Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 2.5 tdi 103 kw kuro siurblio dangtuko nuemimas  (Skaityta 7570 kartus)

Neprisijungęs sntomas

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
kol kas dar garaze metos buvau idejas skelbima kad parduodu su bakeliu viska bet istryne adminas :)

Neprisijungęs sntomas

• Žiūrėti profilį
Tai jei nesunku paaiskinkit nuosekliai kaip aspukas koreguoti 2.5 tdi 103 kw aciu isanksto

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
kol kas dar garaze metos buvau idejas skelbima kad parduodu su bakeliu viska bet istryne adminas :)

Vadinasi neatitiko teisykliu skelbimas ;) O kas pirks ta katalyza uzsikisusi, tai iskarto vezi i supirktuve, ir gauni pinigus :)

Neprisijungęs T6m2s

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
kiek kazin supirktuveje imanoma uz ji gauti? :-)

Neprisijungęs sarunasa6

• Įrašai: 138
    • Žiūrėti profilį
kiek kazin supirktuveje imanoma uz ji gauti? :-)
Pats nesidomejau, bet vienas zmogus kuris ardo masinas, sake uz sitos audines apie 600lt gaudavo.

Neprisijungęs T6m2s

• Žiūrėti profilį
tai dar visai nemazai gaudavo....

Neprisijungęs sntomas

• Žiūrėti profilį
Vadinasi neatitiko teisykliu skelbimas ;) O kas pirks ta katalyza uzsikisusi, tai iskarto vezi i supirktuve, ir gauni pinigus :)

Tai isvalytas jis jaus visas tvarkingas grazus nera ne vieno suodziuko :) supirktuveje apie 600-700 turetu moket

Neprisijungęs T6m2s

• Žiūrėti profilį
tai desi atgal pas save?;] kaip trauka be jo? :smoke:

Neprisijungęs sntomas

• Žiūrėti profilį
Ne nedesiu istatytas pas mane jau rezonatorius. O trauka skiresi kaip diena ir naktis ir kuro sanaudos sumazejo ant gero puslitrio

Neprisijungęs T6m2s

• Žiūrėti profilį
reiktu ir man pjauti... O kaip su dumingumu?

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
reiktu ir man pjauti... O kaip su dumingumu?

O prie ko duminigumas ir katalyzatorius?

Neprisijungęs ekologas

• Įrašai: 158
    • Žiūrėti profilį
butent papasakokit  :-) prie ko. pas mane jo nera, bet problemu nebuvo per TA ir po kovo 1 variau

Neprisijungęs T6m2s

• Žiūrėti profilį
Nu ar nemeta juodo dumo daugiau? nes db pvz pas mane su katalyzu tai juodo dumo nera

Neprisijungęs sntomas

• Žiūrėti profilį
Jei pas tave juodo dumo nerta tai nera gerai reikia ziureti kuro sistema. Nes jo is prigimties meta juoda duma kaip spusteli. O katalizatorius skirtas ne juodiems dumams o mazinti kenksmingu daleliu ismetima kurios prie tam tikros temperaturos reguoja su metalais auksu paladziu platina.

Neprisijungęs sntomas

• Žiūrėti profilį
Nu va viskas kaip ir ciki apsukos apie 800 variklis dirba graziai apsukos nesokineja kuro norma 4.1-4.4. Kuro sanaudos nuvaziavus  400 km 6l greitis 110-120 km/h manau visai neblogai kaip 2,5 tdi  5 cilindru. Nu aisku nepalyginsi kuro sanaudas su zmonos skoda 1.9 tdi 81 kw kur telpi i 5. Pernai vaziavom i palanga is vilniaus tai dariau bandyma vaziuot ekonomiskai autopilotas ir greitis iki 100 tai nuvykus i vieta kompas parode 4,3 l vidurki.:)

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
Jei pas tave juodo dumo nerta tai nera gerai reikia ziureti kuro sistema. Nes jo is prigimties meta juoda duma kaip spusteli.
Jeigu sureguliuota taip, kad kuras spėtų visas sudegti, tada ir nebus juodo dūmo, nors ir spusteli. O kai perpila šiek tiek (neužtenka oro ir/arba laiko kurui sudegti), tada ir juodi dūmai pilasi.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
Nu va viskas kaip ir ciki apsukos apie 800 variklis dirba graziai apsukos nesokineja kuro norma 4.1-4.4. Kuro sanaudos nuvaziavus  400 km 6l greitis 110-120 km/h manau visai neblogai kaip 2,5 tdi  5 cilindru. Nu aisku nepalyginsi kuro sanaudas su zmonos skoda 1.9 tdi 81 kw kur telpi i 5. Pernai vaziavom i palanga is vilniaus tai dariau bandyma vaziuot ekonomiskai autopilotas ir greitis iki 100 tai nuvykus i vieta kompas parode 4,3 l vidurki.:)
tai pasakok ka sureguliavai nuemes dangteli?

Neprisijungęs sntomas

• Žiūrėti profilį
tai pasakok ka sureguliavai nuemes dangteli?

Nenuminejau dangtelio tik galva pastumiau ir viskas :)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
Nenuminejau dangtelio tik galva pastumiau ir viskas :)
Tai dangtukas nusiima ir ten reikia perstatyt ir viskas tik i kuria pusia reikia pastumti
nejaugi?

Neprisijungęs sntomas

• Žiūrėti profilį
nejaugi?
Nu suklydau kam nebuna jei buciau zinojas viska kas ir kaip tiksliai buciau neprase padeti :)