Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 2.5 tdi 132 kw sunkiai kuriasi po poros val.  (Skaityta 5392 kartus)

Neprisijungęs Fighter

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
o su AEL neina ko padaryt be siurblio keitimo, kad geriau karsta vestusi?
TDI varykliuose sita beda yra visur, kiek teko susidurti ir su VP siurbliu ir PD, cr sistemu dar nebuvo pas manes su tokiom bedom bet ten kitu yra.
AEL irgi pataisoma, bet pradziai nuimk t datciko fiskute ir patikrink, ar uzsives geriau

Neprisijungęs _Valdas_

• Įrašai: 412
    • Žiūrėti profilį
is tikro bedu yra gana daug, g/b kalta sir pats siurblys, bet jeigu analizuoti tavo programa,ypac korta "kuro kiekis startuojant", vyrs ~20c ir nuo 0 iki ~600 sukiu isvis 0mg/h (kuro kiekis ciklui)!o tai reiskia kad kompas neduoda jokio kuro varikliu nepasiekus ~600sukius. Programoje tai padaryta tam kad nebutu "dumelio" uzkuriant automobili.Kartu su ta korta koreaguojama zvakiu ijungimo korta,ten padaroma kad isijungtu zvakes esant karstu varikliu.Programiskai tie parametrai yra pataisomi. Tiksliai nustatyti ar tai yra karsto pleidymo problema? pasildyk masina ir uzgesink,nuimk fiske nuo temperaturinio davyklio ir palauk valandele.ir pabandyk uzkurt,jeigu uzsikurs kaip ryte, vadinasi ispresi problema pataisant programa.

Dėl šito skaičiaus manau perdėjai bent dukart. Bet esmė - teisingai.
AEL primityviai darant - keist kodingą. Normaliai - koreguot softą.

Neprisijungęs Edgaras7777

• Įrašai: 470
    • Žiūrėti profilį
is tikro bedu yra gana daug, g/b kalta sir pats siurblys, bet jeigu analizuoti tavo programa,ypac korta "kuro kiekis startuojant", vyrs ~20c ir nuo 0 iki ~600 sukiu isvis 0mg/h (kuro kiekis ciklui)!o tai reiskia kad kompas neduoda jokio kuro varikliu nepasiekus ~600sukius. Programoje tai padaryta tam kad nebutu "dumelio" uzkuriant automobili.Kartu su ta korta koreaguojama zvakiu ijungimo korta,ten padaroma kad isijungtu zvakes esant karstu varikliu.Programiskai tie parametrai yra pataisomi. Tiksliai nustatyti ar tai yra karsto pleidymo problema? pasildyk masina ir uzgesink,nuimk fiske nuo temperaturinio davyklio ir palauk valandele.ir pabandyk uzkurt,jeigu uzsikurs kaip ryte, vadinasi ispresi problema pataisant programa.
Kad man sitep suktu starteris iki 600aps. mmm butu :DDD

Neprisijungęs Fighter

• Žiūrėti profilį
Dėl šito skaičiaus manau perdėjai bent dukart. Bet esmė - teisingai.
AEL primityviai darant - keist kodingą. Normaliai - koreguot softą.
skaiciai pasakyti apitiksliai, del tikslumo nuotraukoje.kas supranta tas ir mato

Neprisijungęs Fighter

• Žiūrėti profilį
Kad man sitep suktu starteris iki 600aps. mmm butu :DDD
cia tik tuscias komentas

Neprisijungęs _Valdas_

• Žiūrėti profilį
mano neįgudusi akis mato, kad kuras atidaromas pasiekus 280aps/min prie 60-90 laipsnių.  Bet ne 600aps/min :V

Neprisijungęs Fighter

• Žiūrėti profilį
mano neįgudusi akis mato, kad kuras atidaromas pasiekus 280aps/min prie 60-90 laipsnių.  Bet ne 600aps/min :V
skaiciai buvo sakyti is atminties, ecu kortos nelaikau savo galvoje, zinau kaip rasti ir kaip taisyti, o daugiau cia tik kalbos ir jokios naudos, tema baigta turbut?

Neprisijungęs _Valdas_

• Žiūrėti profilį
dėl manęs - baigta (+) tik tokios paklaidos dirbant su auto tai..hmm..pas mane 0,1mm jau lemia nemažai, na o tamstai jei keli šimtai sūkių šen ten - nieko tokio, tada eime per pasaulį su taika (+)

tik bėda kai tokių neatsimenančių žmonių prisiklauso šiaip eilinis nelabai besidomintis pilietis ir atlėkęs pas remontuojančius asmenis pradeda aiškinti kaip kas turi būti.

be pykčio jokio, bet tamsta - žodis ne žvirblis.

Neprisijungęs Fighter

• Žiūrėti profilį
dėl manęs - baigta (+) tik tokios paklaidos dirbant su auto tai..hmm..pas mane 0,1mm jau lemia nemažai, na o tamstai jei keli šimtai sūkių šen ten - nieko tokio, tada eime per pasaulį su taika (+)

tik bėda kai tokių neatsimenančių žmonių prisiklauso šiaip eilinis nelabai besidomintis pilietis ir atlėkęs pas remontuojančius asmenis pradeda aiškinti kaip kas turi būti.

be pykčio jokio, bet tamsta - žodis ne žvirblis.

esme yra kortoje kur reikia keisti, o keisti reikia ne tik iki 300sukiu! ;)

Neprisijungęs Edis

• Įrašai: 222
    • Žiūrėti profilį
http://youtu.be/DmM9I_Fw9AY
Va, nufilmavau kaip siandien uzsikure :)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
edis nuvaziuok http://www.dyzeliuremontas.com/kontaktai patvarkis tau su kompu vedimasi ir busi ramus

Neprisijungęs Edis

• Žiūrėti profilį
cia tuose garazuose? jei ten, tai buvau. Pasijunge kompa ir nieko nerado :) sako noreciau prie ko nors prikibt, bet neturiu prie ko

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
cia tuose garazuose? jei ten, tai buvau. Pasijunge kompa ir nieko nerado :) sako noreciau prie ko nors prikibt, bet neturiu prie ko
ne uz arsenalo o i desine puse ant sanciu.yra juk nuorada su visais kontaktais.nuvaziuosi paprasysi startine eiga ar kaip ten pakuoregoti

Neprisijungęs Edis

• Žiūrėti profilį
supratau, ten tada reiskias dar nebuvau.. dekui ;)