Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6/c4 2.5tdi atbulinio vožtuvo vieta  (Skaityta 1401 kartus)

Neprisijungęs Naudotojas

• Įrašai: 191
    • Žiūrėti profilį
A6/c4 2.5tdi atbulinio vožtuvo vieta
« Topic Start: 2012 Sausio 23, 18:25:59 »
Sveiki gal kas galite įdėti foto iš savo mašinos, kurioje vietoje stovi atbulinis kuro vožtuvas būtų geriau iš audi a6/c4 2.5tdi, būsiu labai dėkingas (+)

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
plastmasinis ant kuro filtro.is abieju pusiu susimauna slangutes

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
ira ten dauk voztuveliu variklio skiriuje.geriau diagnostika daryk ir bus aisku.va GTA patareu kaip karsta uzvedima sutvarkyt.as turguj pastovei bunu ir parduodu masinas,visi mane zino.

Neprisijungęs 3F

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
ira ten dauk voztuveliu variklio skiriuje.geriau diagnostika daryk ir bus aisku.va GTA patareu kaip karsta uzvedima sutvarkyt.as turguj pastovei bunu ir parduodu masinas,visi mane zino.

:O (!?)
Èia šaipais ar ką? Klausė kurioj vietoj vožtuvas, tai kam ta diagnostika? Prie ko čia GTA? Prie ko čia turgus?

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį

Èia šaipais ar ką? Klausė kurioj vietoj vožtuvas, tai kam ta diagnostika? Prie ko čia GTA? Prie ko čia turgus?

nesupranti nieko ir nerasik.diagnostika viska parodis.dauk masinu pardaveu diagnostika tvarkeu

Neprisijungęs 3F

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį

nesupranti nieko ir nerasik.diagnostika viska parodis.dauk masinu pardaveu diagnostika tvarkeu
Žmogus nesiskundžia gedimu, klausia detalės vietos. Ką tu dar nori diagnozuot?
Jungiesi vag com'ą pamatyti kur yra pvz stabdžių diskas?
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 23, 22:52:39 sukūrė 3F »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
as turguj pastovei bunu ir parduodu masinas,visi mane zino.

Jau žiūriu ne tik turguje žinos greit :-] :-] :-]

Neprisijungęs Naudotojas

• Įrašai: 191
    • Žiūrėti profilį
Zmogus gal nori buti placiai zinomas :-]

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
dauk masinu pardaveu diagnostika tvarkeu

Reiktų šituos žodžius į "auksines mintis" įdėti.

"tik neatsimenu ar ant grižtamosios ar ant kuro padavimo šlangutės ir nežinau į kurią pausę turi nepraleisti kuro..."

O vožtuvas, kad nesutekėtų kuras atgal į baką, paprastai dedamas ant kuro padavimo šlangos, tokia kryptimi, kad į tą pusę kur turi tekėti kuras į siurblį, - kurą praleidžia, o atbuline kryptrimi (jei bėgtų į baką) - nepraleidžia. Galima prieš kuro filtrą statyti. Kryptį galima nesunkiai pasitikrinti, jeigu nepažymėta ant pačio vožtuvo.