Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 c5 Allroad 2.5tdi ipurskimo momento nustatymas  (Skaityta 2419 kartus)

Neprisijungęs informatikas

• Įrašai: 133
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
Turiu vag-com 10.6 versija. Per ja matosi, kad ipurskimo momentas velyvokas.  Kaip ji paankstint? Ar tai daroma programiskai ar mechaniskai reguliuojant siurbli? Ir koks tas kampas turetu buti? Auto 2001 metu, variklio kodas AKE, 132kw, kuro siurblio gale raide E.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 28, 11:11:33 sukūrė informatikas »

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
darosi mechaniskai, jei nezinai, koks turi buti, tai kaip zinai, kad velyvas?

• Žiūrėti profilį
paziurejau per vag-com, per sita iskiepi programos
http://www.ross-tech.com/vag-scope/TDIGraph.html
tai pas mane tarp melynos ir raudonos panasiai per viduri
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 28, 15:04:09 sukūrė informatikas »

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
o kelinta grupe ziurejai?
P.s. Caps lock knopke klaviaturos kaireje buna.
Reguliuojasi mechaniskai, gan nesudetingai.

• Žiūrėti profilį
ziurejau 000, jei apie tai kalbam
p.s. sorry uz didziasias

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
4 kanale ziurek

• Žiūrėti profilį

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
tikrai taip  (+) (+) (+)

• Žiūrėti profilį
reikes vakare pasijungus 4 grupe paziuret, nes po dirzu keitimo sunkiau vedasi , kai variklis atausta, bet pakaitinimas dar neisijungia.
dar klausimas
     Направление А⇒ Начало впрыска позднее
     Направлении В⇒ Начало впрыска раннее

cia A kryptis sukimo kai ipurskimas velyvas ar norint pavelint?
ir su B atitinkamai
ir sukti ten kiek reikia? daug ar ciut ciut?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 28, 15:42:09 sukūrė informatikas »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
reikes vakare pasijungus 4 grupe paziuret, nes po dirzu keitimo sunkiau vedasi , kai variklis atausta, bet pakaitinimas dar neisijungia.

Šitas ir mane nervina, nerandu niekur galų. Žvakes sudėjau naujas, bet dar per mažai temperatūros ir jų nekaitina. Atjungus daviklį dirba ok. Ryte kuriant jaučiasi, kad užsikuria nedirbant keliems cilindrams. Kur galų galėtų ieškoti, ar jų išvis ieškoti?

• Žiūrėti profilį
Šitas ir mane nervina, nerandu niekur galų. Žvakes sudėjau naujas, bet dar per mažai temperatūros ir jų nekaitina. Atjungus daviklį dirba ok. Ryte kuriant jaučiasi, kad užsikuria nedirbant keliems cilindrams. Kur galų galėtų ieškoti, ar jų išvis ieškoti?
tai pirmiausiai paziurek ar iki visu zvakiu maitinimas ateina,
o kokias zvakes sudejai, ne levaka koki?
buvo cia vienas kazkokias cekiskas sudejes, tai panasiai kaip tau buvo
pajungus prie akumo pasirode, kad vidurys ju kaista, o ne galiukas

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Maitinimą gi minėjau, kad tikrinau. ;) Žvakės orginalai bosch. Atjungus tą 4 kontaktų temperatūrinį daviklį, kaitina ok, į visas pypkes įtampa pasiduoda. Nu bet kuriasi tai taip keistai. Lyg jau norėtų iš pusės abaroto kurtis, bet paima iš užgęsta.

• Žiūrėti profilį
Maitinimą gi minėjau, kad tikrinau. ;) Žvakės orginalai bosch. Atjungus tą 4 kontaktų temperatūrinį daviklį, kaitina ok, į visas pypkes įtampa pasiduoda. Nu bet kuriasi tai taip keistai. Lyg jau norėtų iš pusės abaroto kurtis, bet paima iš užgęsta.
tai tau reiketu, kad kas suprantantis diagnostika padarytu,

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Visi parametrai normose. Aš pats ją pasidarau, tik kad įdomus toks reikalas čia. Kol garaže stovi, kuriasi iš pirmo pusės abaroto.

• Žiūrėti profilį
Visi parametrai normose. Aš pats ją pasidarau, tik kad įdomus toks reikalas čia. Kol garaže stovi, kuriasi iš pirmo pusės abaroto.
va pasiskaityk apie ipurskimo momenta, turetu tau tikti :)

После замены ремней, ухудшения пуска, и увеличения расхода я перекопал кучу инфы и сервисов и поигрался с зажиганием раза 4 на специолизированном WV-Audi центре.

Моя А6 1996г 2,5ТДИ пробег более 300тыщ, пришла с Бельгии, было зажигание 6град, и ошибка начала впрыска, но пускалась с пол пинка, расход 6,7л, масла 0,0.

Через 40тыщ на WV-Audi центре заменили все ремни и ролики, помпу (ор.запчасти 450 + 100$ работа). На WV-Audi центре ставят зажигание не по углам а WAG тестеру в пределах 31-76 ед (0,5-4град), для новых тачек ставят 35-50ед (1-2град), для старых немецких машин (у них это 150-200тыщ) до 76ед (4град). Для моего движка поставили сначала средний прел 62ед (3град). На других нормальных дизельных сервисах поле допуска 1-11град, чем выше износ, тем раньше зажигание (больше угол опережения)

Так вот, при угле 1-2гр заводится (при +8+20 град (свечи не включаются) очень хреново 5-10сек, даже чуть теплый), со свечакми лучше (2-7сек). При нулевой и минусовой температуре после пуска холодная дымит светло-серым (позднее зажигание), если у вас дымит ставте раньше.
Ставили далее угол 3-4гр почти тоже самое, только дыма на холодную меньше
Поставили далее еще раньше 5,7град (100ед по WAGу) заводится с полпинка при любой температуре и прет 200-210км/ч и расход масла 0.0, соляры 6,7 (при 130кмч) а был 7,5л при 1-3град.
Кстати после 5град (на этом моторе) комп уже кажет ошибку начала впрыска (значит зажигание вне предела 0,5-5град), а работает и пускается отлично, проверено на 4х машинах. И еще некоторые гаражные компы тогда показывают зажигание не 5,7град а 5,7-5 =0,7гр (5гр - типа предел), а WAG кажет правильно Там 5град ставят на моторы с пробегом 200-250тыщ (у них это очень старые), а дальше на свалку или русским

У кореша на сотке с таким двиглом и пробегом 800тыш (износ конкретный, но масла брала оч.мало), заводился с эфиром (зажиганиние было 4град) расход был 9л, поставили 9-12град и стала пускатся почти как новая, и расход стал 7л, у другого при пробеге 600тыщ зажигание стоит 8гр и неплохо все пашет, несмотря на то что комп кажет ошибку.

Надеюсь кому-то поможет.

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
kad cia ne toks mataras

• Žiūrėti profilį
kad cia ne toks mataras

ane? :V
tai gal pratrint? ar mintis panasi del degimo ankstinimo ir variklio ridos?

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
cia 5 cil variklis aprasytas, bet paankstint degima nera blogai, sviestu koses nepagadinsi

Neprisijungęs Artur1989

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
gal kas pakomentuos mano ipurskimo momenta. aciu.

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 28, 16:52:31 sukūrė Artur1989 »

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
jeigu nagai niesti gali biski paankstint, bet nemanau kad kazka pajusi

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Na paskaičius tą straipsnelį aiškiau nepaliko. Pas mane parametrai kaip ir ok :V Kas konkrečiai gali įtakoti tą keistą kūrimąsi? Gal prie daugiau šalčio viskas pasitaisys, dabar toks blogas tas oras ant ribos.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
Na paskaičius tą straipsnelį aiškiau nepaliko. Pas mane parametrai kaip ir ok :V Kas konkrečiai gali įtakoti tą keistą kūrimąsi? Gal prie daugiau šalčio viskas pasitaisys, dabar toks blogas tas oras ant ribos.

Evaldai,ir pas mane panasi problema buvo,sunkiai kurdavosi ryte lyg koks triperis.dbr kuresi kaip sakoma ”s pol abarota”.ieskok galu, ”kas iesko tas randa”.pas mane a6 c4 2,5.kiek suprantu pas tave 2,5 v6,bet esme ta pati.jai viska isbandes,istikrines iskaitant ir starteri-belieka tik penki variantai. 1.velyvas degimas,(reik siek tiek ankstyvesnio).2.siurblys,(arteja paskutinioji). 3. purkstukai, (blogai purske). 4. voztuvai,(nebelaiko slegio). 5.ziedai,(silpna kompresija). Kuris is situ variantu gali buti,spresti tau paciam.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Man keisčiausia, kad kai šalta, tai ji nori kurtis iš pusės abaroto, bet užsikuria ir užgęsta, tada vėl kuri ir užsikuria iš to pusės abaroto. O kai šiltam garaže stovi, kuriasi vieną abarotą apsukus.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
nezinau as tu rotoriniu siurbliu,pas mane visai kitoks variklis.bet mano draugas irgi vargdavo su kurimusi ryte 2,5 v6 110kw.tai jis is keliu siurbliu susirinko viena ir pasidare,kad gerai kurtusi ryte.kiek zinau,tai tie siurbliai megsta daznai gesti. o del garazo,kad geriau kuresi,tai gal tavo atvejui dar ir dregme turi itakos.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Vėl tu varai :D Aš gi nesakau, kad vargstu, tiesiog man niežti sužinoti ar viskas ok, o jei ne, tai sutvarkyti :)