Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 c5 1.9 tdi AWX 130bhp baltas dumas uzspaudus vaziuojant  (Skaityta 1056 kartus)

Neprisijungęs AB13

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
A6 C5 1.9 TDI awx 130 bhp, kuriasi gerai, jokio dumo. Trauka gera. vaziuojant gerai uzspaudus  meta balta duma, stiprus dyzelio/tepalo kvapas, ir baltas dumas is tepalo uzpilimo angos, ant laisvu uzgazavus nemeta jokio dumo, dirba graziai. Ant tepalo dangtelio nera jokios koses, antifryzas shvarus, gazuojant neburbuliuoja, dangtelio nemeta pergazavus. Termostatas parejes, neuzsyla variklis iki darbines temperaturos, ir vejelis karsto nepucia, bet nemanau kad turi ka nors bendro del dumu. Kas gali buti?  purskstuku gumeles, ziedai? Dekui

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
gal galva pradege, ar tarpine :think: baltas dumas gi kai ausinimo skystis patenka i degimo kamera, bet greiciausiai saltas motoras ir nepilnai sudeges kuras (H-)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gegužės 10, 17:46:40 sukūrė laimisirko »

Neprisijungęs AB13

• Žiūrėti profilį
Mano galva, tai dumas saldus turetu buti, ir ausinimo skyscio mazeti, tapalas jame etc, traukos nebutu ir ant laisvu dumintu, kompo klaidos dabar nieko

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
berots egr ant sito  motoro antifryzu ausinamas. pradeciau nuo jo

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
berots egr ant sito  motoro antifryzu ausinamas. pradeciau nuo jo
deja :)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Teko girdet kad baltas gali buti ir del purkstuku gumeliu.. Jei antifrizas nedingsta tai abejoju,ar su galva bus bedos :) PD varikliai ant ko man labai patinka, kad duma is ju tikrai sunku isspaust, 96kw mano gali iki grindu grezt vaziuojant is paskos- kaip benzas, jokio dumelio ir trauka gera  :) Matyt ispurskimas geras :) ) O va senesni dyzeliukai tai jau pameta, pameta ta duma
P.s. bet del purkstuku gumeliu kurtis sunkiau turetu... Tai gal kaip ir atkrenta  :V
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gegužės 11, 11:14:32 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
Pasiziurek gal termostata perekupas isemes bus kad slangu nepustu

Neprisijungęs AB13

• Žiūrėti profilį
Buvo termostatas, pasikeiciau i nauja. Temperatura vistiek nekyla, tai bus temperaturos sensorius parejes.
Tepala leidzia per interkulerio virshutine slanga prie tepalo filtro, ir apie  egr tepalais apeje.