Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 85kw  (Skaityta 1571 kartus)

Neprisijungęs klikas

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
Audi 85kw
« Topic Start: 2012 Rugpjūčio 27, 03:11:00 »
sveiki, turiu audi a4 b7 su 1.9TDI 85kw. iskilo daug problemus, man suluzo du purkstukai (issiarde spyruokles) ir kura suvare i tepala, to pasakoje neapziurejus dingo trauka atsirado keistas garsas. maniau turba uzlinko, bet pakeitus purkstukus, kitu purkstuku gumeles, pakeitus filtrus ir tepalus uzsikure, pradejo dumint smarkiai, trauka neatsirado. vaziuojant kaip ir viskas ok, tik traukos ner bet kompas pradejo rodyt normalias kuro sanaudas. praviaziavus apie 100km apsipyle dumais, bet tiek ju buvo, kad paskui vaziuojancios masinos sviesu nakti nesimate ir surijo visa tepala. tai klausimas ar indeklus isplove man ar turba galejo nueit, pries tai kaip tveriausi virsu variklio alsuoklis kur ant virsutinio dangtelio yra labai sunkiai prasipute... ir klausimas ar alsuoklis gali itakoti trauka (nes turbinos nera visai) ar jau reiks keist turbina ar varikli :) sorry uz tokia ilga istorija :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Ats: Audi 85kw
« Atsakymas #1: 2012 Rugpjūčio 27, 07:13:08 »
Istorija ilga, bet informacijos mazai. Po tokiu nesklandumu pirmas dalykas reikejo matuoti kompresija, zinotum ar tvarkoje cilindrai, stumokliai, voztuvai. Toliau jeigu jokio kalimo nebuvo, tai prie ko tie indeklai. Isvare tepala kaip supratau per duslintuva, tai nepaziurejai ar ten nespjaudo tepalais, juk ir turbina paziureti, ar bent sparnuote yra, kliba asele nereikalauja daug pastangu, tik viena slanga nuimti. Jeigu alsuoklis uzsikimses, tai isivaizduok koks spaudimas karteryje susidarys, turetu kaip ir matuokle ispjauti, atjunk alsuoklio slanga kur is dangtelio iseina ir pamatysi ar pro ji kas iseina.

Neprisijungęs klikas

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2012 Rugpjūčio 27, 22:56:15 »
pries tai gi kura buvo i tepala suvare, tai sakau ar negali but isplove indeklu, ant laisvu dirbu idealiai lygiai, kompresija gera, klausimas ar gali del to alsuoklio pvz trauka dingt.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2012 Rugpjūčio 30, 21:13:02 »
Pavadinimą sutvarkyk pagal taisykles.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2012 Rugsėjo 28, 09:02:58 »
Sveikas tai kaip baigesi? pas mane tas pats tik alsuoklis neuzsikimses o traukos tai truksta.

Tas pats , tai issiarde purkstukai?