Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 2.5tdi 110kw variklio keitimas i 1.9tdi  (Skaityta 17028 kartus)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
elektrikas sake,kad pliusa paduot i siurbli ir turetu dirbti,nes kompas siurbli valdo,o siuo atveju nebetas kompas jau stovi,tik kazin ar tai pasiteisintu

buvo bandyta ant 1.9tdi 66kw. Nepatariu to daryti, nes mano atveju tai garsai visokie lindo - kalimo. Per daug ankstyvas degimas, o kai kompas valdo, viskas budavo idealu :)

Neprisijungęs ramas1

• Įrašai: 430
    • Žiūrėti profilį
buvo bandyta ant 1.9tdi 66kw. Nepatariu to daryti, nes mano atveju tai garsai visokie lindo - kalimo. Per daug ankstyvas degimas, o kai kompas valdo, viskas budavo idealu :)

cia kiek suprantu jis turejo galvoje bako siurbliuka ne pagrindini. taip pajungus pliusa tai siurbliukas bake dirbtu ijungus degima visa laika ir ta kura i ta ertme paduotu.bandyk taip jei bus blogai pasidarysi dar ka nors

Neprisijungęs mantasc5

• Įrašai: 116
    • Žiūrėti profilį
cia kiek suprantu jis turejo galvoje bako siurbliuka ne pagrindini. taip pajungus pliusa tai siurbliukas bake dirbtu ijungus degima visa laika ir ta kura i ta ertme paduotu.bandyk taip jei bus blogai pasidarysi dar ka nors
jo apie ta ir kalbejau kur bake :)

Neprisijungęs mantasc5

• Žiūrėti profilį
gal yra norinciu pirkti nepabaigta projekta? placiau pm

Neprisijungęs dizeliuks

• Įrašai: 236
    • Žiūrėti profilį
kaip cia jau nuleidai rankas?

Neprisijungęs mantasc5

• Žiūrėti profilį
baigesi kantrybe,o dar elektrikas uztempe guma apie menesi

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Bent paviešink duomenis auto ir koks dabar lygis, nes be problemų su elektra nieko daugiau neaišku.

Neprisijungęs mantasc5

• Žiūrėti profilį
reikia siurbli bake pasalint,sankaba nuorint ir elektra uzbaigt tvarkyt,siaip kuriasi,gaza priima,zvakes kaitina,sakau kam idomu i pm placiau

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
reikia siurbli bake pasalint,sankaba nuorint ir elektra uzbaigt tvarkyt,siaip kuriasi,gaza priima,zvakes kaitina,sakau kam idomu i pm placiau

Domina, tik kam taip slaptai, gali kainos nerašyti viešai, bet kas per modelį, kokie privalumai ir į kokį ten keitei parašyk.

Neprisijungęs mantasc5

• Žiūrėti profilį
matyt daugeliui kaina nepatiko,nes pradzioj domejotes ne vienas :) tai gal tada padesit islipti is sios duobes,kaip nuorinti sankaba?ka tiksliau reikia daryti su baku? ar ieskotis viso bako nuo 1.9 su plude?

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
as tai tesiog prijungiau vamzdeli ir pripiliau pilna bakeli skyscio ir maigiau  ir savaime prisipumpavo po biski pora kartu dar ora nuleidom ir viskas. is bako pasalini ta siurbli su visom jo slangutem  islauzai dali balto rezervuaro viduje (laikosi ant 3 tokiu dantuku ir pasiliks rezervuaras baltas ant kurio laikosi plude isimsi ten 2 voztuvelius vienas apvalus kitas kvadratinis) veliau atpjauni visas slangas is dangtelio einancio i baka ir padarai tiesu vamzdeli iki pat dugno su tinkleliu palikdamas nuo dugno koki 3mm tarpa ir viskas .

Neprisijungęs mantasc5

• Žiūrėti profilį
as tai tesiog prijungiau vamzdeli ir pripiliau pilna bakeli skyscio ir maigiau  ir savaime prisipumpavo po biski pora kartu dar ora nuleidom ir viskas. is bako pasalini ta siurbli su visom jo slangutem  islauzai dali balto rezervuaro viduje (laikosi ant 3 tokiu dantuku ir pasiliks rezervuaras baltas ant kurio laikosi plude isimsi ten 2 voztuvelius vienas apvalus kitas kvadratinis) veliau atpjauni visas slangas is dangtelio einancio i baka ir padarai tiesu vamzdeli iki pat dugno su tinkleliu palikdamas nuo dugno koki 3mm tarpa ir viskas .
dekui bandysiu :V

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
o del elektros biski prasovei nes manau kad pas tave jau ejo adatines pravotkes fiskes,o tu is senos idejei reikejo ieskoti adatines pravotkes su kitu ecu ir bute teke tik 3 laidelius permest ir viskas butu ok o dabar prisidariai daug darbo o del sankabos tai pas mane taip pat kuo puikiausiai is pora kartu nusiorino tai pas tave gali buti kokios bedos su cilindriuku arba kazka ne taip padariai
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gegužės 04, 22:23:43 sukūrė ramas1 »

• Žiūrėti profilį
o del elektros biski prasovei nes manau kad pas tave jau ejo adatines pravotkes fiskes,o tu is senos idejei reikejo ieskoti adatines pravotkes su kitu ecu ir bute teke tik 3 laidelius permest ir viskas butu ok o dabar prisidariai daug darbo o del sankabos tai pas mane taip pat kuo puikiausiai is pora kartu nusiorino tai pas tave gali buti kokios bedos su cilindriuku arba kazka ne taip padariai

perdarinejau paprasta pravodke i adatine , viskas veikia funkcionuoja nieks nesipjauna :) tad jeigu paciam daryt tai labiau apsimoka perlituot nei iekotis pirkt

Neprisijungęs mantasc5

• Žiūrėti profilį

pravotke pirkau tu paciu metu,bet vistiek nepataikiau,kad butu adatines fiskes ir '99metu kazin ar buvo 81kw manau tada prasidejo 85kw,o del sankabos tai keiciau prie dezes cilindriuka(nes kai pirkau komplekta buvo nuluzes fiksatorius i kuri vamzdelis tvirtinasi) ir tai montuojant neblogai saude sena skysti,tai manau kad gyvas cilindriukas,tik itarima kelia prie pedalo,nes jo pries dedant nepatikrinau,o kazka blogai sumontuot nemanau,nes visur ka reikejo pajungiau,teplalo pripyliau virs max,kad tik uztektu,sakiau atjungsiu nuo dezes cilindriuko vamzdeli ir reikes patikrint ar mynkant pedala eina skystis

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
pravotkiu buvo a4 adatiniu pats pirkau nuo a4 2000m  tai siaip prie dezes cilindriuko yra nuorinimo taskas tai ji atsukus jau ir turetum matyti ar skysti po spaudimu stumia

Neprisijungęs mantasc5

• Žiūrėti profilį
mat kaip,nezinojau :) tai va o apie cilindriuka tai atjungiau vamzdeli prie dezes ir mynkiau pedala,pasirodo niekas nemiza,isemiau siaip netaip pedalo cilindriuka pajungiau is virsaus slangute su skysiu,patasiau pirmyn atgal kelis kart ir vistiek nieko,vadinas negyvas cilindriukas,dar radau sone guma pratrynta nuo spyruokles,betai kazin ar tai itakos turi?
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gegužės 05, 21:56:11 sukūrė mantasc5 »

Neprisijungęs mantasc5

• Žiūrėti profilį
dar klausimas(gal nuskambes juokingai) nuorinimo taskas sitas?

• Žiūrėti profilį
dar klausimas(gal nuskambes juokingai) nuorinimo taskas sitas?

taip.laidyna sutvarke iki galo ?

Neprisijungęs mantasc5

• Žiūrėti profilį
liko temperatura pajungt,greiti padare,bet dar nera galimybiu isbandyt,nes reikia susitvarkyt dabar sankaba ir bake siurbli pasalint

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
daryk kaip ir sake raskrivuska islauzyk ta remeli viduje,tik neislauzk per daug nes tau reikia kad plude paliktu nepajudinta ir stovetu jau kaip stovi.nes as 1.9 isidejau tai dbr nebegaliu nustatyti kad kura gerai rodytu.o del cilindriuko jei jis jau nemeza tai reiskias nebeveikia guma taip pat neitakoja ji tik apsaugine
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gegužės 06, 07:21:22 sukūrė ramas1 »

Neprisijungęs mantasc5

• Žiūrėti profilį
del kuro tai nusirasiau i lapa nes visko neatsiminsi detaliau,ka parase raskrivuska,dar nedaejau iki bako perdarymo,nes pradejau nuo sankabos,poto ateis eile ir bakui,dabar teks ieskotis cilindriuko,uz nauja dauk saukia,reikes bandyt ieskotis deveta :-/

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
pas tave cilindriukas su ilga galune ar trumpa senesnem audi ejo su ilgesne galune as kaip tik toki turiu jei tiktu

Neprisijungęs mantasc5

• Žiūrėti profilį
taip su ilgesne,visa vakara praskambinau,vos radau,nes tie cilindriukai dazniausiai su pedalais parsiduoda

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
nu jei prireiktu turiu as ta cilindriuka