Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 95m 2,5 TDI kai nekaitina zvakiu sunkiai kuriasi  (Skaityta 9138 kartus)

Neprisijungęs labus1

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
Ar kaitina žvakės pasitikrinti jokio mokslo nereikia. Imi kontrolinę lemputę - vieną galą kabini ant akumo pliuso , kitą ant žvakės antgalio (ant kurio pypkė maunasi). Jei lemputė dega - tai kaitina ir žvakė gera. Žinoma geriausia būtų tai daryti išsukus žvakes ir jos korpusą pasodinus ant minuso - tada matytum ar visas galas kaitina ar tik galiukas  :D, bet jei kontrolkė dega ir neturi garažo tai per šalčius jas sukinėti nėra labai malonu....

Neprisijungęs GTI

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
bl jai sumaisiau masa su srovve tai ph nereik stumt pet faktas kad tokiose nekaitina ilgai zvakes pirma pasidomekit poto aiskinkit
 ff

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
kuo šalčiau tuo ilgiau kaitina,pas mane yra lemputė padaryta tiesiai nuo žvakių,tai kaitina tikrai pakankamai ilgai net po to kaiskydelyje jau užgesta lemputė,paskui užkūrus vėl gal 2 minutes kaitina,taigi jei pas tave trumpai kaitina ieškok bėdų

su lempute žvakes tikrinant tai matysi kad ji KAŽKIEK dar gyva,nors praktiškai ji gali ir nebekaitint,kai kitos jau bus raudonos,šita bus tik lengvai šilta,lemputė to neparodo,ji arba dega arba ne,geriau arba su testeriu žiūrėt arba duot srovę per ampermetrą ir žiūrėti kiek ima srovės

Neprisijungęs GTI

• Žiūrėti profilį
pas mane gerai kurias ir prie -18 is pusia abaroto uzsikuria ir as ir galvojau kad su zvakem buvo beda bet degimas buvo pabeges. o kad trumpai sildo sake audi salone :P

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
jei žvakės kokios priklauso pvz bosh duraterm, tai jos l greit ikaista ir nat atjungus srovę, dar nemažą laiko tarpa  laiko šilumą, o yra pvz po 8 lt žvakės tai koks tn gali būt veikimas?

Neprisijungęs GTI

• Žiūrėti profilį
tai turbut kad jos dar laiko siluma pas mane ir kaskokios liktai bosh zvakes bet tiksliai nzn :D