Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 2.5 tdi meta ziauriai duma  (Skaityta 2486 kartus)

Neprisijungęs laimucis

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
a6 2.5 tdi meta ziauriai duma
« Topic Start: 2013 Spalio 27, 18:49:26 »
sveiki nesenai pirkau audi a 6 2.5 tdi automatas bet islindo beda ziauri beda kai ukuri viskas tvarkoj vaziuojant biski meta duma bet kai sustoji sankrizoj ar prie sviesaforo ir ant laisvu apsuku pradeda mest ziauriai baltus dumus bet taip tik kai sustoji po vaziavimo namie po pasivazinejimo duodu gazo iki 4 tukst apsuku paleidziu gaza ant laisvu dumu nera tai nebezinau ka galvot kas gali but gal oro srauto matoklis kaltas ar kame kampas las buvo susidures su tokia beda 

Neprisijungęs Julioze

• Įrašai: 333
    • Žiūrėti profilį
Re: a6 2.5 tdi meta ziauriai duma
« Atsakymas #1: 2013 Spalio 27, 19:37:12 »
paziurek koks kvapas saldus ar astrus . Jeigu saldus galva arba tarpine galvos , astrus bus tepalai pro turbina eina , zinoma gali but ir kiti dalykai  pvz purkstukai pila labai arba tepaliniai ziedai.

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2013 Spalio 27, 19:44:03 »
paziurek koks kvapas saldus ar astrus . Jeigu saldus galva arba tarpine galvos , astrus bus tepalai pro turbina eina , zinoma gali but ir kiti dalykai  pvz purkstukai pila labai arba tepaliniai ziedai.
jeigu akis graužia tai reiškia saldus ar aštrus?

Neprisijungęs laimucis

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Spalio 27, 20:24:38 »
as ja pirkau pries savaite annt laisvu denumina paspaudi gaza nedumina pac dumingumas kai uzpesi gazo vaziuojant ir poto sustoji ant sviesoforo slangu nepucia pardavejas sake reikia keisti viena farsunke blogai paduoda kura o kavapas kaip degesiu kokiu pasvilus smirda kazkas tokio

Neprisijungęs Julioze

• Įrašai: 333
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Spalio 27, 20:30:58 »
tai lupk forsunkes ir vezk tikrinti gal pades.
Arba juk diagnostika gal pamatysi kitas problemas, bet cia jau priklauso koks gedimas diagnostika matys arba ne .

Neprisijungęs DTS

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2013 Spalio 27, 21:16:56 »
Man tai atrodo kad ausekas bega y cilindrus,bet kaip julioze sako tikrink pirma purkstukas,taciau esme kad tik sustojus,tai reiskia kadkazko nespeja sudegint kas patenka y cilindrus,nes kai vaziuoji,apsukos didesnes ir matyt speja sudegt su kuru,tai logiskai jei svilesiu kvapas,tai but tepalas greiciau..ziedai,turbas..

Neprisijungęs Petrasm11

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2013 Lapkričio 14, 21:34:30 »
o jeigu tepalai per turbina eina tai ka reikia padaryt kad to nebutu ? pas mane tokia pati problema, ZIAURIAI stipriai dumija, degalinej net pagalvojo kad masina dega... ir labai greitai tepalas dingsta... ir dumu kvapas kaip tepalo, ka daryti ?

Neprisijungęs raimis87

• Įrašai: 256
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2013 Lapkričio 14, 21:44:19 »
o jeigu tepalai per turbina eina tai ka reikia padaryt kad to nebutu ? pas mane tokia pati problema, ZIAURIAI stipriai dumija, degalinej net pagalvojo kad masina dega... ir labai greitai tepalas dingsta... ir dumu kvapas kaip tepalo, ka daryti ?
Nusimato turbinos restauracija.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2013 Lapkričio 14, 21:54:18 »
na arba tvarkyti turbinos ivores, o jei linksmai - isleisti tepala :D

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2013 Lapkričio 14, 21:56:24 »
Kuo greiciau restauruoti arba keisti turbina kol dar motoro neuzmusei pamirses tepalu dapilti...

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2013 Lapkričio 14, 22:01:52 »
Sustojus pradeda degti tepalas karstame duslintuve,todel ir virsta dumai ant laisvu.Pakeites turba nepamis ispjaut kataliza.

Neprisijungęs Petrasm11

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2013 Lapkričio 28, 19:51:53 »
zodziu buvo taip, uzsikises filtras karterije, ir kompresija ejo atgal ir stume tepala, isvalius ta filtra pro kuri visiskai net prapusti oro nebuvo imanoma, nes ten buvo sluoksnis nesvarumu kazkokiu, viskas praejo :) dumai lyg ir dingo :)

Neprisijungęs Petrasm11

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2013 Lapkričio 28, 19:58:01 »
o gal zinote kaip issukti nutrauktas zvakes nuo sregio ? :/ nes siuo metu auto be nei vienos zvakes:/ ar visdelto teks galva nusukinet ir issukinet kazkaip ?

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2013 Lapkričio 28, 21:28:22 »
o gal zinote kaip issukti nutrauktas zvakes nuo sregio ? :/ nes siuo metu auto be nei vienos zvakes:/ ar visdelto teks galva nusukinet ir issukinet kazkaip ?
taip pat kaip ir lūžusius varžtus - gręžimo ir atbulinio sukimo būdu.

Neprisijungęs ramas1

• Įrašai: 430
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2013 Gruodžio 25, 10:45:38 »
taip pat kaip ir lūžusius varžtus - gręžimo ir atbulinio sukimo būdu.
nu man labai idomu kaip tu isgreziosi jei nei vienas graztas nejims tos zvakes.esu cia forume mates kad kazkas tuom uzsijima nenukeles galvos

Neprisijungęs memnonas

• Įrašai: 398
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2013 Gruodžio 26, 13:34:21 »
As uz 3 zvakes 450 mokejau Vilniuje, be galvos nukelimo. Procedura is esmes tokia kad nutraukia galva zvakes, nugrezia sriegi ir tada su atbuliniu sriegiu istraukia galiuka zvakes. Zvake ima lauk 2-3 val viena.

Neprisijungęs _Valdas_

• Įrašai: 412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2013 Gruodžio 26, 20:35:15 »
nu man labai idomu kaip tu isgreziosi jei nei vienas graztas nejims tos zvakes.esu cia forume mates kad kazkas tuom uzsijima nenukeles galvos

Čia kokių žvakių nei joks gražtas neima?(z) dar nesusidūriau su tokia..:think:

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2013 Gruodžio 26, 20:40:24 »
Čia kokių žvakių nei joks gražtas neima?(z) dar nesusidūriau su tokia..:think:

Grąžtą matyt medienai naudoja :D

Neprisijungęs _Valdas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2013 Gruodžio 26, 20:53:20 »
Grąžtą matyt medienai naudoja :D

na atvejis įmanomas (+) tiesa, pačiam teko turėt grąžtų medienai - rodos geri, porimčiai jau. Įgrežėm, drelę perjungėm į atbulinį, sukasi, viską, o gražtas kuo gražiausiai ėmė ir išsitiesino. liko na maždaug kaip metalo juosta panašiai...:-(:D

Neprisijungęs ramas1

• Įrašai: 430
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2013 Gruodžio 26, 21:17:26 »
na kazkada teko bandyti grezti tai ne lb sekesi.ir masciau kad nuo karscio metalas uzsigrudines tai ir nesigrezia be to ir graztai ne pigus buvo.tai tuom ir baigesi mano darbai.tai o ar imanoma namu salygomis jas issukti su rimtesniais irankiais? :think:

Neprisijungęs _Valdas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2013 Gruodžio 26, 22:06:59 »
na kazkada teko bandyti grezti tai ne lb sekesi.ir masciau kad nuo karscio metalas uzsigrudines tai ir nesigrezia be to ir graztai ne pigus buvo.tai tuom ir baigesi mano darbai.tai o ar imanoma namu salygomis jas issukti su rimtesniais irankiais? :think:

žinoma (+)