Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6, 2.5tdi, V6, 110kw variklio alyvos temperatura  (Skaityta 3749 kartus)

Neprisijungęs DIMsonAs

• Įrašai: 278
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Turiu klausima del v6, 2.5tdi, 110kw variklio alyvos temperaturos.
Siam momentui turiu dvi a6. Abiejose Castrol 5w40, G12, pakeisti termostatai, vand., pompos.
Bet vienoj vaziuojant ir 50km/h, ir 200km/h tepalo temperatura laikosi 70-80 laipsniu, o kitoj tepalo temperatura pakyla iki 140 laipsniu.
Atkreipiau demesi vakar, teko pravaziuoti 160km/h 4 pavara ir ziuriu tepalo temperatura labai greit pasieke 140 laipsniu.
Siandien vaziavau 6 pavara 90-100km/h Vilnius - Nemencine, is paskos antra mano audi, tai vienoj tepalo temperatura rode 70 laipsniu, kitoj 120 laipsniu?
Noriu paklaust kokia tepalo temperatura turi buti ir kodel tarp dvieju tu paciu metu masinu, toks alyvos temperaturos skirtumas?

Toj kur temperatura aukstesne, nesenai nupirkta, tai negaliu pasakyti, ar taip buvo anksciau, ar ne. Bet uzvakar buvo keistas generatoriaus, vair., stiprintuvo dirzo itempejo kransteinas (nuo a4 2.5tdi, 2004metu)., ar tai gali kazka itakoti? Nes prie to kransteino tvirtinasi alyvos pasildinimas - ausinimas.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Birželio 04, 21:42:41 sukūrė DIMsonAs »

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
gal varo kompresija i karteri :} damushtas variklis?

Neprisijungęs DIMsonAs

• Žiūrėti profilį
o kaip tai galima patikrint?
Nes truakia abi vienodai, dumu jokiu nera?

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
bandyt matuot kompresija

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Tai paprasciau matuokle isimti, jeigu varys kaip is kamino tai viskas aisku. Nors pas situos variklius niekas nekeicia alsuoklio filtro, tai irgi neaisku kokios pasekmes ir kur gali mestis slegio pramusimas.

Neprisijungęs inferno

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
Su nepakeistu filtru garina kaip is duslintuvo pro tepalo uzpilyma

Neprisijungęs widazas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 69
    • Žiūrėti profilį
kamsteli pucia lauk, jei alsuoklis uzsikises.

Neprisijungęs DIMsonAs

• Žiūrėti profilį
Na bandysiu ziureti, bet jauciu neanksciau savaitgalio. Aciu uz patarimus. Parasysiu kas kaip.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
tiesiog masinoj,kurioj rodo auksta temperatura viskas ciki,o kur rodo zema gal daviklis levas.Tiek ziniu.

Neprisijungęs kufas

• Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
nu kad nelabai gerai kad tiek daug rodo.normaliai buna apie 70-80 laipsniu.gali buti skydelis kaltas arba daviklis tepalo temperaturos.pasijunk vaga ir pasiziurek ka rodo.tiksliai tepalo temperatura,manau,galetum pasimatuoti techniniu apziuru centre  ;)

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
jo ir man idomu pasidare kokia turetu buti tepalo temperatura,nes pas mane dacikas rodo apie95, kai variklio temp buna 90laipsniu,lauke apie+20...

Neprisijungęs creed

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
pas mane apie ~90. toks pats variklis

Neprisijungęs Mjey

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
pas mane 130 važiuojant 120 nežinau ar gerai :think:

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
pas mane 80, nesu mates kad daugiau uzkiltu  :-) irgi nezinau ar gerai, tepalas pilnai sintetinis, lauko oro temperatura +19

Neprisijungęs DIMsonAs

• Žiūrėti profilį
Su nepakeistu filtru garina kaip is duslintuvo pro tepalo uzpilyma

Na as manau kad iki 170 laipsniu dar nieko baisaus, nes 180 laipsniu jau raudonai pazimeta:)

Ziurejau, pro tepalo uzpilyma biski yra kazkoks garsas kaip is duslintuvo ir biski dumelis eina baltas, bet alyvos temperatura 100 laipsniu rode kaip ziurejau.
Tai net nezinau, seip jei kompresija i varikli eitu, manau kad neuzsukus tepalo uzpilymo dangtelio, o tik ji uzdejus jis turetu sokinet, o ten nieko ramei sauguli uzdetas.

O antroj audinej tepalo tempertura apie 80laipsniu buvo, tai garsas is tepalo uzpilymo biski tilesnis, bet jokio dumelio nera?

Zodziu vazinesiu ir toliau su ta audi, jei trauka dings, ar iki 180laipsniu temperatura kilt prades, tai tada jau ziuresiu:) Dar nebandziau per vaga temperatura paziuret, gal isvis koks daviklis ar spidometras grybauja?

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
170cia uzvire jau pas tave turi buti,manau dacikas gryba pjauna nes prie tokios tem tau jis kiaurai iseitu.kitoi audi viskas  gerai taip ir turi buti

Neprisijungęs herpaderp

• Įrašai: 289
    • Žiūrėti profilį
Pas mane apie 100 laikosi, jei paspaudi kartais iki 120 pakyla ar net daugiau (pas mane 132kW).

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
Nu pas mane vasarą va tai nuo 80 iki 110 tepalas laikos.  :V Bet su vandens temperatūra liūdniau, įtariu meistrai padarė, kad grysčiau, nes biški pakaista.  :E

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
100-110 cia nesamone kazkokia :goodboy: 80ir vsio turi buti nebesvaikit.

Neprisijungęs 3F

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
"100 is about right. High speed on the motorway will take it to 110C. 70 is too cool unless its town driving. Bear in mind that the water is at 90C which exists to cool the oil."

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
o kuris daviklis yra atsakingas už telapo temperatūra skydelyje? ar tas kuris iš viršaus, ar tas po karteriu?

Neprisijungęs creed

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
specialiai atkreipiau demesi, tai tokiu metu laiku ilgiau pavaziavus pakyla iki ~100, o taip apie 90 laikosi.

Neprisijungęs Vaidasa6

• Įrašai: 37
    • Žiūrėti profilį
Na pas mane 114kw mechanas 6begiu.
Tai normaliai vazinejant 90c ,o jai jau i autostrada islyst tai iki 100 buna.