Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 c4 2.5tdi 103kw temperaturinis daviklis  (Skaityta 657 kartus)

Neprisijungęs Rolas91

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
A6 c4 2.5tdi 103kw temperaturinis daviklis
« Topic Start: 2016 Balandžio 19, 23:27:12 »
Sveiki, iskilo klausimas del temperaturinio daviklio kuris siuncia info I ecu. Tai butu virsui ausinimo zarnos stovintis dvieju kontaktu daviklis. Ar del to daviklio man gali sokineti apsisukimai? Zinau skamba  nekaip, bet atjungus jy variklio darbas susinormalizuoja. Dirba be trukciojimu. Siurblio purkstuku ir viso kito kas susije gedimus atmetu nes viskas tvarkyta. Tiesa retkarciais atjungus gerokai pakyla laisvi apsisukimai o kartais nepakyla. Diagnostika klaidu taip pat nerodo. Dekui kas pagelbes

Neprisijungęs aurimas1992

• Įrašai: 207
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 c4 2.5tdi 103kw temperaturinis daviklis
« Atsakymas #1: 2016 Balandžio 20, 22:18:45 »
Sveiki, iskilo klausimas del temperaturinio daviklio kuris siuncia info I ecu. Tai butu virsui ausinimo zarnos stovintis dvieju kontaktu daviklis. Ar del to daviklio man gali sokineti apsisukimai? Zinau skamba  nekaip, bet atjungus jy variklio darbas susinormalizuoja. Dirba be trukciojimu. Siurblio purkstuku ir viso kito kas susije gedimus atmetu nes viskas tvarkyta. Tiesa retkarciais atjungus gerokai pakyla laisvi apsisukimai o kartais nepakyla. Diagnostika klaidu taip pat nerodo. Dekui kas pagelbes
Ziurek siurbli..

Neprisijungęs Rolas91

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 c4 2.5tdi 103kw temperaturinis daviklis
« Atsakymas #2: 2016 Balandžio 23, 22:32:05 »
siurbly buvau ydejas kita gera degima pastates su vagu  kuro norma reguliuok kaip nori plaukioja vistiek apsisukimai nebezinau kur beieskot ko nebeissivaizduoju. dejau ir elektrine daly kita vistiek plaukioja kuriasi siltas saltas puse pasukimo uzvedi dirba nelb graziai pasyla plaukioja tie apsisukimai nors tu ka.