Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a3 2005m silta sunkiai kuriasi,  (Skaityta 20466 kartus)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
O ką tvarkyti naudingiau? Starterį? Ar koreguoti MAP'ą/starto pradžią?

Vienareiksmiskai... naudingiau tik tvarkyti starteri... jokiu burtu su "map" koregavimu...  
jai tai neaktualu,gal but tada geriau pereiti prie ZAP modeliu... ten nieko koreguot nereikia tik pilti "benzin"...
ir ka tam starteriui tvarkysi? Neskleisk dezinformacijos. Zmogus per tave gal gera starteri ismes..

"frankensteine" ar pats bent jau kramtai ka rasai...? nusileisk biski ant zemes.suremontuos jis starteri pakoregaves "Map ignition"...  :-] jai nori parasyt kazka aiskiau,tai ir rasyk normaliai,kad uzvedimo beda gali buti (atmetus starterio trukumus) kazkur kitur... lengviauias butas pakoreguoti "Start" parametrus.  (h)

tu pats avinas :) aiskiai buvo parasyta auksciau del karsto starto ;] jei starteris blogas tai vesis blogai tiek karsta tiek salta..  Garantuotai sneki bele sneket ;]

as dar karta tau sakau man sportas neidomus,nori sportuot i eik i stadiona ,man sporto ir darbe uztenka,gali padet zmogui padek,tam sis forumas ir skirtas,ir uzteks cia bereikalingu sneku,sekmes tau

Nu va, tai kaip tu cia taip? toks ziniuonis ir jau nieko nedarai.. :) Greiciausiai nelabai rauki.. O jei nerauki tai nerasyk nesamoniu :]
Tiek ardeis, kad net pradejai sau priestaraut. Nu kaip ir sakei, starteris neisuka variklio iki reikiamu siukiu (akumas, starteris, daviklis bei kiti specifiniai atvejai), o map koregavimu tiesiog apeini sia beda. Pas mane salta kuresi kuo puikiausiai, karsta kartais ir iki 10 sec pasukimo neuzsikurdavo, pasikeiciau akuma ir bedu neliko. Tai manau mapo koregavimas sitoj vietoj butu visiskai neprotingas pasirinkimas ir tai nera teisingiausias problemos sprendimas, gal tik lengviausias... Savo atveju ir mapa buciau pakoregaves, po to pasirodytu, kad ir akumas jau nelabai valyt, ta pasikeiciau ir islaidos dvigubos. Kad tevukas cipina, tai nereikia cia visam forume kist mapu koregavimu ir panasiai.

klouniuk ;) pas tave 2.5 ;] ar matei mane uzisminant apie 2.5? ir prie ko cia ta teuvka kisi? Jis nieko bendro su mano chipinimu neturi ;] Tavo atveju mapo nieks nebutu koregaves. Tau aisikiai pasakysiu isiskaityk auksciau, kad pries koreguodamas mapus padarau testa, atjungiu termo davikli ir paziuriu kaip kurias. Jeigu atjungus kurias geriau tai mapo kalte, jei nepasikeicia, mapas nieko detas. Pirma isiskaityk po to nusisnekek;)
Ir ko tu tada per privatus klausineji kaip atpazint mapus pas mane, o ne pas tevuka? :D Ir jeigu nematai, kad akumas supuves tai visiskas zioplys ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 22, 21:52:02 sukūrė GTA »