Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ar tinka a6 2.5tdi turbina 110kw ant audi a4 1.9tdi 96kw  (Skaityta 5376 kartus)

Neprisijungęs M-A-R-I-U-S

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
turiu toki klausima chedryte uzlinko mano audines a4 1.9TDI 96kw turbina ir noriu paklausti gal kas susiduret ar tinka nuo 6tos audines turbina 2.5TDI 110kw ant a4???

Neprisijungęs sepaz

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
aisku, kad NE  :-] :-] :-]

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
Aisku,kad JO! Tik turi perdarinet :) ir gausi kompa perprogramuot ir nzn kaip su dacikais.. Bet cia toks kaip modas gaunasi jeigu tave tas butent domina o jeigu tik seip isimest tai netinka ;)

• Žiūrėti profilį
mane istikruju domina daugiau galios gal kas zinot ka galima padaryt be cipo kad geriau luptu aisku as nesiskundziu 1.9tdi ir 96kw iki uzlustant turbinai ejo kaip turi but ;Dtik noretusi kazko stipriau :D

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
acetono bakan ipilk.. turetu eit geriau.. Juokingai skamba kai nori idet didesne turbina, bet nenori chipuot ir tikiesi isgaut daugiau galios :D

• Žiūrėti profilį
girdejau as apie tuos cipus viskas daug greiciau pareina ir viska keist daug dazniau is kur man zinot kas tinka ar ka daryt as tam ir klausiu kad suzinot ir ce man acetono y baka nesiulyk jai nemoki normaliai atsakyt tai prisimysk y baka girdejau liepsnos is dusliu eina tada :-] :-] (!?)

Neprisijungęs EdvinasCP

• Įrašai: 279
    • Žiūrėti profilį
Šitas rimtc...
Nori dėt didesnę turbą, nori daugiau galios, bet programuot ECU nenori...
Didesnę turbą uždėjus standartinis kompas turėtų konkrečiai pjaut grybą, nes slėgis bus didesnis, mažins kuro kiekį arba avarinį režimą jungs ir išvis vos mašina važiuos.

O kas tas viskas daug greičiau sueina ir viską daug dažniau reik keist?
Tu pats sau prieštarauji. Pats klausi kaip turėt daugiau galios, kitam poste rašai su daugiau galios viskas greičiau genda...
Tavo vietoj rimtai apie acetoną pradėčiau galvot, jei ne į baką, tai bent suuostyt...

• Žiūrėti profilį
girdejau as apie tuos cipus viskas daug greiciau pareina ir viska keist daug dazniau is kur man zinot kas tinka ar ka daryt as tam ir klausiu kad suzinot ir ce man acetono y baka nesiulyk jai nemoki normaliai atsakyt tai prisimysk y baka girdejau liepsnos is dusliu eina tada :-] :-] (!?)

cipai gadina tik zmonem su medinem kojom ;] kiek turejas visas cipaves, ir ne viena neturejo bedu del chip ;] Jei nori galios - cipuok, jei bijai, kad kazkam pakenks - vazinek su stock ir dziaukis ;] Dedamas didesne turbo, gausi tik laga o ji vistiek pus kiek kompas liepia ;] arba perputines ir turesi avarini rezima, todel chipuot tektu visais atvejais :D

• Žiūrėti profilį
o sunku buvo iskart taip parasyt o ne visokias nesamones rasynet klycka tai gera cia gavai acetonas :D :-] :-]

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Kad tavo turbina ir taip nebloga slegi palaiko, nelabai tikslo yra det 2.5 turbina. Pasicipuok ir galvos nesuk :) O siaip su puslavoniais vazinejam, tai ar pries cipa ar po, vistiek genda :D

• Žiūrėti profilį
aisku reiks taip ir daryt gal mazdaug kainas zinai ir ka galima isspaust is mano traktoriuko :D :-]

• Žiūrėti profilį
aisku reiks taip ir daryt gal mazdaug kainas zinai ir ka galima isspaust is mano traktoriuko :D :-]

30-40ag galima ;] kainos priklauso nuo to kuris darys.

• Žiūrėti profilį
na bet vistiek bent mazdaug kiek kainuotu gal zinai?siaip girdejau vimota neprastai daro gal ten bandyt :V

• Žiūrėti profilį
na bet vistiek bent mazdaug kiek kainuotu gal zinai?siaip girdejau vimota neprastai daro gal ten bandyt :V

nuo 350 iki 700 bbz :) As tai girdejau priesingai..  :V

Neprisijungęs efkiss

• Įrašai: 116
    • Žiūrėti profilį
Prie to paties paklausiu, o 81 ar 95kW turbinos vienodos..? A4 ar A6. Volkswagen ar audi? Varikliai kaip supratu tie parys?

Neprisijungęs EdvinasCP

• Įrašai: 279
    • Žiūrėti profilį
Prie to paties paklausiu, o 81 ar 95kW turbinos vienodos..? A4 ar A6. Volkswagen ar audi? Varikliai kaip supratu tie parys?

95kw tokio aš nežinau. Jei kalbi apie 81 ir 96 tai turbinos skiriasi.

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį

95kw tokio aš nežinau. Jei kalbi apie 81 ir 96 tai turbinos skiriasi.
Èia gal kalbėjo apie 85 KW, tai ant 81 ir 85 vienodos

• Žiūrėti profilį
O GAL ZINOT KAS NORMALIAI PADARYTU TA PRASME IDETU CIPUKA?NES VIENI SAKO KAD VIMOTA GAIDYS KITI KAD GERAI   :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
O MUMS DIDELĖM RAIDĖM IR TAU ATRAŠINĖTI? AR VISTIK ĮSKAITYSI IR MEŽESNĖM RAIDĖM?

• Žiūrėti profilį
O GAL ZINOT KAS NORMALIAI PADARYTU TA PRASME IDETU CIPUKA?NES VIENI SAKO KAD VIMOTA gyvūnas KITI KAD GERAI   :V

Siaip gali pagooglint :] arba jei nori kreipkis pas mane  (aa)

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
O GAL ZINOT KAS NORMALIAI PADARYTU TA PRASME IDETU CIPUKA?NES VIENI SAKO KAD VIMOTA gyvūnas KITI KAD GERAI   :V

Gali vimota pasibandyt, kiek zinau jei nepatinka cipas, per kazkiek dienu kreipies, iraso atgal standartine programa ir grazina pinigus, pasisambink ir paklausk tiksliau, nes gal susapnavau.

• Žiūrėti profilį
o koks skirtumas kokiom raidem ko cia kabinejies ar cia taip jau labai prisipist nori? (!?) as klausiu klausimo o ne raidziu didumo (!?)

• Žiūrėti profilį
As taip pat per savaite galiu grazint i stock ir pinigus, bet dar niekas nesikreipe ir visa tai kainuotu puse vimotos  (aa)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
o koks skirtumas kokiom raidem ko cia kabinejies ar cia taip jau labai prikišt nori? (!?) as klausiu klausimo o ne raidziu didumo (!?)
Žiūrėk, susitariam iš anksto ir pasirink pats:
a) laikaisi forumo taisyklių su kuriom esi sutikęs.
b) jei turėsi problemų su bendravimu, bei nesilaikysi A punkto - būsi apribotas šiame forume.

Tad jei atėjai ir nespėjai anei kojų apšilt, tai bent bendros tvarkos laikykis, o ne skerečiokis. Klausimų dar turi?
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 30, 23:05:31 sukūrė Bajoras »

• Žiūrėti profilį
o koks skirtumas kokiom raidem rasau ar cia taip prikipt labai norejai?as klausiu klausimo o ne raidziu didumo (!?)