Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 c6 3.0tdi blogai dirba variklis  (Skaityta 2181 kartus)

Neprisijungęs Giedrius325td

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
a6 c6 3.0tdi blogai dirba variklis
« Topic Start: 2015 Balandžio 20, 21:07:52 »
sveiki, neradau temos, jai tokia ira nukreipkit ten, zodziu atsirado pas mane tokia beda, variklis dirba taip lyg nepriristi purkstukai (garsiai dirba) jaucesi ties 4,5 ar 6 begiu (kai tik permeta pvz automatine deze i sekance pavara) ties 1700 apsuku, rytia kol variklis saltas taip nebuna, vaziuoja kuo puikiausiai. Purkstukai sudeti nauji pries menesi ir priristi. turiu sklendziu klaida P1018 Intake manifold runner bank 2 bet si beda jau buvo pries, ir variklis dirbo gerai. dar nesu tikras del egr nes EGR vacuum regulator command 95% ir nesikeicia, pastoviai 95%. padekit vyrai :) nes jau nebezinau ir ka bedaryt.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: a6 c6 3.0tdi blogai dirba variklis
« Atsakymas #1: 2015 Balandžio 20, 23:13:04 »
Yra belekokio dydzio ir issamumo C6 tema, visko ten yra, tad prazioplinai ;)

Nepriristi purkstukai nebutinai garsiai turi dirbti, tiesiog kompensacijos tampa nulines ir nesikoreguoja.

O bandei diagnostika daryti, ar tik klaidas nuskaitei? Nes burtininkauti is oro tikrai sunku.

Kada si beda islindo ir nutiko ir nerasai, o mes juk nezinome.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 20, 23:15:05 sukūrė Bajoras »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2015 Balandžio 21, 19:20:36 »
si beda islindo po menesio kai buvo sudeti nauji purkstukai, menesi atvazinejau puikiai,prisijungiau kompa paziuret del ko kartais uzsidega variklio ispejamoji lempute ir radau sklendes, ir is po to prisijungimo kaip sutapimas auto pradejo durniuot :) man pries tai kai sudejau naujus purkstukus nebuvau pririses, tai lygiai taipat dirbo kaip dabar, ant salto nesijauce, tik ant silto matoro. nesu as ten didelis diagnostikos zinovas ziurejau gyvus parametrus tai viskas lyg gerai isskyrus egr rodo pastoviai 95procentus, ir nesikeicia. snd atjungiau vakumine slangute tai niekas nepasikeite nei klaidos neismete. nenoriu tiketi kad nauji purkstukai orginalus nedeveti galejo isseit is rikiuotes, bet gal... turiu 12 men garantija, bandysiu savaitgali senus purkstukus atgal pabandymui sudet

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2015 Balandžio 21, 19:30:06 »
pamirsau pamineti kad  praita sestadieni tai prasidejo, ir snd dar buvau pabandes atjunkt sklendziu traukia, ir uzvestam varikliui stumdziau pirmyn atgal ir jokio skirtumo, manau kai skeldes uzsidaro variklis turetu gest. Bajorai ce as taspats kur su tavim youtubiai susirasinejau del purkstuku :)

Neprisijungęs GintarasGT

• Įrašai: 768
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2015 Balandžio 21, 19:40:52 »
gali stumdit, gali traukioti arba tampyti :D neikas neturi uzgesti nes kiekvienam cilindre yra po du isiurbimo voztuvus, sklende uzdaro tik vieno isiurbimo voztuvo kanala kiekvienam cilindre, o virs 2,1k rpm sklendes visada atviros, aktuatoriu spyruokles sklendes visada laiko pilnai atviras, atjunk jungdis nuo aktuatoriu ir sklendes bus atviros/nejudes ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2015 Balandžio 21, 19:49:32 »
dekui, as jau galvojau kad jos isluptos ira :) ar imanomas varijantas kad mano ecu grybauja ?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2015 Balandžio 21, 19:52:19 »
pamirsau pamineti kad  praita sestadieni tai prasidejo, ir snd dar buvau pabandes atjunkt sklendziu traukia, ir uzvestam varikliui stumdziau pirmyn atgal ir jokio skirtumo, manau kai skeldes uzsidaro variklis turetu gest. Bajorai ce as taspats kur su tavim youtubiai susirasinejau del purkstuku :)
taip, manau kad tas pats as, nemanau kad yra kitas bajoras kuris apie siuos motorus pasakos.

Sklendes ne prie ko cia tikrai ;)
Naujus purkstukus sugadinti ir nebus lengva, juolab is kart visus :)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 21, 19:53:59 sukūrė Bajoras »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2015 Balandžio 21, 19:57:31 »
as kai kodavau man meta ivesti 7 skaitmenu koda, ir automatiskai ismeta dar vena papildoma 14 lygtais skaitmenu koda, (ji atranda automatiskai ir galima koreguoti) gal sakau ten kaskas netaip, bet va sakau kad buvau susikodaves ir jau viskas buvo tikrai gerai, bet is po paskutinio diagnostikos prisijungimo pradejo blogai dirbt.  As ir manau kad sklendes ne prie ko nes man pries tai jau buvo ta klaida bet vazevo puikiai. nebeisivaizduoju kame ce saknys.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2015 Balandžio 21, 20:00:43 »
dekui, as jau galvojau kad jos isluptos ira :) ar imanomas varijantas kad mano ecu grybauja ?
Gal ir grybauja.
va visai sviezias nuotykis... Masina grybauja, belekas vyko, net uzgesta ir nebevaziuoja. Kol kas zmogui nurodyta i generatoriu, nes belekokie itampos suoliai vyksta ko pasekoje kompas net savim pradejo skustis.

Tad pasjunk kompa, ziurek i krovima, voltaza, ar nesokina per volta ir daugiau?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2015 Balandžio 21, 20:04:43 »
as kai kodavau man meta ivesti 7 skaitmenu koda, ir automatiskai ismeta dar vena papildoma 14 lygtais skaitmenu koda, (ji atranda automatiskai ir galima koreguoti) gal sakau ten kaskas netaip, bet va sakau kad buvau susikodaves ir jau viskas buvo tikrai gerai, bet is po paskutinio diagnostikos prisijungimo pradejo blogai dirbt.  As ir manau kad sklendes ne prie ko nes man pries tai jau buvo ta klaida bet vazevo puikiai. nebeisivaizduoju kame ce saknys.
Negali mesti jokiu 14 skaitmenu kodu.
Kodas yra keiciamas is seno i nauja.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2015 Balandžio 21, 20:05:25 »
krovismas 14,01v manau neblogai, as manau gal netycia jis jau man su tais kodavimais subludijo, bandyt galvoju varyt pas elektrika jis ten programom uzsijimineja ir galva gera turi gal kaska ras, bet turbut pirma pabandysiu sudet senus purkstukus atgal jai neatrasiu bedos

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2015 Balandžio 21, 20:12:07 »
pabandysiu rytoi idet nuotraukas kodavimo gal tas mano kompas pripjove gryba nes va sakau keicent koda pakeiciu sena 7 skaitmenu koda ir paspaudus ok meta dar viena automatiskai ilga koda nepamenu 13 ar 14 skaitmenu nu ir ten uzklause ar koreguosi ta koda ir jai ne tada isaugoti meta, isaugau ir rodo nauja koda kuris sutampa su vestu purkstuko kodu kuris ira virsuje 7 skaitmenu, o jai blogai ivedi neleidzia isaugoti, bandziau ir senus kodus atgal suvest, suvedziau, pravazevau ir jokio skirtumo, tada vel suvedziau esamus nauju purkstuku kodus, taip zaidziau kokis 5 kartus :) tai gal rimtai kompas pradejo durniuot :)

Neprisijungęs GintarasGT

• Įrašai: 768
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2015 Balandžio 21, 20:29:50 »
Gal ir grybauja.
va visai sviezias nuotykis... Masina grybauja, belekas vyko, net uzgesta ir nebevaziuoja. Kol kas zmogui nurodyta i generatoriu, nes belekokie itampos suoliai vyksta ko pasekoje kompas net savim pradejo skustis.

Tad pasjunk kompa, ziurek i krovima, voltaza, ar nesokina per volta ir daugiau?
pries 10 minuciu skambino tas kuriam ecu "grybavo" :D pasikeite akuma ir grybu nebeliko :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2015 Balandžio 21, 21:09:18 »
krovismas 14,01v manau neblogai, as manau gal netycia jis jau man su tais kodavimais subludijo, bandyt galvoju varyt pas elektrika jis ten programom uzsijimineja ir galva gera turi gal kaska ras, bet turbut pirma pabandysiu sudet senus purkstukus atgal jai neatrasiu bedos
mane ne pikas domina, o voltazo stabilumas.
Nereikia cia tos daug gudros galvos, programu daug juolab nereikia :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2015 Balandžio 21, 21:10:12 »
pabandysiu rytoi idet nuotraukas kodavimo gal tas mano kompas pripjove gryba nes va sakau keicent koda pakeiciu sena 7 skaitmenu koda ir paspaudus ok meta dar viena automatiskai ilga koda nepamenu 13 ar 14 skaitmenu nu ir ten uzklause ar koreguosi ta koda ir jai ne tada isaugoti meta, isaugau ir rodo nauja koda kuris sutampa su vestu purkstuko kodu kuris ira virsuje 7 skaitmenu, o jai blogai ivedi neleidzia isaugoti, bandziau ir senus kodus atgal suvest, suvedziau, pravazevau ir jokio skirtumo, tada vel suvedziau esamus nauju purkstuku kodus, taip zaidziau kokis 5 kartus :) tai gal rimtai kompas pradejo durniuot :)
Idek foto, arba atsiusk man i pasta uab@todesa.lt

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2015 Balandžio 21, 21:11:06 »
pries 10 minuciu skambino tas kuriam ecu "grybavo" :D pasikeite akuma ir grybu nebeliko :D
Gera patirtis cia gavosi (y)
Svarbu iseitis rasta ir gan nesunkiai :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2015 Balandžio 21, 21:42:50 »
ok kai padarysiu foto imesiu, ziurek dar vienas klausimas, kai dejau purkstukus saibutes varines ciut storesnes buvo negu orginalios bet labai nezymiai gal tai itakos turi? bet va kad menesi laiko gerai buvo :) dar manau reiktu pabandyt akuma atjunk ir vel pajunkt gal nusiresetins kasnors :)  zinok visokiu minciu kvailu kyla kai nerasta liga :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2015 Balandžio 21, 22:31:15 »
Saibuciu storis skiriasi mazai, nesuk galvos. Tiek storesnes, tiek ploneses, tie siauresnes ir platesnes eina ir is gamyklos ir is audi centru.
Akumo atjungimai galiodavo silkiu ir bulku laikais, cia totaliai ne ta masina :)
O surisdamas purkstukus nesumaisei vietu?
Pirmas cil yra keivio puses salia zibinto, trecias ties langu.
Ketvirtas ties vairuotojo fara ir eina link stiklo iki sesto.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 21, 22:32:56 sukūrė Bajoras »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2015 Balandžio 21, 22:58:28 »
ne vietu nesumaisiau, idomiauses reikalas tame dar kad man pirma kart sukodavus viskas buvo gerai, dirbo purkstukai graziai.  o kai prisijungiau praita sestadieni paziuret klaidu, tuo paciu ir dar kart pasitikrinau purkstuku kodus, visi buvo gerai suvesti pagal numeracija, ir po to patikrinimo man viskas ir prasidejo, nz gal ce toks sutapimas nes as nieko ten nesaugojau tik zvilgtelejau ir tiek. kita diena kai jau buvo negerai tada dar bandziau is naujo perkodot ir nebepadeda tai, dar man keista kad eina suvesti senu purkstuku kodus kai tie seni net neprijungti (esant naujiems)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2015 Balandžio 25, 10:30:47 »
Variklio kompas priima visus galiojancius ID kodus, nesvarbu ar tas purkstukas toje vietoje yra ar nera.
Jei vesi negaliojanti koda - kompas nepriims.

tad galima suvesti nuo kitos masinos purkstuku kodus, sumaisyti vietomis, gali kodai likti seni ir t.t.

Neprisijungęs auris99

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2015 Birželio 01, 14:08:46 »
Nekuriant naujos temos:

C6, 3.0TDI, 176kw. Varikliui dirbant tikriausiai purkstukai(gal) cikci(tiksi, kala, nzn kaip geriau ivardint garsa)? Jausmas toks, kad garsas progresuoja ir jau net nebekomfortabiliai garsiai.

Kitų šalutinių poveikių nepastebėta. Kame bėda gali būt?

P.S. Manau nesusiję, bet pradėjau pilt tik Neste Pro Diesel.

/Aurimas
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Birželio 01, 14:10:23 sukūrė auris99 »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2015 Birželio 01, 14:21:14 »
Bėdų tokioms mašinos pradeda ieškoti nuo kompiuterinės elektronikos diagnostikos, nes tep spėlioti yra lakstymas po pievas ir gaudant vėjus

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2015 Birželio 01, 16:04:07 »
gali būti išsihermetine purkšukai, paprasčiausia būtų padangų tikrinimo skyscio papurkšti ir pažiūrėt ar neburbuliuoja