Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 2002 2.5tdi quatrro maziau kaip puse bako degalu gesta  (Skaityta 4975 kartus)

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
tai kaip sakei pastacius ta varza apie kuria nieko neismanau  :-) man rodis ale pilnas bakas degalu? ,bet as bandziau ta jungti nuimt uzdet man duomenis nesikeicia,o nuemus ta kita tai iskart rodo tuscia baka ar taip turetu ir but?ka man dabar reiktu darit? sorry uz durnus klausimus,as tik dar mokausi :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Nuemus maza jungti, tau turetu net neleisti kurti, mirkseti pakaitinimas, apie joki degalu kieki tau niekas nerodys, nes tai yra bako siurbliuko daviklis, kada jam atsijungti kai per mazas kiekis degalu bake, kad neuzsiorintu sistema. Jeigu apie varzas nelabai supranti, sunku bus toliau ka nors daryti, tada bent paprasyk draugo kuris turi testeri , kad bent daviklio varza ismatuotu.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Liepos 29, 16:43:45 sukūrė only AUDI »

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
nuemus ta jungti man kuresi kuo puikiausiai ir nieko nesikeicia nei kuro ligio skydelije parodimai nei kas mirksi

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Nepamenu, kaip ten būdavo tiksliai, bet lygtais atjungus tą jungtį ir turi leisti kurti. Ten jei galva neapgauna, veikia grandinės principu tas daviklis. Nėra grandinės - leidžia kurti. Tu ją atjungei ir leido kurti, esant mažiau nei puse bako ar ne?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
nuemus ta jungti man kuresi kuo puikiausiai ir nieko nesikeicia nei kuro ligio skydelije parodimai nei kas mirksi

Jeigu bake kuro daugiau kaip puse tai jo, bet jeigu maziau uzsikurs normaliai, bet palaikyk ilgiau , kad padirbtu, kol neliks kuro filtre ir sistemoje, tada susipazinsi, ka reiskia nuorinti 2,5 tdi V6  :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nepamenu, kaip ten būdavo tiksliai, bet lygtais atjungus tą jungtį ir turi leisti kurti. Ten jei galva neapgauna, veikia grandinės principu tas daviklis. Nėra grandinės - leidžia kurti. Tu ją atjungei ir leido kurti, esant mažiau nei puse bako ar ne?

Nelabai, kai kuro nera daviklio varza apie 110 omu. Nera nieko paprasciau kaip tai patikrinti, uzkuri masina ir atjungi jungti, kai atidarytas dangtelis is karto girdisi ar siurblys veikia ar ne.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
kuro buvo daugiau nei puse bako,tai nuemus ta davikli ant uzvestos masinos siurbliukas nustoja veikti ar pradeda?dar yra toks pastebejimas kuro buvo daugiau nei puse bako per ta padala kuri randasi per viduri tarp puses ir pilno tai va atidarius ta pirma dangti man kuras pliuptelejo gal kokius 3-4lrt ispiliau ant zemes o atidarius ta kita dangteli net neissipile? tai gal vizgi neperpunpuoja?

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
tai gi sakei,kad tas daviklis neleidzia uzorinti sistemos atjungia siurbli iskart? :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai gi sakei,kad tas daviklis neleidzia uzorinti sistemos atjungia siurbli iskart? :think:

Isdestyk aiskiau savo minciu eiga  :)

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
dar ira trecia plude bagazinej maziukas dangtelis, o salerka pliutelejo todel kad jos daugiau kaip puse bako nes kur sitie davikliai stovi zema bako vieta gaunasi

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
sneku apie tai kaip pats minejai,kad kai bus maziau nei puse bako tai masina veiks kol kuras bus sistemoi bei filtre o tada uzsiorins ir uzges,bet ir minejai,kad tas daviklis ale mato,kad kuro nera jei jo maziau negu puse bako ir atjungia siurbli neleidzia sistemai uzsiorint?Seip situacija yra tokia,kad as realei nezinau kiek tu degalu pagal rodikle prietaisu skydeli turi but,kad uzgestu,masina pirkta voketijoje ir voketis sake,kad kurto turi but ne maziau kaip puse bako kitaip gesta pagal kompa kuro likutis 300km nors kompas ten rodo nuo vazevimo stiliaus,bet esme ne  tame noriu issiaiskint ta beda ir pataisit nelabai noriu eksperementuot ir vazinet kol uzsiorins ir uzges ir ka darisiu kur viduri miesto uzgeses nors ir veziuosiu kanistra saleros,kad dapilt,bet jei sistema uzsiorins tai taip paprastai dapilus neuzsivesiu jau nesnekant jei zmona sedes prie vairo tai tokiu budu problema neissispres,bet dar dasides viena uzorinta sistema tai ir klausineju ka darit gal kas gali koki meisrta vilniuje patart gal pakeist visa ta bako santechnika ar ka,vienu zodziu reik normalei ta dalika sutvarkit,kad galeciau kaip zmogus vaziuot kol rodikle skidelije parodis,kad reik kuro pilti ;)tai jei galit kas kaip padet buciau labai dekingas ir tikrai atsiliginciau aciu is anksto

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Truputi ne taip supratai, kadangi kai kuro daugiau kaip puse bako, indas dar pats uzsipildo, kai maziau jau siurbliuko deka, nors siaip siurbliukas dirba pastoviai, tik kai kuro jau visai tuscias bakas , tada tas daviklis sureaguoja ir gesina varikli. Jis nemato kiek ten yra to kuro , mato tik pacia zemutine riba, o i skydeli parodymus jau siuncia visai kiti davikliai. Man yra buve ir toks atvejis, kad gryztama atjungus nuo bako, taip pat padirbo kol sistema buvo pilna ir uzgeso, uzsiorino visa sistema, kodel daviklis nesuveike net neaisku. Siaip kaip rasiau, uzkurus turi girdeti kaip siurbliukas dirba, atjungi jungti, siurbliukas taip pat turi atsijungti.

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Panasi situacija tik mirksi pakaitinimo lempute ir viskas. 10 dienu begije laukiu varykliuko su davykliu ir problema ispresta.
Klausimas: Ar teisybe kad sitas davyklis eina kartu su varykliuku ? Ar galima atskirai davykli pakeisti ?

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
vienu zodziu no sito klausimo pradzios taip ir nesupratau ar yra pas mane tas anrtas siurblys ar nera kai kurie cia sako,kad cia kas antros audi problema tik susidurusiu nematau gal lietuvoi audi tik kelios :D supratau tik viena reik varit pas meistrus tegu palieka saliaros maziau negu puse bako uzveda ir laukia kol uzges o jau tada jiesko kas ten yra ir kas neveikia ;),o vaziuot ir laukt kol uzges viduri gatves ir net nematau prasmes to darit nes ir uzgesus nezinosiu ka darit tik i serviza tempt aciu visiems uz patarimus tik deja visi skirtingi :-/ ir baka siule plaut ir antra varikliuka keist kurio nera visai (!?)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Liepos 29, 21:41:31 sukūrė Norbertas »

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
tai va mieli forumieciai beda isspresta aciu visiems uz patarimus,bet vienintelis only AUDI ta linkme patarinejo tai didelis dekui.o esme buvo daviklije kuris stovi bake kuris gesina varikli esant mazam kuro lygiui ta jis ir pjove gryba prie puses bako pastate man ta varza ir viskas ciki tik reiktu nepraziopsot kai kuras bus realiai ant nulio,man tai neaktualu nes nevazineju ant rezervo.tema rakinu jei kam kils klausimu rasykit i PM ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nereikia temos rakinti, si problema daug kam aktuali, tegul cia ir klausia.

Neprisijungęs Mjey

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, noriu pasitikslinti: skydelyje kai rodyklė parodo puse bako užsidega lemputė kad kuro nebedaug. Nuvažiavus apie 100km užgesta, nors kuro rodyklė rodo virš 15 ltr. Ar čia kažkuris daviklis blogas bake? Dėkui už atsakymus.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, noriu pasitikslinti: skydelyje kai rodyklė parodo puse bako užsidega lemputė kad kuro nebedaug. Nuvažiavus apie 100km užgesta, nors kuro rodyklė rodo virš 15 ltr. Ar čia kažkuris daviklis blogas bake? Dėkui už atsakymus.

Taip ir greiciausiai tas kur prie siurbliuko.

Neprisijungęs Donce25

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
issimimk siurbliuka iswalyk kibiriuka ir visa kita, paziurek ar nebus kokia kiaura slangute kur kura partraukia i ta kibiriuka, paprasciausia isgresinek i ta kibiriuka skyliu ir baiksis..