Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 C5 2,5 TDI 2000m. Nesiveda auto  (Skaityta 1594 kartus)

Neprisijungęs Mjey

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
A6 C5 2,5 TDI 2000m. Nesiveda auto
« Topic Start: 2013 Rugsėjo 29, 17:24:04 »
Sveiki, reikalinga pagalba, forume apie atsiradusią bėdą neradau atsakymo. Problema: važiavau iš Vilniaus į Alytų, atvažiavus užgesinau variklį ir palikau nakčiai. Kitą diena nebe-užvizsiveda, starteris suka kaip įprastai tačiau, jokio griebimo.... Patikrinau visas šlangutes, saugiklius reaaliai apžiūrėjau visą motoro skyrių, jokių negerumų   nepastebėjau. Mašina  Alytuje, šiame mieste net nežinau į ką kreiptis dėl diagnostikos..
Pastebėjau dar tokį dalyką, kad anksčiau pasukus raktelį į degimo padėtį suveikdavo įsiurbimo kolektoriuje sklendė, dabar ji nevaikšto, sakau gal čia problema. Gal kam nors yra taip buvę irr žinote ką reikia daryti, dėkoju iš anksto už minčių pasidalinimą.

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 C5 2,5 TDI 2000m. Nesiveda auto
« Atsakymas #1: 2013 Rugsėjo 29, 17:45:17 »
Tai jeigu gesinimo sklende pastoviai uzdaryta tai kaip tu ta motora uzkursi be oro? :think:

Neprisijungęs Mjey

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2013 Rugsėjo 29, 18:37:26 »
tai aš ir bandau išsiaiškinti, kas įtakoja sklendės veikimą.

Neprisijungęs Edgaras7777

• Įrašai: 470
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Rugsėjo 29, 19:19:18 »
Daznai ta sklende nuo suodziu prikepa, ir lieka uzsidariusi, ne karta toks atvejis buvo... o tau sukompresija suka ar ne? gerai isiklausyk, nes jai ji uzstrigus tada nebuna kompresijos, nera oro ner kompresijos-vakumas

Neprisijungęs Mjey

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Rugsėjo 29, 20:52:05 »
aš tą sklende mechaniškai atidarau, pakeliu paspaudęs. Nu kaip ir minėjau tai tik prielaida, kad dėl jos bėdos.

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2013 Rugsėjo 29, 21:01:48 »
padarykit bent klaidu nuskaityma ir tikiriausiai rasit 01318

Neprisijungęs Mjey

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2013 Rugsėjo 29, 21:50:22 »
o ką reiškia šitas kodas? tai vat ir turiu problemą dėl tų klaidų nuskaitymo, pats esu Vilniuje o mašina Alytuje. Alytuje neįsivaizduojuį ką kreiptis. Galvoju, jeigu forumiečiai duos gerų minčių ką galima pasitikrinti, smulkų remonta padaryčiau pats, nes kitas variantas samdyti trala ir vežt i Vilnių

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2013 Rugsėjo 30, 13:45:41 »
o ką reiškia šitas kodas? tai vat ir turiu problemą dėl tų klaidų nuskaitymo, pats esu Vilniuje o mašina Alytuje. Alytuje neįsivaizduojuį ką kreiptis. Galvoju, jeigu forumiečiai duos gerų minčių ką galima pasitikrinti, smulkų remonta padaryčiau pats, nes kitas variantas samdyti trala ir vežt i Vilnių
na ar bent badei pats ieškot? http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/01318

Neprisijungęs Mjey

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2013 Rugsėjo 30, 14:25:52 »
dėkui už atsakymus, šiandien surado diagnostikos meistrą, žiūrėsim ką ras.

Neprisijungęs Mjey

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2013 Spalio 01, 22:20:35 »
padarius diagnostika klaidų kurios galėtų įtakoti variklio darba nepastebėta. Beje atjungus laida mašina užsivedė, tačiau kaip sakė dirbo keli cilindrai atrodė variklis iššoks. Po kelių minučių susinormalizavo, bet kaip meistras sako nedirba vienas cilindras, tiksliau purkštukas. Atsukus purkštuko vamzdelį nesikeičia variklio darbas, kitus atsukus variklio sūkiai sumažėja.
kaip manot, ar galiu su tokiu variklio darbu bandyti važiuoti iki Vilniaus? ar gali kas nutikti blogiau?

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
geriau nevaziuok, gali visai pribaigt

Neprisijungęs Mjey

• Žiūrėti profilį
pasikeičiau tą purkštuką kurio prasukus vamzdelį nesikeitė variklio darbas. Užsivedė ir važiuoja gerai, tik pastovėjus kelias valandas užsiorina ir to pasekoje nebesiveda. Pasikeičiau grįžtamas šlangutes, situacija ta pati, užsiorina. Nebežinau ką daugiau žiūrėti.

Neprisijungęs HARIBO

• Įrašai: 288
    • Žiūrėti profilį
greiciuausai bus karamislai nugriuve to cilinndro neatidaro vostuvu ir automatiskai nedirba,jai turi su kuo tai nuimk danktelius matisi ar jie vietoj.

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
del uzsiorinimo pabandik pakeisti gristama vostuva ant kuro filtro gal jis nelaiko kuro nedauk jis ten kainuoja apie 20lt

Neprisijungęs Mjey

• Žiūrėti profilį
problema išspręsta, pakeistas purkštukas (be laido), kaip ir minėjau važiuoja, bet pastovėjus nesukuria.  Taip pat gaudė orą, kaip kolegos patarė pakeičiau grįžtama vožtuvą. Dabar vedasi ok. Praščiau vedasi karšta, tai kiek žinau greičiausia ateityje nusprogs dar siurblys.