Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a8 2.5tdi 110kW, bedos su siurbliu  (Skaityta 3585 kartus)

Neprisijungęs vanagiux

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
a8 2.5tdi 110kW, bedos su siurbliu
« Topic Start: 2011 Vasario 11, 17:10:34 »
Sveiki visi,
iskilo tokia beda - kaip vienas meistras pasake pasibaige kuro siurblys, pradzioje budavo sunkiau kuriasi, bet dabar isvis vos bevaziuoja ant laisvu purtosi, vaziuoja vos vos, pasake, kad siurblio velenas isdyles, ka patartumete, restauruoti siurbli ar keisti i kita deveta? Gal kas turit pasiulyti gera siurbli arba zinot kas tvarko kokybiskai protingomis kainomis ir su garantija? Automobilis 2000m, 110kW, 2.5 TDI. Labiausiai tiktu Vilnius/Panevezys.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 11, 23:32:28 sukūrė Leopoldas »

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
  • Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
autopliuse ar gide pardavinejo siurblio mechanine restauruota dali uz kelis simtus  ;)

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi,
iskilo tokia beda - kaip vienas meistras pasake pasibaige kuro siurblys, pradzioje budavo sunkiau kuriasi, bet dabar isvis vos bevaziuoja ant laisvu purtosi, vaziuoja vos vos, pasake, kad siurblio velenas isdyles, ka patartumete, restauruoti siurbli ar keisti i kita deveta? Gal kas turit pasiulyti gera siurbli arba zinot kas tvarko kokybiskai protingomis kainomis ir su garantija? Automobilis 2000m, 110kW, 2.5 TDI. Labiausiai tiktu Vilnius/Panevezys.

Man rimtas meistras sakė, kad 1.9 TDI siurblys atlaiko nesubyrėjęs 2 TDI motorus. Nejaugi pas 2.5 TDI prastesni siurbliai?  Aišku, kitas reikalas, jei saliara buvo pilta prasta :(

Neprisijungęs pauliuksg

• Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
sveikas pas mane ir buvo sudyles kuro siurblys ir nevaziavo buvo siaubas seip kaune yra firma kuri kokybiskai daro remonta duoda garantija man patiko kaip jie padare ir sumokejau 1460lt bet siurblys kaip naujas ir kuriasi puikiai prie -30 nera problemu jei domina galiu surast tel nr galesi pasiskambint pasitart.

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
    • Žiūrėti profilį
cia tik man atrodo ar tu nevaikiskai permokejai?  :O maciau ne viena skelbima kad tvarko uz dvigubai mazesnes kainas  :V aisku pats vezes tvarkyt neesu

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
nu ce uz tokia kaina tris siurblius devetus nupirkt galima paieskojus, siaip restauruoti geriausia bus pigiausias variantas

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
    • Žiūrėti profilį
nu bet esu mates kad restauruoja po 500 ar klystu?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Kažkada domėjausi, tai čia už tiek būdavo tik el dalies remontas :V

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
    • Žiūrėti profilį

Kažkada domėjausi, tai čia už tiek būdavo tik el dalies remontas :V
tai kad dabar el dalies remontas 200-300

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
sveikas pas mane ir buvo sudyles kuro siurblys ir nevaziavo buvo siaubas seip kaune yra firma kuri kokybiskai daro remonta duoda garantija man patiko kaip jie padare ir sumokejau 1460lt bet siurblys kaip naujas ir kuriasi puikiai prie -30 nera problemu jei domina galiu surast tel nr galesi pasiskambint pasitart.
ajomajo :O
abitute :O

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Man rimtas meistras sakė, kad 1.9 TDI siurblys atlaiko nesubyrėjęs 2 TDI motorus. Nejaugi pas 2.5 TDI prastesni siurbliai?  Aišku, kitas reikalas, jei saliara buvo pilta prasta :(
Matai, dar viena medalio puse, kad yra du siurbliai, o vienas is ju turi ir elektronika... Kartais labiau pasigilinus galima labai pigiai susitvarkyti, tam tereikia labai aiskiai suzinoti gedimo priezasti. Visko buna, visko pasitaiko.

Neprisijungęs kitaskarolis

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
vp44 siurblio el dalies remontas kainuoja 250lt. cia su elektrines dalies nuemimu ir uzdejimu. galiu padeti  ;)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
Ieškojau kažko panašaus, bet tiksliai neradau. Neperseniausiai pradėjo man šalta trūkčioti, kartais plaukioja apsukos šaltai. Dabar dar lygtai pradėjo sunkiau kurtis šilta. Kaip suprantu man kuro siurblys jau rodo ragus. Kuri dalis čia bus jau gendanti ? Ir kokios orientacinės mechaninės dalies restauravimo kainos ?

Neprisijungęs kufas

• Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
pries metus tvarkiausi siurbli tai kainavo 700lt.i sita kaina iena viso siurblio patikra ir mech dalies remontas. ;)

Neprisijungęs cookis

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 2.5 TDI 110kW, bedos su siurbliu
« Atsakymas #14: 2011 Rugsėjo 07, 23:16:36 »
kas zinno gera siurblio meistra vilniuje?laukiu nr ;)

Neprisijungęs skirminas

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Re: a8 2.5tdi 110kW, bedos su siurbliu
« Atsakymas #15: 2011 Rugsėjo 14, 11:41:24 »
turiu siurblį pardavimui restauruota už 800lt jei domina
nr 0470506002 

Neprisijungęs justis17

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Rugsėjo 16, 13:20:22 »
sveiki.
kad nekurt naujos temos noriu cia paklaust. A6-c4 2.5tdi 85kw ant laisvu irgi pulsuoja. buvo pajungta diagnostikai meistras pasake kad gatava elektrine dalis, kuro normos jau labai svyruoja, ten nuo 1 iki 5-6 kazkur. ir pasake kad reik kitos tos el dalies nes senos neapsimoka remontuot. ar tikrai nebeimanoma sutvarkyt tos senosio ar cia tik tas mesitriuks tingejo tvarkyt ta mano dali. ir dar: koks pas mane skaitos siurblys v37 ar v44? griztamasis i siurbli eina is priekio.

Neprisijungęs skirminas

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Rugsėjo 16, 23:04:49 »
PAS TAVE VP-37