Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 2.5TDI 114kW įdomi kūrimosi problema.  (Skaityta 6215 kartus)

Neprisijungęs Redas

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Tai kaip po nakties kūrėsi? Nors šiandien gal šalčių nebuvo tokių dideliu.

Dar nekūriau, rytoj popiet kursiu. Parašysiu tuoj grįžęs po kūrimo. ;)

EDIT: tarp kitko ir didelių šalčių maniškei net nereikdavo, užtenka kokių -7 ir mažiau ir pradeda jau jaustis kad kažkas netaip, sunkiai kuria, juodą dumą meta.

Neprisijungęs Redas

• Žiūrėti profilį
Kūriau šiandien automobiliuką, palikta parai lauke, tai galiu pasakyti kad degimo reguliavimas problemos neišsprendė. ;) Kuriai lygiai taip pat, kai ir pakeitus žvakes, atgalines šlangutes, sureguliavus degimo kampią niekas nepasikeitė nei per plauka ;/

Neprisijungęs kasyka

• Įrašai: 56
    • Žiūrėti profilį
Man ir tokia pat beda, jau nebezinau ka daryti... dar man apsukos plaukioja cia siurblio el. dalis parejus.. gal del to ? kuro normo sumazinimas  negali itakoti?

Neprisijungęs saidaaure

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
Pas mane ligiai taip pat dar baisiau turiu kokia 30sec sukt kol tik pradeda griebt.
 :-(

Neprisijungęs thoughtful

• Įrašai: 425
    • Žiūrėti profilį
aha, pas mane irgi tas pats, a4 b5 2.5tdi 110kw, siandien net neuzsivedziau ir traktoriaus akumas nepadejo, zvakes keistos lapkriti, tikrintos, visos gyvos, srove ateina. Jauciu reiks lekt pas garazasTDI, buvo problemu su trauka tai sitos bedos priezasti radom. Diagnostika daryta klaidu nera, kampas geras.

Neprisijungęs egidijus 40

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
kaimynui tai yra buve,sunkiai kurdavosi nuo 10 minus tai per 1 dantuka siurblio dirzelis buvo...budavo kad dumais apsipila,ar net akuma nusodina....sutvarke degima kaip priklauso tai dabar ar minus 20 ar plius 30 is puses apsisukimo ima... :)

Neprisijungęs saidaaure

• Žiūrėti profilį
Kaip sakiau pas mane ligiai tas pats buvo,Siandien keiciau zvakes tikekimes pades nes tik is 6 viena veike (8-)

Neprisijungęs Redas

• Žiūrėti profilį
kaimynui tai yra buve,sunkiai kurdavosi nuo 10 minus tai per 1 dantuka siurblio dirzelis buvo...budavo kad dumais apsipila,ar net akuma nusodina....sutvarke degima kaip priklauso tai dabar ar minus 20 ar plius 30 is puses apsisukimo ima... :)

Šituom reikės pasidomėti, nes panaši situacija, kad iki -10 pakrenta oras ir pradeda grybauti ;)

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
su 2.5tdi 103kw tokia pacia beda kovojau dvi ziemas, pakeiciau starteri, akuma, zvakiu laida, zvakes, filtrus, dirzus, tepalus, 4 kartus reguliuotas degimas. Buvo tikrinti purkštukai, tik šiltam motorui, buvo geri. tada šaltai mašinai išsukau purkštukus, nuvežiau kad patikrintų-visi myžo. pakeičiau naujais ir pats nepatikėjau rezultatu. prie -18 kūrės taip pat kaip prie +18 idealiai. bet po mėnesio užsikirto vandens pompa ir nutrūko diržas  :D Tiesa, čia Volvo s70, bet motoras tas pats.

Neprisijungęs thoughtful

• Įrašai: 425
    • Žiūrėti profilį
Šituom reikės pasidomėti, nes panaši situacija, kad iki -10 pakrenta oras ir pradeda grybauti ;)
Tai jei per viena danti net persokes dirzas tai tiesiog gali but degimas velniskai per velyvas... Jei degimas tvarkingas tai ir ner ko tu dantuku ziuret. Kas dar gali but gal kas zinot?Gal  galit patart ka nors?

Neprisijungęs saidaaure

• Žiūrėti profilį
Tai va pas mane ta pati problema buvo..Pakeistus zvakes kuriasi kaip bytute...Is 6 zvakiu 1 tik gera buvo.. :-)
O tau tas zvakes kad ir naujos tikrino? nes sake kad buna ir naujos zvakes buna durniuoja. :-)

Neprisijungęs saidaaure

• Žiūrėti profilį
Ten stovi tok laidas neradau geresnes ft jis ganetinai ilgas ir nueina kzk i apacia.
Esu girdejas kad jis buna nusitrines ir dingineja kzk spaudimas del to gali ir nesikurti...
Cia tik nuogirdos nezinau gal pades,Kaip sakant faktas nepatikrinas  :-]

Neprisijungęs saidaaure

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs saidaaure

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs saidaaure

• Žiūrėti profilį
nu gal daba isidejo