Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 95m 2,5 TDI kai nekaitina zvakiu sunkiai kuriasi  (Skaityta 9161 kartus)

Neprisijungęs liotar

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, yra problema kai nekaitina zvakiu sunkiai kuriasi, degimas atseit pagal meistrus geras, viskas pakeista. jai pakaitinimo lempute nors trumpam uzsiveda kuriasi idealiai. apie tai buvo daug sneketa, bet mazum kas sia problema turejot ir jau isprendet?

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
zvakes nesildo kol temperatura lauke, ir taip pat vaariklio bloko, nenukrinta zemiau +3-5 laipsniu C. Dar nebuvo, kad kaitintu per sias dienas kelias, kai nukrito kazkiek temperatura lauke, manau be rugsejo galo ir nesulauksim.

Neprisijungęs liotar

• Žiūrėti profilį
nu tai zinau, problema jau nuo praito sezono, kai jau pradeda kaitint

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
ka cia prispeliosi, kiek variklis beges, kokie parametrai, viskas ir susiveda, ner sprendimo tam, kad vestusi. Kaip suprantu sneki apie tai, kai karsta palieki, ir atsala iki tiek kad zvakiu dar nesildo ir vel vedi.

Neprisijungęs darius6

• Įrašai: 129
    • Žiūrėti profilį
as ir su tokia problema wargau, per kelis servizus state degima pagal kompa.bet i viena serviziuka nuwariau sako reikia ankstint degima, tj paankstino tj dabar be problemu wadasi ;)

Neprisijungęs liotar

• Žiūrėti profilį
na taip kai atsala ir nekaitina sunkiai kuriasi, arba dabar kai visai nekaitina irgi sunkai kuriase rytais, variklis apie 300000 km beges, utenoje gyvenu o ten meistru geru nelabai ir zinau, nelabai ju ir yra, degimas atseit pagal kompa darytas, bet butu idomu dar pankstinti mazum kaip sako dings problema

Neprisijungęs liotar

• Žiūrėti profilį
Gal kas zino kas utenoje degima reguliuoja, tik ne pas Ivoni?

Neprisijungęs darius6

• Žiūrėti profilį
o kur tas ivonis?man paankstino ten kur prie tornado buvusio ten viduje ivaziavus, kur yra servizas

Neprisijungęs liotar

• Žiūrėti profilį
ivonis randasi vaziojant i pakalniu puse, dyzel servizas, bet juo nusivyliau, na dekuj zinosiu kur kreiptis va greit ir varysiu, mazum ir man isispres problema

Neprisijungęs darius6

• Žiūrėti profilį
aj ir as tada pas ji buvau (nezinojau kad taip vadina), ir man nieko nepadare jis, tik pinigus paeme

Neprisijungęs liotar

• Žiūrėti profilį
na va buvau suankstino degima ziuresiu ar bus efektas

Neprisijungęs darius6

• Žiūrėti profilį
nu parasyk ar bus efektas.kiek sumokejai?

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
jei variklis  jau nepergeriausias (kompresija maza, purkstukai ir t.t), tai ir su geru degimu nesikuria, bendradarbis savo pastato gera degima, ziema neuzkuria, pasistato dvigubai ankstesni nei priklauso, tada vedasi

Neprisijungęs gisas

• Įrašai: 245
    • Žiūrėti profilį
kai nusipirkau masina buvo lygiai tokia pati beda. midezas sutvarke degima(paankstino), bet nieko nepasikete-vistiek nesikure. pakeitus paskirstymo dirza viskas susitvarke-kuriasi is puse variklio vertimo  (aa) mazu dirzas per kokia metke negerai uzdetas buvo :V

Neprisijungęs liotar

• Žiūrėti profilį
ryta isbandysiu ir pasakysiu efekta, na tai 15m masina nera ko noret kad viskas butu tobula,ne kaip katrie sneka ir masto...suprasciau butu 5 ir tai neroklis

Neprisijungęs liotar

• Žiūrėti profilį
nu seip tikrai pagerejo vedasi zymiai geriau

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
tai kaip čia pirma statot degimą, po to diržą keičiat,mano durna galv tai atv turėtų būt (aa)

Neprisijungęs Xplode

• Įrašai: 254
    • Žiūrėti profilį
tevo ta pati beda buvo...paskaitem rusu forumus, tai ten siam varikliui kurio dideles ridos rekomenduoja degima ankstint iki 7laipsniu. taip ir padarem, dabar kuriasi vos nuo rakto prisiletimo.

Neprisijungęs liotar

• Žiūrėti profilį
tai kad dyziliu dideles ridos visu, tik dauguma atsukta, o dauguma sudmeistriu stato degima , pagal originalius parametrus, naujam varikliujiuj kurie priklauso, tada ir buna bedos

Neprisijungęs aiwaraz1

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
ivonis randasi vaziojant i pakalniu puse, dyzel servizas, bet juo nusivyliau, na dekuj zinosiu kur kreiptis va greit ir varysiu, mazum ir man isispres problema
dar kitaip sakant "dyzelistai" buvau nuvares savo bulkute tai kai atstate diegima tai reikejo atga siurbli prasukt ant senu mano pacio atsizymetu mietkiu. as nesuprantu kaip ten jie ir dirba kad uzsikuuria servise o kai grysti namo nebeuzsikuria taip lengvai. nuvarai vel tenpat papisi prota jiems kad nebesikuria po ju nustatymu tada sako kad neeju problemos. typo profai o istikruju tik daug sneka ir nieko nepadaro jeigu norit kad gerai diegima atstatytu zinau kad kazkur kaune netoli centro yra geras labai servisas kur kaina atitinka kokybe ir tikrai nesigailesit

Neprisijungęs liotar

• Žiūrėti profilį
blemba, tas dyzel servizas , tai tik pinigam i bala ismatimuj, prisijungia prie kompo iskar 50lt ima, o realiai naudos nepadaro, jai dar pakrapsto koki suda dar ima pinigus, kai pagalvoji norisi i snuki jiems trenkti, pas vienus elektrikus buvau, prisijunge prie kompo , sakau kiek skolingas; sako nieko nera cia uz ka moket pinigus, o tie ablavukai isvis patyliu

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
laikinai , kol išspresi bėdą, gali atjunginėt rytais temperaturos davikliiuką, kur maža fyške , turėtu kaitint. aišku geriau kad nereiktų :-{/ bet  kad starterio nepjauti pamėgink.

Neprisijungęs Pu6ipun4ik

• Įrašai: 243
    • Žiūrėti profilį
Turiu toki pat automobiliuka ir panasia beda, tai prie progos ir paklausiu.
Auto vedasi idealiai vasara ir ziema pakaitinus 2-3 kartus, bet kai <20C tai uzsiveda po kokio 3-5 sukimo, o pastotejus kokia para tai labai sunkiai. Degimas paankstintas 7-8  kazkokiu vnt. ( kaip nustatoma kiek reikia ankstinti? Kokie minusai ankstinimo?) kokiu butu patarymu kad geriau kurtusi?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 18, 21:29:05 sukūrė Pu6ipun4ik »

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
jei tokie simptomai ,tai purkštukus bandyk ir kompresija tikrint (+)

Neprisijungęs liotar

• Žiūrėti profilį
o idomu ar utenoj kasnors galetu kokybiskai patikrint purkstukus?