklausymo aparačiuku ir nustatyti tikslią taksėjimo lokaciją.
Beje, kiek jau pravažiavus taviškė?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
180t km oem rida. Pas mane jei ir yra kažkas, tai tik iš purkštukų. Daugiau taksėjimo iš niekur nėra. Padidinus sūkius niekas nesikeičia visiškai, galėsiu dar pafilmuoti kada.

Neprisijungęs Aivarass

• Žiūrėti profilį
Su pasiklausymo aparačiuku taip pat buvo sunku nustatyti taksėjimo vieta. Lyg taksi kaip ir iš siurblio, nu sunku pasakyti. Tai nusprendžiau tiesiog važiuoti toliau kol atsiras koks didesnis negalavimas. Nes kai pradėsi ardyti, poto pasirodys jog kažkas kitas taksi.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Žodžiu nesuk smegenų. Nufilmuota ant naujo tiguano. Viskas čia ok. Tas pats garsas yra prie apsukų

Neprisijungęs Aivarass

• Žiūrėti profilį
Žodžiu nesuk smegenų. Nufilmuota ant naujo tiguano. Viskas čia ok. Tas pats garsas yra prie apsukų

Na tai viskas aišku čia, neverta sukt ir galvos man dėl to. Ačiū Tau už sugaištą laiką. 

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Tai man ir paciam idomu buvo, ar ir pas mane viskas ok :)