Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 2.5tdi 110kw variklio keitimas i 1.9tdi  (Skaityta 17021 kartus)

Neprisijungęs mantasc5

• Įrašai: 116
    • Žiūrėti profilį
dekui,bet jau turiu :)

Neprisijungęs mantasc5

• Žiūrėti profilį
pagaliau susitvarkiau kura ir sankaba,isemiau bake ta siurbli,pasalinau zalia slangute kuri buvo uz rezervuaro,imeciau siurbliuka paziuret ar rezervuare esanti kura istrauks,laikiau ijunges gal kokia 10min.bet vistiek liko zalerka,lygis buvo vienodas tiek bake tiek rezervuare,tad manau kuras patenka i rezervuara,tai padariau taip

ispjoviau apacia tos plastmases,kad patektu kuras i vamzdeli ir sudejau viska atgal,pavazinesim bus matyt

del sankabos pakeiciau cilindriuka ir viskas ok,dabar kita beda... norejau paziuret kaip vaziuoja,buvau ratus susukes ir issinere granata vidine keleivio puses,isemiau visa pusasi surinkau granata idejau atgal istiesinau ratus ir nekabina ratu,klausimas ar skiriasi a4 pusasiai nuo a6?

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
skiriasi pusasiai reikia nuo a6  , stabilizatoriaus trauke ta didele ir reikia nuo a6 statyt .bakasiulau perdaryt  tesiogiai nes uzsidegus rezervui yra rizika uzgest , panasei buvau iskarto padares ( is 3 bandymo pavyko padryt viska ,kad kura beveik iki nulio siurbtu )

Neprisijungęs mantasc5

• Žiūrėti profilį
skiriasi pusasiai reikia nuo a6  , stabilizatoriaus trauke ta didele ir reikia nuo a6 statyt .baka siulau perdaryt  tesiogiai nes uzsidegus rezervui yra rizika uzgest , panasei buvau iskarto padares ( is 3 bandymo pavyko padryt viska ,kad kura beveik iki nulio siurbtu )
yra teke dalyvaut tokiam projekte kur dejo visa a4 vaziuokle su varikliu ir traversu,viskas tiko,tik pradzioj ratai stovejo klisai reikejo sakes ant traverso permest platesniu skyliu ir viskas ok buvo,o cia kazkokia mistika,sakiau reikes vel isimt pusasi ir nuvaziuot kas a6 dalim pardavineja palygint ilgi,o del bako tai sake elektrikas,kad kai artes rodykle prie raudono,gali uzgesti.rodykle jau ant raudono,reikes stebeti kas vyksta,kolkas kuras eina,nes pajungiau permatoma slangute ir apie tuos voztuvus tai pas mane buvo tik vienas apvalus

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
yra teke dalyvaut tokiam projekte kur dejo visa a4 vaziuokle su varikliu ir traversu,viskas tiko,tik pradzioj ratai stovejo klisai reikejo sakes ant traverso permest platesniu skyliu ir viskas ok buvo,o cia kazkokia mistika,sakiau reikes vel isimt pusasi ir nuvaziuot kas a6 dalim pardavineja palygint ilgi,o del bako tai sake elektrikas,kad kai artes rodykle prie raudono,gali uzgesti.rodykle jau ant raudono,reikes stebeti kas vyksta,kolkas kuras eina,nes pajungiau permatoma slangute ir apie tuos voztuvus tai pas mane buvo tik vienas apvalus
del pusasiu tai 100% netinka lyginta jau ne karta ar vienodi . permeti vaziuokle isplateja baze ir pusasiai tampa pertrumpi

Neprisijungęs mantasc5

• Žiūrėti profilį
bet kodel tada viskas tiko kai a4 vaziuokle buvo sudeta i a6,ten gi atitraukem tas sakes placiau,vat del to kazkaip idomu,bet aisku betkokiu atveju reikes deti a6 pusasius,gal kas nori keisti a4 i a6 pusasius? :)

Neprisijungęs mantasc5

• Žiūrėti profilį
teko deti 2.5 pusasius,man dar ir del to 1.9 netiko,nes isorines granatos slicai siauri idejau 2.5 ir pagaliau jau vaziuoja masina,po kaire 1.9 po desne 2.5

Neprisijungęs killmantas

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 2.5tdi 110kw variklio keitimas i 1.9tdi
« Atsakymas #82: 2015 Rugpjūčio 17, 08:56:52 »
Sveiki,

Ar galite pasidalinti kontaktais tų, kas keičia iš 2.5tdi į 1.9 tdi? Girdėjau, Kaune yra toks servisas, bet neišeina išgooglint kontaktų.

Ačiū!