Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 C6 3TDI Turbinos sklendes problemos  (Skaityta 3694 kartus)

Neprisijungęs GintarasGT

• Įrašai: 767
    • Žiūrėti profilį
galima bandyti ipusti originalu, bet kad ji ipusti pirma reikia "ishpusti" :) neturedamas softo tikrai nesuzinosi ka ipusti nes bosch sw nr nemato jokia diagnostika, per diagnostika gali pamatyti tik VAG sw, bet butinai turi tikti bosch sw nr ir ne butinai kontroline suma sugadinta toje vietoje kuria galima pasiekti per obd jungti, full fhash gali skaityti/rashyti tik isardzius ecu ir prisijungus prie proco, bet visais atvejais kazka bandyk nes su sita kaida toliau tikrai nevaziuosi ;)

Neprisijungęs qweris

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
Gerai aciu. Reikes palekti iki klaipedos ar kauno atstovybes.

Neprisijungęs qweris

• Žiūrėti profilį
Dar toks klausimas, cipas galejo sujaukti kompui viska? Pries menesi cipuota buvo. Dar kurent ismeta esp foult, o patempus iskart uzsikuria. Tai susije kaip nors ar ne?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Gerai aciu. Reikes palekti iki klaipedos ar kauno atstovybes.
manai audi centras taves nepasius velniop? :D pasiulys pirkti nauja kompa uz puses masinos vertes ir tiek ziniu :D
Su Gintaru derinkis kad padetu siuo klausimu, gal apsiims sia galimai chaltura ;) arba varyk masina pas tuos kurie dare, lai dadaro iko galo :D

Neprisijungęs vakumas

• Įrašai: 48
    • Žiūrėti profilį
Sveikas,
o negali cia koks imobilaizeris taip "prisiukslinti" kompa? Pas mane panasus vaizdas buna jei bandai uzvesti be imobilaizerio.

Neprisijungęs qweris

• Žiūrėti profilį
Isspresta problema. Nusipirkus kita kompa ir ikileus masinos softa, viskas susitvarke.