Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 2.5tdi 120kw tepalo kiekis ir matuoklės ilgis  (Skaityta 1534 kartus)

Neprisijungęs Rendy

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gal galėtų pagelbėt kas nors. Nusipirkau a6 su purkštuko problema (myžčiojo, motoras vibravo ir pan.), restauravau purkštuką, įsidėjus jį pradėjo kilti tepalo lygis, pasirodo po restauracijos jis pradėjo dar blogiau dirbt :D
Pasikeičiau tepalus, įsidėjau gerai veikiantį purkštuką iš 110kw motoro, užkūrus girdėjosi, kad pakeistas purkštukas dirba kitaip, bet neėmiau į galvą. Po kelių dienų patikrinau ir pamačiau, kad tepalo lygis vėl pakilęs, užšilusiam motorui nuėmus tepalo propkę eina garas ir jaučiasi svylančio dyzelio kvapas, norėjau apšikt ir padegt auto, bet nurimau ir pagalvojau, kad mano pačio klaida bus. Suradau identišką puikiai dirbantį purkštuką, nuvežiau pas meistrus, pakeitė, atrodo viskas liuks tad reikia vėl tepalus pakeist. Supyliau 5l tepalo, pravažiavau per dieną 300km, jokių garų ir smarvės neliko, ryte tikrinant tepalo kiekis buvo dviguba norma (iki matuoklės apačioje esančios viršutinės oranžinės plastmasės viršaus). Blt tai koks gi kiekis tepalo pilasi į šitą motorą? :D ir jei kas nepatingėtų iš turinčių identišką auto pamatuoti tepalo matuoklės ilgį butų malonu, galvoju gal maniške ne nuo mano auto :D )
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 21, 10:30:33 sukūrė Rendy »

Neprisijungęs povivilas

• Įrašai: 234
    • Žiūrėti profilį
raso, kad 2,5 tdi 120 kw pilasi 6L, bet gal tiek nesupilsi, nes idealiai viso ir neisleisi.

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Aš lygtais į savo AFB(110kw) supilu apie 5l. Kažkada buvo kilus mintis, jog irgi perilga, bet pagal kodus patikrinau su kitais 2.5, kodai tokie patys.

Neprisijungęs Rendy

• Žiūrėti profilį
Per didelis tepalo kiekis manau irgi nėra gerai ar ne?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Koks skirtumas kokia matuoklė, kai pagrindinė problema, kad tepalo kiekis didėja, o tai labai blogai pačiam varikliui. Kodėl tu viena purkštuką tvarkai, išimk visus ir nuvežk patikrinti, gal ten bėgą per kokį kiaurai.

Neprisijungęs Rendy

• Žiūrėti profilį
Tepalo nebedaugeja,rasiau, kad issisprende problema. Bet ar gali but taip, kad net 5l tepalo netelpa i sita mtora?

Neprisijungęs wilmiz

• Įrašai: 599
    • Žiūrėti profilį
as keiciant i afb supelu visad tik 4.8 ltr iki viduriuko matuokles po to ryte paziuriu ar dapilt reikia ar ne nes. gerai nuseda tada :-)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
5.5 pilasi.is kur tokie kaip 4.8 net nesamone.

Neprisijungęs Rendy

• Žiūrėti profilį
Na man 5 buvo per daug.

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
Tepalo nebedaugeja,rasiau, kad issisprende problema. Bet ar gali but taip, kad net 5l tepalo netelpa i sita mtora?

gali buti, as kai supilu 5l man buna didzioji norma, o as ilgai ir tepalus varvinu ir is filtro vietos senus pasalinu, taip kad jei pas tave daugiau motore buvo likusio seno pilnai gali but virs normos

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
132kw varikliui savo tepala keites jau 8 kartus supilu visada 5,5 litro iki max ribos varikliai identiski , tai arba neisleidi daugiau kaip 1-2 litru tepalo arba kazkas negerai

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
132kw varikliui savo tepala keites jau 8 kartus supilu visada 5,5 litro iki max ribos varikliai identiski , tai arba neisleidi daugiau kaip 1-2 litru tepalo arba kazkas negerai
[/q

na paskui kai pasiima i filtra dar ir as kokius 200-300ml dapilu, bet faktas ,kad ne visi vienoda kieki isleidzia ir nevisiems vienodas kiekis tada susipila :think: