Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 2002m 2.5tdi.uzsidega esp lempute ir pradeda dūminti  (Skaityta 2562 kartus)

pagado

• Svečias
gal kas zinot ka daryti uzvedu varikli uzsidega esp lempute ir pradeda dumiti nebetraukia.gal galit kas padeti.is anksto aciu.

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
minciu yra, bet be diagnostikos diskusijos bevertes. darykis diagnostika

pagado

• Svečias
ar filtras negali buti uzsikises

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
nemanau. siaip diagnostika pasakytu kur bedos ieskot. dega esp, vadinasi varikliniam sedi klaida, kuria pamatytim. kaip sakiau nenoriu tusciai plepet be diagnostikos.

pagado

• Svečias
man viskas prasidejo. kai isemiau saugiklius .visa diena issivazinejau nieko nebuvo. kita diena nebesikure galvojau kad akumas. du tris kartus uzkaitinu zvakes uzsiveda ryte paskui visa diena gerai vedasi.po 3-2 dienu ryte uzsikuriau pavaziavau apie25km.uzsidege esp lempute nebebuvo traukos ir dumija toks kaip duju kvapas atrode kaip filtras uzsikises.paskui vel atsigavo irvel tas pats.

Neprisijungęs lagas

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
buvo parasyta jau ka daryti.

pagado

• Svečias
kur pareina kartu nuo filtro dvi slangos viena juoda plona kita storesne ir permatoma.permatomoje slangoje matosi oro burbulai ar turi buti ar ne.

Neprisijungęs audi77777

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Burbulų neturi būti. Tu pabandyk pažiūrėti  visą kuro sistemą, nuo bako iki kuro siurblio.

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
tepalus i varikli irgi pro duslintuva pilat?

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
o variklio check'as nedega?

Neprisijungęs Ashmindis

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
man panasiai buvo tik man dar tepalu per savaite 3ltr suvalge ir per glusa isvare, keli meistrai prognozavo turbina. Bet vienas draugelis meistras nuramino, nuvaziavau iseme alsuokli praplove. Ir dumai dingo, ir trauka atsirado...

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Koks pagr. dirzas,ar siurblys nekeistas?

Neprisijungęs nonstop

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
Pas mane tas pats tik vaziuojant kartais uzsidega ir spaudziant gaza lyg prasikasi ir purtosi netrauka.Uzgesta vel iskart traukia viskas gerai, uzsidega vel tas pats. Varysiu daryt diagnostika nes kitaip nezinia kas yra bet problema yra tame kad dabar speciailiai neuzsidega gali neit patikrinti kas per problema, o uzsidega dazniausiai ant trasos vaziuojant, uzgesinus masina ir uzvedus vel viskas gerai. Kai uzsidega neina jos isjungti jau niekaip... ka daryti??

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Pas mane tas pats tik vaziuojant kartais uzsidega ir spaudziant gaza lyg prasikasi ir purtosi netrauka.Uzgesta vel iskart traukia viskas gerai, uzsidega vel tas pats. Varysiu daryt diagnostika nes kitaip nezinia kas yra bet problema yra tame kad dabar speciailiai neuzsidega gali neit patikrinti kas per problema, o uzsidega dazniausiai ant trasos vaziuojant, uzgesinus masina ir uzvedus vel viskas gerai. Kai uzsidega neina jos isjungti jau niekaip... ka daryti??

Juk pats atsakei-diagnostika. O patikrinti tikrai eis, nes bus islikusios klaidos.

Neprisijungęs nonstop

• Žiūrėti profilį

Juk pats atsakei-diagnostika. O patikrinti tikrai eis, nes bus islikusios klaidos.

Pas mane dabar lygiai tokia pati bėda tiesiog identiška, mašina ir tokia pati ir variklis 114kw, tai prijungus kompa ismete kad temperaturos daviklis blogas ir viskas, nors dega dabr uzvedus pastoviai ir dreba ir dumina sviesiais dumais labai gausiai, kartais viskas gerai buna traukia afigiainai vazineju normaliai, bet vel uzsidega ir viskas neina vaziuot tik i garaza daugiau niekur.Tai sake gali buti kaltas Turbinos valdymo voztuvas, kuris stovi prie kuro filtro( srote nuo 50 iki 100lt) arba oro srauto matuokle, bet ja patikrinti eina kaip atjungi fyskia ir jei niekas nesikeicia tai ragas jei, bet jei pasikeicia tai sake turi buti viskas gerai, sian bandys ziuret ar keicias ar ne. kai voztuva pravale tai viskas gerai buvo kokia valanda ir vel tas pats buvo... tai nezinau ir ka daryti gal dar kas ka patartu?

Neprisijungęs nonstop

• Žiūrėti profilį
Tai va padare diagnostika ahuiena tai pasake kad siurbliui paskutinioji pareina, tai dar galima vazineti kol nepareis

Neprisijungęs nonstop

• Žiūrėti profilį
Taigi siurbliui ragas visdelto...